Zambetele tip C si U | Frumusetea si semnificatia surasului

Am fost recent intrebata , intr-un email , ce sunt zambetele tip C sau U si ce rol au acestea in arta seductiei. Trebuie sa recunosc ca nu stiam mare lucru despre acest subiect , asa ca m-am documentat si sunt in masura acum sa va explic despre ce este vorba ...

Impartirea zambetelor dupa forma literelor C si U , precum si semnificatia atribuita acestora provine din populara carte a lui Neil Strauss , "The Game" (Jocul) , aparuta in anul 2005.Potrivit acestui best-seller , in aproape toate marile orase ale lumii exista o societatea secreta a barbatilor, dedicata studiului si impartasirii celor mai eficace secrete despre seductia femeilor. Se spune ca aceasta organizatie oculta exista cu adevarat si ca autorul, Neil Strauss , ar fi petrecut doi ani in mijlocul ei, ascunzandu-si adevarata identitate sub numele de Style.Dupa unii critici, aceasta carte este istorisirea transformarii unui barbat dintr-o broasca intr-un print !

Ei bine, conform lui Neil Strauss , unii oameni sunt caracterizati de un zambet cu buzele deschise , prin care isi arata cei mai multi dintre dinti, in special cei din partea superioara. Acest zambet este unul de cu forma literei "C" , considerat a fi inocent si specific fetelor frumoase .Este genul de suras adesea intalnit pe coperta tabloidelor.
Zambetul tip "U" expune numai cativa dinti , fiind specific fetelor "rele".

Christina Aguilera are un zambet "U" , iar Britney Spears unul "C" ... Surasul tip C este unul larg , interpretat drept prietenos sau calduros .Surasul tip U este unul ingust , asemuit cu o gura de cal si considerat a semnifica lipsa de prietenie sau ostilitate .

Aceasta teorie a zambetelor nu mi se pare foarte convingatoare.Probabil ca aveti prieteni sau cunostiinte care afiseaza ambele genuri de surasuri si nu cred ca aceasta caracteristica dovedeste cu adevarat o atitudine amicala ori ostila.Voi ce parere aveti ?


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


10 barbati fatali pentru o femeie
Zambetele tip C si U | Frumusetea si semnificatia surasului Zambetele tip C si U | Frumusetea si semnificatia surasului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.