Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Fecioarei

In luna noiembrie , Fecioara se poate lasa in voia unei visari paguboase si a unei atitudini pesimiste , ce pot fi destramate , din fericire , de catre beneficele influente ale lui Jupiter si de ancorarea pe terenul ferm al familiei si dragostei statornice.

Pe 6 noiembrie , Luna noua rasare pe cerul Scorpionului si a celei de-a treia tale case , casa ocupatiei , abilitatilor de comunicare , invatarii , interactiunilor si contactelor cotidiene .Este o vreme propice pentru a invata ceva nou , a te misca ca pestele in apa mediului social , a dezvolta un raport mental cu ceilalti si a te preocupa de detalii. Intr-o astfel de ocazie , poti fi caracterizat de o mai mare agilitate si mobilitate , dar si de o sporita constientizare a mediului social inconjurator.Este o perioada potrivita pentru examene si teste , inaintarea unor cereri , inceperea unor noi proiecte si orice fel de mijloace de comunicare.

Tranzitul direct al lui Neptun in Varsator aduce , din 7 noiembrie , tendinte de lunga durata mai ales in domeniile muncii si sanatatii.

Poti fi cuprins de un sentiment de insatisfactie fata de ceea ce primesti ori ai vrea sa-ti ofere lumea inconjuratoare sau resursele financiare , intre 7 noiembrie si 17 noiembrie, datorita tranzitului retrograd al lui Venus in Balanta si a doua ta casa (casa banilor si resurselor).Aceasta stare poate reflecta insa cu totul si cu totul altceva , asa ca ar fi indicat sa iti rezervi nitel timp pentru a-ti analiza viata.Ce iti doresti cu adevarat sa posezi ? Iti sta cineva in drum sau esti impiedicat de propria ta atitudine sau metoda de actiune ?

Raspunsurile la intrebarile de mai sus iti sunt facilitate , din 8 noiembrie, de patrunderea lui Mercur in Sagetator si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului).Aceasta circumstanta astrala iti invigoreaza puterea de concentrare si iti solicita o perioada de usoara izolare , prielnica autoanalizei si nu numai.Memoria are acum o mai mare capacitate de inmagazinare , iar gandurile ti se indreapta mai ales catre familie si persoanele iubite.De fapt , casa sau cei apropiati ar putea sa te solicite mai mult decat in alte prilejuri, orientandu-te catre activitati carora iti face placere sa te dedici.

Jupiter deschide si el , din 18 noiembrie , o perioada de mare intindere , mai mult decat fertila pentru parteneriat si castigarea pretuirii publice. Jupiter in tranzit direct prin Pesti si a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului ) iti ofera realizari mai ales in iubire si in plan profesional / financiar.

In aceeasi zi de 18 noiembrie, Venus revine in aspectul direct in Balanta , deschizand un interval in care ii pretuiesti in special pe cei care te fac sa te simti confortabil in viata , alaturi de care poti degusta mai ales bucuriile simple ale existentei, sau care iti creeaza o senzatie de familiaritate.

Luna plina din Taur de pe data de 21 noiembrie te poate ispiti sa te abati pentru o scurta vreme de la traseul prestabilit al obligatiilor si indatoririlor cotidiene , si sa te lasi purtat de ghidusia nevoii de aventura.

Daca tramvaiul destinului tau si-a permis vreo deraiere , cat de mica , din 22 noiembrie Soarele tranzitand in Sagetator si a patra ta casa te readuce la calea cea dreapta , pe drumul batatorit al caminului, familiei , radacinilor, proprietatilor mostenite.In cautarea unei apartenente durabile, esti inclinat sa iti revizuiesti sentimentul de securitate si sa-ti explorezi interioritatea. Mici confruntari cu membri ai familiei nu te abat de la dorinta si necesitatea de a-ti reinvigora radacinile fiintei si a te ocupa de lucruri serioase legate de persoanele apropiate.

Odata cu 29 noiembrie, Venus tranziteaza Scorpionul si cea de-a treia ta casa (casa influentelor de mediu) , facandu-te sa gusti mai din plin apropierea de oameni si oferindu-ti o aura cumva intelectuala. Impartasirea lucrurilor care te preocupa iti face placere , la fel ca aproape orice fel de schimb de idei. Uneori, acest tranzit aduce beneficii prin mijlocirea rudelor , comunicatiilor sau unor scurte calatorii.

Din 30 noiembrie , Mercur se alatura lui Venus , intr-o configuratie astrala care va influenta mai ales luna decembrie , incepandu-si parcursul in teritoriile Capricornului. Inspiratia care iti cutreiera fiinta acum devine aproape exacerbata , iar propriile idei iti ajung a fi surse de incredere si mandrie. Conversatia colorata si renascutul simt al umorului ii apropie de tine pe oameni , iar preocuparile intelectuale par a nu-ti da deloc pace.


Horoscopul dragostei Fecioarei in noiembrie 2010


Marele eveniment astral al acestei luni il reprezinta debutul , pe 18 noiembrie , parcursului direct al planetei Jupiter in a saptea ta casa , anuntand un interval fericit de impartire a vietii cu cineva drag.De fapt , intr-o astfel de vreme , poti invata multe lucruri noi despre tine prin mijlocirea unei persoane iubite .O mai veche relatie de cuplu se poate intari , iar cei singuri au ocazia de a isi gasi o pereche mai mult decat potrivita. O poveste de dragoste inceputa sub auspiciile lui Jupiter are toate sansele de a deveni fericita si plina de succes. Unii nativi din Fecioara au acum prilejul de a porni pe calea casatoriei.Pe de alta parte , nu este exclusa o despartire de un partener , dar acest eveniment nefericit in aparenta poate ascunde o binecuvantare , concretizata in curand prin intalnirea cuiva mai potrivit.

18 noiembrie pare a fi o zi norocoasa pentru Fecioare , intrucat prilejuieste si intoarcerea lui Venus in aspect direct in a doua casa , lucru de natura de a prefigura o perioada de stabilitate in dragoste si relatiile intime.

Incepand cu 30 noiembrie, reverberatiile mercuriene din a cincea ta casa ( casa creativitatii si dragostei) nu au cum sa nu te orienteze catre iubire, dar nevoia ta de stimulare intelectuala poate sa te indrepte catre persoane de sex opus interesate sau interesante din perspectiva speculatiilor gandirii. O tendinta ce se va manifesta cu precadere in luna decembrie.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in noiembrie 2010


Incepand cu 7 noiembrie , parcursul indelungat al planetei Neptun in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) incepe sa iti afecteze munca de zi cu zi , relatiile cu colegii , precum si serviciile facute pentru / primite de la altii.Desi visarea cu ochii deschisi (la o alta slujba) poate fi ademenitoare , aceasta iti poate rapi pe nesimtite concentrarea si perseverenta de care este necesar sa dai dovada in fiecare zi. De asemeni , ai inclinatia de a lasa garda jos , iar falsi amici de la serviciu abia asteapta sa profite de asta , gata sa iti aduca prejudicii , fie si numai de imagine.

Din fericire , tranzitul direct initiat de Jupiter pe 18 noiembrie in a saptea ta casa te trezeste cumva din atitudinea visatoare si iti ofera oportunitati prin intermediul unor parteneriate de afaceri , unor negocieri sau unor reajustari contractuale. Esti inzestrat din plin cu abilitatea de a-ti impartasi si comunica capacitatile profesionale , fiind mai mult decat inclinat sa le vezi ca pe o marfa (de valoare).Sunt de prevazut succese in chestiuni legale , iar banii pot curge garla mai ales gratie unor asocieri. Unele Fecioare , implicate in activitati publice, se pot bucura de o sporita popularitate.

Tot din 18 noiembrie , parcursul direct al lui Venus in a doua ta casa iti anunta un interval de stabilitate financiara , posibil de a fi zguduita pe alocuri de dorinta ta de a culege satisfactii noi prin intermediul unor cumparaturi ceva mai extravagante.Ca si mai inainte , talentul tau de a relationa cu ceilalti iti poate asigura castiguri banesti. Poti ajunge intr-o situatie in care interesele financiare se impletesc cu niste chestiuni de natura publica sau sociala.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in noiembrie 2010


Tranzitul lui Neptun in a sasea ta casa te face , din 7 noiembrie , mult mai vulnerabil la atacurile stresului , si poate prezice o folosire excesiva a medicamentelor sau predispozitia de a cade prada unor afectiuni vagi , greu de diagnosticat. In acelasi timp , influenta neptuniana poate avea capacitatea de a te conduce catre stranii cai de vindecare sau mentinere a sanatatii , catre diete inedite sau exotice.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Fecioarei Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.