Google iti va oferi rezultate inainte de a incepe sa le cauti

Intr-un viitor nu foarte indepartat , telefonul iti va suna in timp ce te plimbi linistit prin oras si iti va oferi cateva sugestii despre ceea ce ai putea sa faci imediat ce ajungi la coltul strazii sau te va anunta ca la muzeul de vizavi tocmai s-a deschis o expozitie cu operele artistului al carui nume l-ai cautat candva pe Google. Cu alte cuvinte , Google iti va deschide inainte de a incepe sa bati la usa internetului.

Aceasta este viziunea directorului executiv al companiei Google , Eric Schimdt.In cadrul unei conferinte recente din Los Angeles , "TechCrunch Disrupt " , Schmidt a marturisit ca in viitor tehnologia de cautare Google va fi autonoma , adica iti va putea da posibilitatea de a primi rezultatele unei cautari chiar inainte de a incepe sa o faci.
Augie Ray, analist la Forrester Research , a declarat : " Desi poate suna a science fiction sa sugerezi ca tehnologia te poate ajuta sa gasesti lucruri pe care nu ai ajuns inca sa stii ca ti le doresti , oportunitatile de a imbunatati descoperirea umana sunt foarte reale in viitor ... Prin combinarea contextului unei persoane - cine este ea , cu cine este asociata - cu actiunile si opiniile ei trecute , dar si cu opiniile si actiunile celorlalti , putem creea valori extraordinare pentru oameni".

Desi atat Google cat si principalul rival , Microsoft Bing , au inregistrat progrese semnificante in ultimul an (spre exemplu , Google Goggles real-time search ) , cautarea autonoma pe internet va aduce o schimbare majora. Acest "search" autonom va lua in calcul experientele tale anterioare , lucrurile care iti plac si care iti repugna , impreuna cu informatii despre locatia ta geografica si va furniza informatii care te-ar putea interesa indiferent in ce loc te-ai afla.


Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Cum schimbi imaginea de fundal Google ?

Ce nu stiti despre Facebook ?

Google , da-mi 6 numere norocoase ! | Rugaciune la zeul Google
Google iti va oferi rezultate inainte de a incepe sa le cauti Google iti va oferi rezultate inainte de a incepe sa le cauti Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.