Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Gemenilor

Horoscopul lunar iunie 2010 prevesteste Gemenilor o perioada de intensa energizare care , folosita echilibrat si benefic, poate fi fertila in toate aspectele vietii.

Pe tot parcursul lunii iunie , Neptun , retrograd in a noua casa ( casa explorarii si folozofiei) , si Pluton , de asemeni retrograd in a opta ta casa ( casa transformarii sau sexualitatii) , par a indica evitarea asumarii responsabilitatii de a te ridica la cea mai inalta / spirituala treapta a fiintei tale , din cauza nesigurantei in propria credinta sau a unor temeri legate de viitor sau moarte .Totodata , este posibil sa te afunzi sau complaci in singuratate , evitand prietenii sau chiar o persoana iubita.

Odata cu intrarea lui Jupiter pe domeniile expansivului Berbec , in ziua de 6 iunie , vei fi stapanit de o proaspata energie , canalizata in plan social si in formularea unor obiective pe termen lung.Te vei putea baza pe sprijinul prietenilor si , daca reusesti sa treci peste influenta nefasta a aspectelor retrograde de mai sus , iti vei putea largi cercul amicilor.Teama de ceea ce iti rezerva viitorul poate fi inabusita de visele tale asupra unor aspiratii profunde.Materializarea unor obiective tinde sa fie realizata mult mai usor acum , cu atat mai mult cu cat te implici in activitati de grup sau ale unor colectivitati.

Incepand cu 7 iunie , vei avea si mai multa energie la dispozitie pentru angajarea in proiecte sau activitati domestice , gratie patrunderii planetei Marte in alcovul grijuliei Fecioare.Probabil ca te vei stradui mai mult sa te asiguri asupra sigurantei casei si familiei , fapt ce te poate face usor tiranic si are tendinta de a da prilejul unor aprinse dispute sau certuri.Ai putea , in acelasi timp, sa fii stapanit de mai vechi prilejuri de manie sau de un aspect emotional negativ care isi va croi drum din trecut.

Pe 12 iunie, Luna noua din Gemeni da nastere unui nestavilit aflux de energie , atat fizica cat si mentala , favorizand colectarea de informatii , invatatul si studiul , comunicarea parerilor si credintelor , “brainstorming”-ul si adunarea de resurse intelectuale necesare unor noi inceputuri.

Daca alte evenimente astrale nu au reusit in aceasta luna sa reduca la tacere glasurile pesimiste ale celor doua planete retrograde , cu siguranta ispititoarea dar puternica Venus o va putea face , dupa 14 iunie , odata cu insinuarea ei pe taramurile comunicativilor Gemeni , cand iti va conferi o stare aproape vesela de abordare a celor din jur.Vei putea vorbi cu placere despre interesele si convingerile tale si vei redescoperi beneficul schimbului de idei, mai ales pe plan intelectual.

In ziua de 24 iunie , cuadratul lui Mercur cu Jupiter , se poate manifesta printr-o stare de inchidere in sine si o rupere destul de semnificativa a comunicarii cu cei din jur , datorata , poate , supraevaluarii parerii si gandurilor altora despre tine.In astfel de momente , ar trebui sa iti rememorezi toate victoriile si reusitele care iti indreptatesc stima si aprecierea propriei persoane.

Intrucat ghicirea convingerilor altor oameni asupra ta necesita un oarecare efort de imaginatie , tot in 24 iunie , Mercur in trigon cu Neptun te inzestreaza cu fantezie si creativitate .De fapt , acest aspect il poate cumva contracara pe cel dintre Marte si Jupiter, deoarece ar trebui sa iti sensibilizeze intuitia si sa iti dea darul de a intelege aproape pe loc intentiile si gandurile celor care te inconjoara.

Pe data de 27 iunie , Mercur intra in opozitie cu Pluton si iti umple sufletul cu o febrila suspiciune.Drept urmare , ai putea fi inclinat sa vezi in jurul tau o multime de secrete si comploturi si sa descoperi intentii rauvoitoare acolo unde nu este nici urma de asa ceva !


Horoscopul dragostei Gemenilor in iunie 2010


Dupa 6 iunie , cand Jupiter isi lasa amprenta asupra celei de-a unsprezecea tale case (casa prietenie si a sperantei) , te poti astepta la reasezarea relatiei cu persoana iubita pe o noua treapta , caracterizata de o mai profunda comunicare si reciprocitate in toate aspectele vietii. Gemenii singuri pot spera in descoperirea sufletului pereche , cu atat mai mult cu cat vor fi predispusi sa fie prezenti la o gama larga de ocazii sociale.

Tranzitul lui Marte in a patra ta casa ( casa caminului si radacinilor) , incepand cu 7 iunie , iti poate insufla o atitudine mai mult decat protectoare fata de partenerul tau , prilej de certuri sau discutii neproductive. Ar trebui sa iti amintesti ca o autentica relatie de dragoste se bazeaza intotdeuna pe incredere si echilibru al puterilor.

Odata cu 14 iunie , intrarea iubitoarei Venus in a patra ta casa iti potoleste cheful de dispute si reinvigoreaza tendinta sugerata de Jupiter de a dialoga la un nivel cat mai profund cu prietenul / prietena , iubitul / iubita sau tovarasul tau de viata. O noua ocazie de a va fundamenta relatia ta de cuplu si a explora potecile nestiute ale personalitatii partenerului tau.

In ziua de 24 iunie , sufletul tau devine locul de batalie dintre tendinta de a te indeparta sentimental si fizic de partenerul tau de cuplu si cea de a te apropia la un nivel extrem de intuitiv fata de el.Totul depinde de tine !

Pe 27 iunie , imaginatia si inventivitatea aplicata asa cum nu trebuie poate sa iti joace feste , dandu-ti tendinta de a izbucni in crize de gelozie pe care le vei regreta mai tarziu.


Horoscopul carierei Gemenilor in iunie 2010


Inteleptul Jupiter , prezent in a XI-a ta casa , iti favorizeaza din 6 iunie relatiile cu colegii si colaboratorii care , dintr-o data , par a se transforma in prieteni apropiati. Cu atat mai mult , munca in echipa asupra unor proiecte sau sarcini de lucru ar trebui sa devina mult mai productiva. Pot apare si unele semne care sa iti indreptateasca sperantele legate de o evolutie in cariera sau o marire a salariului.

Prezenta razboinicului Marte in a VI-a ta casa , dupa 7 iunie , are darul de a te teleporta pe un adevarat camp de batalie . Incearca sa iti supraveghezi cat mai mult impulsivitatea, intrucat , in ciuda influentei benefice a lui Jupiter , sunt de asteptat confruntari la locul de munca sau studiu.

Pe 14 iunie , Venus se alatura lui Marte in a IV-a ta casa si iti imblanzeste impulsurile agresive , relansand schimbul reciproc avantajos de informatii si servicii cu colegii sau partenerii.Mai mult decat atat , in cazul aparitiei unor situatii conflictuale , vei putea da dovada de un rar spirit de negociator si diplomat.

In ziua de 27 iunie , opozitia dintre Mercur si Pluton , care te determina sa tai firul in patru si sa te straduiesti sa ajungi in miezul lucrurilor , poate fi convertita benefic catre un subiect de cercetare sau analiza , mai ales ca esti strabatut de o mare capacitate de munca si efort psihic.



Horoscopul sanatatii Gemenilor in iunie 2010


Starea ta de sanatate va trece in luna iunie printr-o perioada de echilibru stabil , pe parcursul careia pot apare doar evenimente accidentale.

Desi vei excela in privinta energie psihice si fizice , nu trebuie sa subapreciezi importanta relaxarii si a unei alimentatii sanatoase.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor

Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Gemenilor Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.