Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Taurului

In luna septembrie , Taurul primeste cu bucurie darurile ingeniozitatii si creativitatii , iar accesele-i de pesimism si artag ii pot fi alinate doar de deschiderea catre dragoste si afectiune.

Idei noi si creatoare se ingramadesc claie peste gramada in mintea ta odata cu vraja aruncata de Luna noua asupra Fecioarei in ziua de 8 septembrie. Viata pare un vals interminabil sau o joaca de copii fara vreun alt scop decat placerea . Iti doresti ca toata lumea sa guste din izvorul creativitatii tale , ca cei din jur sa iti fie alaturi si sa iti imbratiseze cu caldura initiativele. Poti arunca fara probleme balastul timiditatii peste bord , cu atat mai mult cu cat te simti din ce in ce mai bine in pielea ta , iar increderea in tine pare se iti creasca la fel de nestavilit ca si mercurul din termometre in luna august a acestui an..

Odata cu aceeasi zi de 8 septembrie , tranzitul planetei Venus in Scorpion iti paveaza cu o calda afectiune calea catre cei apropiati. Bucuria de a sta la masa vietii alaturi de oamenii care te cunosc cel mai bine si in care ai incredere iti da un nou avant in implinirea destinului tau.

Nori negri se aduna deasupra deasupra ta incepand cu 9 septembrie , cand Jupiter intra in tranzit retrograd in sectorul Pestilor si a celei de-a unsprezecea tale case (casa sperantei si prieteniei) .Minciunile indreptate catre amici se pot intoarce acum impotriva ta , iar modul in care iti selectezi prietenii poate fi pus sub microscopul moralitatii si valorii. Este posibil sa ti se redestepte un vechi sau depasit sentiment de inferioritate ori vinovatie , care sa te faca sa ocolesti niste oameni apropiati tie. Desi nu ti se vor ineca toate corabiile , pesimismul iti va da tarcoale , incercand sa iti strecoare in suflet indoiala sau dezamagirea fata de obiectivele tale .

Din fericire , ziua de 12 septembrie da startul tranzitului direct al lui Mercur in Fecioara , ocazie cu care poti sa te mai despovarezi de o parte a influentei saturniene , gratie tendintelor novatoare si ingenioase care iti zbarnaie in cap ca un roi de albine carora le-ai furat mierea ingeniozitatii. Ideile tale devin cu adevarat inovatoare sau nonconformiste si ai pornirea te a te bate cu pumnul in piept pentru ele.Joaca ta cu cuvintele si simtul umorului se amesteca ca sarea in bucate in conversatiile cu cei din jur

Calatoria lui Marte in Scorpion , inaugurata in ziua de 14 septembrie , iti prevesteste o viata agitata , plina de contradictii. Mandria sau aroganta pot da nastere unor conflicte in relatiile de asociere , iar legaturile cu cei apropiati pot oscila cu rapiditate intre divergente si armonie. Cu atat mai mult , ar trebui sa faci un apel mai insistent la rezervele tale de calm si stapanire de sine , mai ales ca este posibil sa ai nevoie de ajutorul cuiva in indeplinirea unui obiectiv mult dorit.

Soarele intra triumfal in Balanta si a sasea ta casa pe data de 22 septembrie , anuntand o etapa de separare a graului de neghina atat in viata personala cat si in cea sociala , un interval de timp fertil organizarii si dedicarii perfectionarii unor abilitati.De asemeni, este o perioada benefica pentru Berbecii aplecati asupra studiului sau invataturii.
Tentatia de acorda o mai mare atentie detaliilor poate fi justificata de intelegerea si placerea de a vedea partile ca esentiale in definirea si functionarea unui intreg.
Este o etapa prielnica intelegerii lucrurilor care te inalta si te coboara in viata , in selectarea cailor de a ajunge la succes.

Implicarea activa si straduinta de a multumi pe toti si toate , precum si huruitul monoton al vietii cotidiene te-au ascuns o vreme de tine insuti , iar Luna plina rasarita in Berbec pe 23 septembrie nu face altceva decat sa te indeparteze un timp de balciul lumii involburate , isipitindu-te catre solitudine. Este clipa sa iti reechilibrezi viata , sa te readuni si sa iti clarifici idealurile si ceea ce iti doresti sa fii cu adevarat. Nu este exclus sa intri in posesia unui secret care sa iti transforma destinul.


Horoscopul dragostei Taurului in septembrie 2010


Razele Lunii noi poposesc peste a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) pe 8 septembrie , si te indeamna sa pasesti catre o proaspata poveste de dragoste sau catre reinnoirea uneia peste care pare incepea sa se astearna praful. Intuitia efervescenta iti sare in ajutor in descifrarea dorintelor cele mai intime ale partenerului de cuplu , pe care esti gata sa il uimesti cu dovezi inedite de iubire.

8 septembrie este si ziua inceperii vizitei ispititoarei Venus in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si parteneriatului) , anuntand o mai larga deschidere inspre si dinspre fiinta iubita. Constientizarea legaturii de dragoste ca asociere in tot ceea ce iti rezerva viata pare sa te marcheze profund in aceasta perioada. Fericirea de a fi impreuna cu cel iubit te poate face sa treci cu seninatate peste conflicte sau dezacorduri, gata oricand sa lasi de la tine si sa recurgi la sprijinul compromisului.

O briza de romantism te racoreste si te infierbanta gratie intrarii planetei Mercur , pe 12 septembrie , in a cincea ta casa. Comunicarea sau modul in care intelegi si iti sunt intelese mesajele iubirii poate deveni o prioritate. Tendinta de a trece prea mult sentimentele prin filtrul gandirii , sau nevoia de a-ti impartasi valtoarea gandurilor te pot indrepta catre o noua relatie , cu un partener alaturi de care excitarea intelectuala poate conduce cu usurinta la cea amoroasa.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in septembrie 2010


Atat Luna noua cat si tranzitul mercurian intamplate sub semnul Fecioarei si al celei de-a cincea tale case iti ofera noi perspective in viata profesionala si iti dau ocazia de a straluci prin actiuni si solutii creative. Poti fi impulsionat de dorinta de a-ti vedea meritele recunoscute si tii mortis sa iti afirmi spiritul ingenios prin diverse competitii sau provocari ad hoc. Vechi si consacrate metode de la serviciu par sa te nemultumeasca si sa te incorseteze , asa ca esti gata sa risti sa te avanti in orice idee avand capacitatea de a starni rumoare si stupefactie.
Curiozitatea atatata la maximum , dorinta de a pune la incercare soarta si intuitia ascutita te pot arunca catre jocuri de noroc sau investitii riscante.

Pasiunea pentru detalii , conferita de parcursul Soarelui in a douasprezecea ta casa , poate sa te faca sa iti asumi sarcini privite cu oroare de catre colaboratori. Uneori, insa, succesul se cere a fi construit prin pasi mici dar fermi , care pot atrage atentia superiorilor , facandu-te sa speri in mod justificat la o promovare sau un stimulent material. Stima ta de sine izvoraste acum din felul in care muncesti sau studiezi , din straduinta de a fi cat mai eficient , iar lucrul asta nu poate sa nu iasa in evidenta.


Horoscopul sanatatii Taurului in septembrie 2010


Tranzitul Soarelui in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) iti ofera motive de satisfactie in legatura cu starea ta fizica sau mentala. Poate ca un mai vechi tratament sau un mai indelungat regim ori program de fitness incep sa dea roade , iar lucrul asta te face sa privesti cu o sporita increderea catre ziua de maine. In orice caz , aceasta influenta solara nu poate decat sa iti sprijine sau favorizeze starea de sanatate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Taurului Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on august 09, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.