Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Leului

In luna septembrie , Leul ramane corigent la capitolul dragoste , care nu are sa-i ofere prea mult in aceasta perioada , primeste o lectie severa la ora de dirigentie cu Jupiter , dar se consoleaza intr-o bogata viata de familie si in sansele de a face un ban in plus.

O sensibilitate inalta fata de lumea celor 5 simturi si un sentiment de siguranta confortabil , datorat eforturile tale precedente , tind sa iti caracterizeze viata incepand cu 8 septembrie , cand Luna noua isi trimite razele asupra Fecioarei . Receptivitatea si aprecierea lumii fizice te indeamna catre un nou inceput , de redefinire a vietii tale in concordanta cu sistemul tau de valori .In acelasi timp , extrema placere senzoriala te delecteaza si te impinge chiar si in bratele senzualitatii.

Tranzitul iubitoarei Venus in Scorpion iti umple inima , dupa 8 septembrie , cu o afectiune fierbinte fata de familie si camin.In caz ca lucrurile dau sa iasa de sub control in cadrul familiei esti gata sa faci orice pentru a restabili o atmosfera pasnica si armonioasa. Daca Luna noua a incercat sa iti exacerbeze simturile , plutirea ocrotitoare a lui Venus peste a patra ta casa te face sa te apleci catre bucuriile simple ale vietii. In ochii tai , casa iti devine un castel sau o cetate care trebuie sa faca fata posibilelor asedii ale vrasmasiilor , dar si un cuibusor pe care ti-l doresti cat mai comod si mai bine pus la punct.

Jupiter retrograd in Pesti si a opta ta casa iti ingradeste libertatea de miscare , incepand cu ziua de 9 septembrie , si alunga cumva norocul din calea ta. Acest tranzit are capacitatea de a te face sa iti reevaluzi idealurile , spiritualitatea sau necesitatea de a-ti completa educatia. Orice ai face , nemultumirea te poate apasa in aceasta perioada , solicitandu-ti o transformare din temelii a unor aspecte din viata. Intr-un plan mai inalt este posibila si reajustare a notiunii de adevar sau o atitudine pesimista , o obsesie in legatura cu moartea.
Pe de alta parte , pot apare probleme in comunicarea cu cei din jur sau necazuri pe parcursul unor calatorii. Atentie la felul in care manuiesti banii , mai ales pe cei altora !

Din 14 septembrie , tranzitul direct al lui Pluton in Capricorn si a sasea ta casa , iti poate afecta direct sau indirect atat starea de sanatate , cat si viata profesionala.

Energia pare sa iti fie rezervata mai ales pentru treburile casnice incepand cu aceeasi data de 14 septembrie , gratie tranzitului lui Marte in a Scorpion si a patra ta casa ( casa familiei , radacinilor si emotiei) . Tendinta de te lasa in seama instinctelor iti confera o atitudine defensiva si precauta.
Pot apare unele evenimente legate de casa sau familie , care te vor solicita la maxim.Este posibil ca unele din aceste evenimente sa le creezi chiar tu , datorita inclinatiei de a-ti impune niste puncte de vedere asupra membrilor familiei. Conflicte uitate din trecut au prilejul de a reveni acum in actualitate.
In acelasi timp , starea de neastampar nu iti da deloc pace , asa ca poti sa o fructifici foarte bine in activitati de reparare sau renovare a casei.

Cu prilejul echinoxului de toamna din 22 septembrie , Soarele isi incepe tranzitul in Balanta si a patra ta casa , iluminandu-ti sectorul comunicatiilor si sugerand o noua etapa de activitate ferventa. Interactiunea cu cei din jur ajunge la cote inalte , asa ca este probabil sa te dedici explorarii si cautarilor a noi dimensiuni ale vietii si inchegarii unor proaspete contacte. Ai predispozitia de a acorda o mai mare atentie si un mai mare timp oamenilor , a le lua in seama eforturile si a-ti intari legaturile cu ei. Energia ti se canalizeaza in intelegerea si adaptarea la mediul social , iar intalnirile si comunicarea cu rude, cunostiinte , prieteni iti poate acoperi aproape tot timpul. Tocmai din acest motiv , capacitatea ta de a-ti comunica si exprima ideile devine foarte importanta pentru tine.

Odata cu Luna ivita sub semnul Berbecului si a celei de-a noua tale case (casa filozofiei si explorarii) , in ziua de 23 septembrie , poti ajunge sa te simti coplesit de eforturile mentale din ultima vreme. Perseverenta si concentrarea metodica venite din credinta ta interioara iti apasa umerii, asa ca ti-ai dori sa te descotorosesti de ele pentru un timp , sa iesi din tipare , sa faci un pas doi pe alaturi si sa te lasi in voia spiritului de aventura.


Horoscopul dragostei Leului in septembrie 2010


Sensibilitatea si loialitatea fata de partenerul tau de viata sau cuplu ti se pare mai importanta decat orice pe parcursul calatoriei lui Venus in a IV-a ta casa , inaugurata pe data de 8 septembrie.


Horoscopul carierei si banilor Leului in septembrie 2010


Luna noua instalata pe cerul celei de-a doua tale case (casa banilor si resurselor) in ziua de 8 septembrie , iti starneste dorinta de a-ti fixa niste teluri financiare realiste , de a face o investitie sau a pune la ciorap niste bani pentru zile mai negre. Ai sansa de a descoperi noi mijloace de a face bani !

Tranzitul planetei Venus in sectorul familiei si caminului tau iti poate oferi posibilitatea de a castiga , dupa 8 septembrie, niste bani prin intermediul unei munci facute acasa sau prin altceva legat de locuinta ta.

Inspiratia dar si constiinciozitatea in manuirea banilor si tendinta de castiga putere ori autoritate in plan social ori profesional este trendul in care intri odata cu tranzitul direct lui Mercur in Fecioara si a doua ta casa , inceput pe 12 septembrie. Simtul practic si ratiunea iti guverneaza mintea in chestiunile financiare si iti favorizeaza gasirea de noi cai de a-ti umple portofelul , mai ales prin intermediul unor informatii pretioase primite de la o persoana . Pe de alta parte, este probabil sa fii mult mai zgarcit la punga atat cu tine , cat si cu cei din jur.

O atentie si o precautie mai mare fata de orice eveniment sau schimbare de la serviciu ori in ceea ce priveste incordarea relatiilor cu colegii si subordonatii ti se recomanda in timpul tranzitului lui Pluton in a VI-a ta casa , demarat pe 14 septembrie. Chiar ai o profesiune liberala , trebuie sa fii cu ochii in patru , intrucat criza sau politica fiscala nu iarta pe nimeni zilele astea.


Horoscopul sanatatii Leului in septembrie 2010


Parcursul planetei Pluton in a sasea ta casa nu pare a aduce vesti bune. Potrivit unor interpretari , tranzitul unor planete lente prin aceasta casa poate semnala aparitia unor afectiuni ale sanatatii pe termen lung , ce pot fi observate abia atunci cand planetele respective sunt pe punctul de a trece in urmatoarea casa. Nu este obligatoriu sa ti se intample ceva, dar paza buna trece primejdia rea , asa ca nu ar strica sa iti programezi un control la medic. In plus , Pluton este si o planeta a regenerarii si purificarii , asa ca ai putea fi mai mult dispus sa iti rezolvi probleme de sanatate in aceasta perioada. O alta trasatura a lui Pluton este obsesia , un avertisment ca nu trebuie sa impingi , totusi, lucrurile prea departe in privinta dietelor sau regimurilor.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Leului Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.