Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Berbecului

In luna iulie , Berbecul va avea parte de o perioada incinsa de contradictii si pendulari intre rai si infern , dar si de o intoarcere catre fiinta interioara , apta de a-i aduce realizari in viata sociala si amoroasa.

Odata cu 5 iulie (pana pe 6 decembrie) schimbatorul Uranus devine retrograd in Berbec , ocazie cu care influenta lui devine mult mai potenta si mai caracteristica.Asta inseamna ca vei fi supus unei acumulari progresive de energie intuitiva si inovatoare care , la un moment dat, va exploda .Probabil ca te vei simti stimulat sub aspect analitic si te vei dedica mai mult investigarii lumii, dar si interioritatii tale.Inmagazinarea si retinerea mentala din aceasta perioda poate duce la o schimbare interna profunda , care se va reflecta apoi in intr-un nou mod de abordare a lumii exterioare.Atentie ! Tranzitul retrograd al lui Uranus are capacitatea de a trezi in nativii din Berbec nevoia de libertate si revolta fata de orice fel de limite sau ingradiri.

Creativitatea iti da tonul , te face sa te mandresti cu ideile tale si felul in care le exprimi incepand din ziua de 9 iulie , cand comunicativul Mercur paseste in Leu .Vei avea par pe limba , nu te vei mai satura de conversatii iar efervescenta umorului tau va atrage oamenii catre tine.Nevoia de stimulare intelelectuala se va alatura impulsului de a-ti asuma riscuri .

Trigonul planetelor Mercur si Uranus din aceeasi zi de 9 iulie are potentialul de a-ti accentua si mai mult creativitatea , imaginatia si puterea de perceptie.Ai putea sa ghicesti cu usurinta gandurile sau sentimentelor celorlalti si vei sti cum sa-ti ajustezi comunicarea astfel incat sa fii luat in seama.

Stabilirea unor relatii armonioase si constructive cu prietenii si colaboratorii de la serviciu pare a fi o orientare majora dupa data de 10 iulie , odata cu intrarea planetei Venus in Fecioara .Talentele si abilitatile nu ti se vor ameliora dintr-o data , dar vor fi mult mai apreciate ca in trecut.

In ziua de 11 iulie doua evenimente celeste majore au loc in Rac si cea de-a patra ta casa (casa caminului si radacinilor) : Luna noua si o eclipsa totala de Soare.Ambele aspecte subliniaza nevoia ta de protejare si siguranta a familiei si casei , a atasamentului tau fata de ele.Se prefigureaza o etapa de reorganizare si reevaluare atat in plan material cat si intim.Eclipsa de Soare poate semnala si un impuls puternic de a te muta intr-o alta casa sau intr-un alt spatiu geografic.

Saturn se reintoarce in Balanta pe 21 iulie , avertizand asupra unui timp al al definirii, redefinirii si intelegerii relatiilor cu cei din jur.Desi la inceput s-ar putea sa cazi prada frustrarilor , ti se anunta o etapa din viata care se va finaliza in mod fericit dintr-o mai ampla perspectiva.

Influenta oarecum apasatoare de mai sus este inseninata odata cu 22 iulie , gratie inceperii tranzitului Soarelui in Leu , care sporeste avantul dat creativitatii de Mercur la inceputul lunii iulie.Dupa o perioada de “cuibarit” , esti gata sa iti spargi gaoacea , sa te arunci in valtoarea vietii fara a mai fi foarte precaut si sa te implici mai mult sentimental.Amuzamentul si placerea revin la suprafata , si esti gata sa zbori din floare in floare , dornic de a-ti expune culorile proaspete ale aripilor.

Din 23 iulie (pana pe 18 noiembrie 2010) , Jupiter devine retrograd in Berbec si isi aseza astfel pecetea asupra eului interior si a evolutiei tale spirituale sau mentale.Integritatea poate pune stapanire pe tine mai mult ca niciodata , fiind capabila de a-ti ocaziona confruntari cu cei din jur sau cu tine insuti.Acest aspect astral are darul de a te reintoarce in timp , intr-o etapa a vietii in care aveai perspective mai luminoase asupra vietii , isipitindu-te sa reiei actiuni lasate balta , dar importante in plan profesional , social sau personal.

In ziua de 26 iulie , este probabil ca in fiinta ta sa se dea o batalie intre nou si vechi , prilejuita de opozitia dintre Saturn si Uranus.Saturn este tiranul regulilor si limitarilor si reprezinta valorile tale raditionale , in timp ce Uranus vrea sa dea nastere la revolutii si este obsedat de progresul cu orice pret.

Mercur revine acasa , in Fecioara , dupa 27 iulie si , mercantil ca de obicei , te indruma catre punerea la punct a detaliilor din toate planurile vietii si perfectionarea unor mai vechi abilitati ale tale.

Pe data de 28 iulie , Uranus isi doreste sa invinga orice alti concurenti si te inseamna catre exteriorizare ori neconventialism , dar iti sporeste si perceptia intuitiva sau abilitatile intelectuale.Aceasta insinuare a planetei schimbarilor bruste si neasteptate te poate impovara psihic peste masura , dand nastere impulsivitatii, nervozitatii sau nerabdarii.

Din 29 iulie , Marte va fi in tranzit pe taramurile Balantei , expunandu-te unor conflicte in parteneriate sau colaborari , ori provocarilor unor adversari.Ar fi de recomandat sa ti dedici acum energia cooperarii sau rezolvarii problemelor din relatiile sociale ori amicale.

In ziua de 30 iulie se declanseaza doua aspecte astrale care se completeaza unul pe celalalt : opozitia dintre Marte si Uranus, si conjunctia dintre Neptun si Jupiter.
Entuziasmul tau pentru tot ce te inconjoara si nevoia intensa de comunicare se pot insoti cu un autoritarism de zile mari si dorinta de eliberare din rutina.Toate aceste impulsuri pot conduce catre neglijente sau lipsa de atentie, asa incat ar fi indicat sa iti iei masuri de precautie in plus pentru a evita accidente sau gafe ireparabile.


Horoscopul dragostei Berbecului in iulie 2010


Dorinta de a independenta cu orice pret , care te poate stapani odata cu miscarea retrograda a lui Uranus in prima ta casa , incepand cu ziua de 5 iulie , are tendinta de a te face sa iti neglijezi sau chiar sa iti sfidezi partenerul de cuplu .Ai putea sa te hazardezi in flirturi cu alte persoane , doar pentru a demonstra tie insuti si iubitului tau / iubitei tale ca esti inca dorit si liber.Atentie ! Acest comportament poate duce la certuri infocate sau , in extremis, la despartirea de cel de langa tine !

Tranzitul lui Mercur in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) , inceput pe 9 iulie , te poate impinge sa te amesteci ca sarea in bucate in orice iti poate furniza placere , iar dragostea va figura pe primele locuri in meniul zilnic al deliciilor. Persoanele de sex opus iti pot arunca cu nesat ocheade in aceasta perioada in care talentul tau oratoric imprastie in jur scantei precum artificiile.Berbecii aflati intr-o relatie stabila , de lunga durata , vor beneficia in mai mare masura de o tandra comunicare , cu sau fara cuvinte , cu cel apropiat.

Socializarea va fi cuvantul de ordine dupa 10 iulie , data la care Venus isi initiaza tranzitul in a VI-a ta casa ( casa sanatatii si muncii).Este posibil ca in acest interval de timp sa ti se cucereasca inima de catre cineva din sfera profesionala sau cuiva din aceeasi zona sa i aprinda calcaiele dupa tine.Daca ti se intampla asa ceva , nu uita ca discretia este mama intelepciunii.

Conjunctia din aceeasi zi de 10 iulie intre Venus si Uranus te sensibilizeaza si senzualizeaza emotional si sexual.In aceasta zi trebuie sa fie foarte precaut , intrucat ai putea avea tendinta de a te indragosti la prima vedere , sau impulsul de a neglija orice pentru iubire.

Planeta Venus nu se astampara si in data de 12 iulie intra in conjunctie cu Jupiter.Planeta norocoasa Jupiter are insusirea de a intensifica tot ce atinge , in acest caz impulsionand calitatile lui Venus : dragostea , relatiile , placerea si banii.Asta nu inseamna im mod neaparat ca toate acestea se vor pravali deodata peste tine , dar apetitul pentru iubire , obtinerea de satisfactii si , in unele cazuri , pentru chestiuni materiale poate fi mai mare decat de obicei.

Tranzitul lui Saturn in a saptea ta casa , al carui start se da pe 21 iulie , are mult de a face cu dragostea si relatia de cuplu.In cazul Berbecilor casatoriti sau aflati deja intr-o relatie , va iesi la suprafata necesitatea compromisului , flexibilitatii si exprimarii deschise a afectiunii.Desi initial nu te vei simti prea bine in pielea ta , in cele din urma vei invata mai mult despre convietuire si reciprocitate.
Berbecii singuri pot fi stapaniti de sentimentul solitudinii si de nevoia de a-si gasi perechea potrivita.Daca reusesc sa intalneasca un potential iubit , relatia cu acesta va sta mai mult sub semnul parteneriatului decat al romantismului.
Pe de alta parte , Saturn predispune ca relatiile din aceasta noua etapa sa fie ceva mai serioase , strabatute de responsabilitate si necesitatea intelegerii nevoilor partenerilor.

Soarele iti lumineaza si incalzeste cea de-a V-a ta casa odata cu 22 iulie , si te indeamna sa te bucuri deplin de viata si iubire.Hainele sobrietatii sunt aruncate peste gard si esti esti gata sa iti dezvalui copilul din tine alaturi de un partener incantat sa te redescopere.Oportunitatile din aceasta perioada provin , de cele mai multe ori, gratie unor “seminte” sadite in trecut sau unor persoane cunoscute cu ceva timp in urma.

Odata cu 29 iulie si debutul tranzitului razboinicului Marte in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , viata ta amoroasa poate ajunge un camp de lupta pe care infruntarile se pot sfarsi adesea cu pacturi emotionale.Dramatismul iubirii din aceasta perioada poate fi temperat de nevoia ta de a pune la punct lucrurile intr-un mod clar si transparent.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in iulie 2010


Tendinta de afirmare a personalitatii si bravada de a incalca regulile te poate pune in situatii dificile la munca dupa ziua de 5 iulie.Mentine-ti cu orice pret calmul !

Nevoia irezistibila de a-ti pune in miscare rotitele creierului te poate determina sa te implici mai mult decat altadata in proiecte creative si in gasirea unor solutii profesionale la probleme care treneaza de mult.Aceasta este partea buna a prezentei incepand cu 9 iulie a planetei Jupiter in a V-a ta casa.Pe de alta parte insa , acest aspect astral te ispiteste sa te arunci in gura lupului in privinta unor speculatii financiare sau a unor jocuri de noroc.

Inceput pe 10 iulie , tranzitul lui Venus in a sasea ta casa te inzestreaza cu mai mult tact in abordarea colaboratorilor si iti anunta o perioada in care succesul poate fi cules mai ales in urma unor actiuni colective.Desi ai putea sa simti ispita de a te culca pe-o spranceana , comunicarea si ajutorul reciproc nu te vor face sa iesi din gratiile sefilor.

Prezenta lui Saturn in Balanta , dupa 21 iulie , accentueaza nevoia reinchegarii sau initierii relatiilor de parteneriat sau de cooperare cu oameni importanti din domeniul tau profesional.

Tranzitul lui Mercur in a sasea ta casa te face sa te indrepti cu bratele deschise catre munca de zi cu zi , indiferent de faptul ca vei fi nevoit sa te apleci asupra unor sarcini marunte dar istovitoare.Entuziasmul involuntar nu te lasa sa te culci pe lauri si esti gata sa sari in sprijinul oricarui colaborator care iti cere ajutorul.Cu toate acestea , ar fi cazul sa fii cu ochii in patru la tensiuni sau mici barfe din jurul tau.


Horoscopul sanatatii Berbecului in iulie 2010


Prezenta planetei Venus in casa sanatatii tale , dupa 10 iulie, te face sa te simti bine in trup , minte si spirit.Armonia cu tine insuti te poate determina sa acorzi o mai mare atentie sanatatii.

Intrarea lui Mercur in a VI-a ta casa , incepand cu 27 iulie, te predispune unor probleme de concentrare .Se poate sa simti nevoia de a te supune unor noi teste medicale sau unor novatoare cai de ameliorare a sanatatii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului si Dragostea

Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Berbecului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on iunie 07, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.