Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Berbecului

In luna noiembrie , Berbecul oscileaza intre lumea interioara si cea exterioara , intre cautarea sinelui sau profund si realizarea sociala si materiala , dar este consolat si implinit adesea de afectiunea impartasita in relatia de cuplu.

O perioda de potentare fizica , dar mai ales psihica , este anuntata de Luna noua rasarita in Scorpion pe data de 6 noiembrie.Poti obseva cu o mai mare usurinta ce se ascunde sub mastile sau rolurile celor din jurul tau , dar ai si posibilitatea de a-ti descifra motivatiile tale cele mai profunde.

Din 7 noiembrie, Neptun aduce culoare si imaginatie vietii tale sociale , dar te invaluie si intr-o atmosfera cetoasa in mijlocul careia este dificil sa iti distingi adevaratii prieteni de cei falsi.Insetat de de crearea de noi cunostiinte , te poti atasa orbeste de o persoana cu un luciu de originalitate sub care se ascunde ipocrizia si relele intentii.

O aplecare catre nostalgie isi face simtita prezenta incepand din aceeasi zi de 7 noiembrie, sub influenta tranzitului retrograd inceput de Venus in Balanta. Poate ca ar fi timpul sa aduci ceva nou in existenta ta , sa iti reasezi optiunile in functie de trecut , prezent si viitor.

Dezgustat de amanuntele cotidiene , ai tendinta de a privi in perspectiva si a te dedica unor inalte idei ori idealuri. Aceasta este o predispozitie conferita de tranzitul lui Mercur in Sagetator si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) , initiat pe 8 noiembrie, care iti poate indrepta aspiratiile catre extinderea cunostiintelor tale dar iti poate facilita si comunicarea cu o persoana aflata la mare distanta. Plutirea in indepartatele sfere celeste are capacitatea de a te indeparta brutal de realitate , facandu-te sa uiti sau sa neglijezi multe aspecte ale cotidianului.

O vreme a unei reinnoiri spirituale iti este vestita odata cu 18 noiembrie, ziua debutului tranzitului direct al lui Jupiter in Pesti si a douasprezecea ta casa (casa acumularii subconstientului , a constrangerilor si intierilor) .Probabil ca te vei simti insufletit de o mai mare empatie, compasiune si sensibilitate.Intr-un astfel de interval , te poti elibera de tendintele autodistructive , temerile adanc inradacinate sau sentimentele exagerate de vinovatie.Gandirea iti poate deveni mai limpede , mai optimista si mai intuitiva , mereu gata sa se conecteze cu latura ta subconstienta.Meditatia si izolarea au darul de a te regenera si reinvigora .Este destul de probabil sa te implici in ajutorarea celor din jur , in diverse actiuni de voluntariat.

Incepand cu 21 noiembrie, Luna plina din Taur pune accentul pe nevoia de impartasire cu oamenii apropiati.Dorinta de confort capata intaietate , dar iti este indrumata spre reciprocitate in tot ceea ce faci.

Soarele viziteaza taramurile Scorpionului circa o luna de zile din 22 noiembrie , risipindu-ti ingrijorarile interioare si focalizandu-ti gandurile catre lumea de afara. Intr-o mai mare masura decat in restul anului , te poti simti patruns de spiritul de aventura si esti ispitit sa iesi din canoanele vietii zilnice. Atras de orice lucru apt de a-ti imbogati experienta , esti intr-o perioada in care incerci sa gasesti un inteles mai inalt destinului tau . Ar fi cazul , poate , sa iti iei o vacanta , in cursul careia sa iti potolesti foamea de inedit sau iti incepi drumul spre o revelatie spirituala. O recomandare cu atat mai demna de luat in seama cu cat deconectarea fata de indatorirle cotidiene iti poate aduce grave prejudicii.

Venus se strecoara in ziua de 29 noiembrie in semnul Scorpionului , aducand schimbari semnificative in domeniul financiar si al vietii de cuplu.

Mercur poate contracara unele din influentele negative ale tranzitului Soarelui , atunci cand isi face intrarea in Capricorn pe data de 30 noiembrie , si iti concentreaza atentia asupra vietii publice , a carierei si finantelor.Cu aceasta ocazie, cuvintele iti capata forta de sugestie si spirit incisiv , daruindu-ti autoritate si distinctie.O predispozitie nefasta a acestui interval poate consta in aparitia unor temeri nejustificate asupra responsabilitatilor sau reputatiei tale.


Horoscopul dragostei Berbecului in noiembrie 2010


Ziua de 6 noiembrie, marcata de Luna noua din a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , te deschide catre un interval de aprofundare a intimitatii si comunicarii cu persoana iubita.Poti constata acum in ce masura partenerul tau se ridica la inaltimea aspiratiilor sau asteptarilor tale.

Din 7 noiembrie , tranzitul planetei Neptun in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) iti infuzeaza o atitudine idealista fata de viata si dragoste.Purtat de roze ori dulci iluzii , te poti arunca in bratele cui nu trebuie sau poti face greseala de a te confesa unor oameni cu doua fete.

Desi te indeamna catre singuratate si reflectie, parcursul planetei Jupiter in a douasprezecea ta casa iti daruieste si o mare sensibilitate emotionala , care te poate conduce pe nesimtite catre o noua aventura romantica , marcata mai ales de spiritualitate sau de natura platonica.

Incepand cu aceeasi data de 18 noiembrie , Venus revine in aspectul direct in cursul tranzitului prin Balanta si a saptea ta casa , dand o si mai mare vigoare tendintei de mai sus. O afectiune deosebita catre si inspre un actual partener de cuplu pare a-si pune pecetea asupra vietii tale. Daca esti un Berbec singur , vei simti mai mult ca oricand chemarea dragostei sau iti vei dori peste masura sa te integrezi intr-o relatie de iubire stabila , pe termen lung.

Luna plina , rasarita in 21 noiembrie in sectorul celei de-a doua tale case (casa banilor si resurselor) , iti reinnoieste nevoia de intimitate , sugerand necesitatea unei echilibrari dintre ce primesti si ce anume daruiesti pe plan afectiv.

Odata cu 29 noiembrie si in decursul lunii decembrie, tranzitul planetei Venus in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) te indreapta catre armonie in viata de cuplu, insufland vitalitate si o noua prospetime conexiunii cu partenerul de viata sau iubire. Intr-un astfel de context , esti mai mult decat dornic sa treci peste orice diferente de opinie , sentimentale sau financiare.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in noiembrie 2010


Luna noua din Scorpion si a opta ta casa iti favorizeaza , din 6 noiembrie , initierea unui plan financiar , de economisire , sau primirea unui imprumut mai mult decat necesar.

Parcursul retrograd al planetei Venus in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) iti poate da o pofta nejustificata de face cumparaturi dupa 7 noiembrie.Ar trebui , asadar , sa iti infunzi mainile in buzunare ori de cate ori treci pe langa un magazin si sa iti readuci in minte diferenta dintre necesitate si moft.

Nevoia ori dorinta de a-ti uni eforturile finaciare sau cele lucrative cu cineva apropiat isi poate spune cuvantul din 21 noiembrie , gratie reverberatiilor Lunii pline in a doua ta casa.

Tranzitul lui Venus in a opta ta casa poate prilejui, din 29 noiembrie , un mare castig financiar , eventual prin intermediul partenerului tau de cuplu.

Din 30 noiembrie si pana pe 18 decembrie , parcursul planetei Mercur in zecea ta casa (casa carierei si evolutiei exterioare) iti ofera o perioada excelenta pentru dezvoltarea in sfera profesionala .Desi cordial si dornic de comunicare , esti mai putin inclinat sa te lasi in voia unor subiecte frivole.Ai tendinta acum de a te gandi intr-o mai mare masura la pozitia ta si perspectivele din cariera.Este probabil sa fii implicat in mai multe sarcini majore deodata , fie ca este vorba despre slujba , fie despre afaceri.


Horoscopul sanatatii Berbecului in noiembrie 2010

Desi starea de sanatate pare a fi excelenta la inceputul lunii , zbuciumul interior din aceasta perioada te poate determina sa iti neglijezi niste obiceiuri benefice de alimentatie si exercitiu fizic.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului


Zodia Berbecului si Dragostea


Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Berbecului Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 13, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.