Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Balantei

In luna decembrie, Balanta trece printr-o perioada de tranzitie, de adaptare si conformare catre noi tendinte, in decursul careia autoanaliza si expectativa se pot intercala cu surprize deopotriva placute si dezamagitoare.

Prezenta lui Uranus in Pesti, incepand cu 5 decembrie , are darul te a te scoate din rutina cotidiana , dandu-ti o noua perspectiva in special asupra sferei profesionale si a sanatatii. Oricum , aspiratia de a face o nota aparte in cenusiul vietii de zi cu zi si de a nu te mai lasa incadrat in galeria figurilor de ceara ale omului comun iti dadea de mai mult timp tarcoale, fara a razbate insa la suprafata. Este vorba despre o etapa profunda si de mare durata, asa ca este posibil sa te confrunti la inceput cu un mod de viata neregulat , cu niste cutremure si tensiuni in viata sociala si cea personala.

Un ciclu favorabil invatarii de lucruri noi , integrarii in societate si dedicarii catre amanunte aparent insignifiante iti este vestit dupa aceeasi zi de 5 decembrie, ca urmare a Lunii pline din Sagetator. Este probabil sa devii mult mai constient de tot ceea ce se intampla in jurul tau si sa fii mai alert fata de orice schimbare. Efluviile selenare sunt oportune pentru cei care au de dat examene sau teste , ori incep o noua etapa in viata.

Instinctele, in special cel de supravietuire, par a-ti dicta comportamentul din 7 decembrie, sub influenta tranzitului lui Mercur in Capricorn. Nevoia de a te sti in siguranta sau a-i pune la adapost pe cei dragi poate deveni exacerbata , dand nastere si unor conflicte, intrucat atitudinea ta protectoare se poate transforma pe nesimtite in tiranie.

Stereotipurile tale de closca grijulie isi mai pot pierde din intensitate din 10 decembrie, ca efect al trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Capricorn. Atat in relatiile cu oamenii apropiati cat si in cele din domeniul social si profesional , ai tendinta de a te aseza in expectativa , acordandu-ti un interval de cugetare si evaluare. Nu numai intrebarile majore , ci si micile revelatii te pot conduce catre noi obiective si/sau stabilitate in viata.

Din 18 decembrie, Mercur retrograd isi face aparitia in Sagetator si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu) , provocand o vanzoleala nu intotdeuna productiva si o serie de realizari si esecuri aparent inexplicabile. Tot ce poti face in acest mediu mai mult decat imprevizibil este sa incerci pe indelete sa dai deoparte obstacolele din calea ta si sa te pliezi diplomatic la toate schimbarile de ultim moment.

O punere la incercare a credintelor si telurilor tale este probabil a se infiltra in mintea ta din 21 decembrie, ca efect indirect al eclipsei de Luna din Gemeni. Poate ca iti vei acorda o scurta pauza de la responsabilitatile si obligatiile tale si vei face un salt in necunoscut sau in apele involburate ale aventurii.

Odata cu 30 decembrie si de-a lungul primei parti a lunii ianuarie 2011 , Mercur revenit in aspect direct in Sagetator iti aduce o curiozitate fericita pentru tot ce te inconjoara , talentul de manui ingenios cuvintele si capacitatea de a indeplini mai multe lucruri deodata. Comunicarile de toate felurile capata pregnanta , indiferent daca este vorba despre mesaje, telefoane, sau convorbiri cu rudele sau persoanele apropiate. Dorinta de a te implica si a raspunde prezent la toate apelurile poate da nastere adesea la multa zarva pentru nimic. Desi este o perioada mai mult decat propice culegerii de informatii din mediul social inconjurator , poti trece adesea prin stari de distragere fata de realitate sau de nervozitate si stres.


Horoscopul dragostei Balantei in decembrie 2010


Dragostea pare a-ti insufla predispozitia de a lua in maini si destinul partenerului tau de cuplu , de a te proclama stapan peste viata si soarta acestuia, iar lucrul asta poate da nastere unor efecte contradictorii. Acesta este un rezultat direct al navalei lui Marte , odata cu 7 decembrie , in a patra ta casa ( casa radacinilor si caminului).Adu-ti aminte ca orice relatie adevarat se cladeste pe principiul egalitatii si ca , orice ai face, nu ai cum sa intri in pielea fiintei indragite.
In acelasi timp, in sufletul tau se pot ivi dulci nostalgii legate de o iubire trecuta …


Horoscopul carierei si banilor Balantei in decembrie 2010


Atitudinea ta fata de munca si si detalii poate trece printr-o transformare semnificatica vreme de cativa ani, ca efect al tranzitului initiat de Uranus pe 5 decembrie in a sasea ta casa ( casa muncii si sanatatii). Programul de lucru pare a deveni oarecum neconventional si exista posibilitatea sa te indrepti catre o slujba mai putin traditionala. Rutina poate sa iti dea batai de cap , intrucat tinzi sa te conformezi mai curand ritmului tau personal, interior, decat celui dictat de societate sau serviciu. Tot ceea ce te limiteaza are capacitatea de a te trage inapoi, iar munca ti se poate desfasura inegal, perioadele de straduinta si focalizare intercalandu-se cu unele de lene si comoditate.

Din 7 decembrie, parcursul planetei Marte in a patra ta casa poate determina aparitia unor opozitii sau situatii negative fata de evolutia ta in cariera.

Preocuparea de a iti construi unele planuri finaciare subtile , in scopul atragerii altor persoane catre obiectivele tale , se poate face simtita dupa 18 decembrie , datorita parcursului retrograd al planetei Mercur in a treia ta casa.


Horoscopul sanatatii Balantei in decembrie 2010


Din 5 decembrie, influenta lui Uranus in a sasea ta casa iti poate transforma radical viziunea despre sanatate si o viata curata. Este posibil sa te orientezi catre tehnici neconventionale de intretinere spirituala si fizica precum Yoga sau Tai Chi.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Balantei Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.