Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Fecioarei

In luna decembrie, Fecioara incepe sa isi puna o multime de intrebari cu privire la relatiile cu oamenii in general , cu cei apropiati in special. Desi aparent negativa, aceasta conjunctura il indreapta spre o benefica reevaluare a sinelui si a obiectivelor sale.

Cercul oamenilor apropiati iti poate oferi niste surprize neplacute , iar relatiile de parteneriat ori asociere devin cumva impovaratoare sub influenta tranzitului inceput de Uranus pe 5 decembrie in Pesti. Nu mai suporti deloc sa ti se dea ordine , iar orice incercare de a-ti limita actiunile intampina o puternica rezistenta sau chiar revolta din partea ta.

Felul in care esti legat de cei din jurul tau , precum si echilibrul dintre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti pot fi preocupari prioritare , strans impletite cu anterioarele tendinte uraniene, incepand cu aceeasi zi de 5 decembrie, ca urmare a Lunii noi ivite in Sagetator. Increderea in tine insuti si modul cum este ea corelata cu famila poate fi un alt reper specific al acestui interval. Este vremea configurarii unor planuri de viitor pe termen lung, mai ales in legatura cu partenerul de viata si caminul tau.

Tranzitul lui Marte in Capricorn iti vesteste din 7 decembrie o perioada fertila si plina de vioiciune. Excesul tau de energie , nu foarte usor de canalizat in acest ciclu , se poate indrepta totusi catre evenimente romantice , pasiuni de timp liber sau sport.

Din 10 decembrie, Mercur retrograd in Capricorn si a cincea ta casa , iti invigoreaza entuziasmul fata de viata daruit de Marte si iti resusciteaza creativitatea .Inspiratia care iti da tarcoale acum te poate indrepta catre drumuri nebatatorite si misterioase pe care , la inceput, nu stii cum sa le interpretezi. Cu toate acestea , poti descoperi ca aceste ulite intortocheate sunt , de fapt, scurtaturi catre marele bulevard al destinului tau.

Mercur intoarce foaia odata cu 18 decembrie, atunci cand paseste in teritoriile Sagetatorului si ale celei de-a patra tale case. In acest interval poti face cativa pasi inapoi , gata sa incerci marea cu degetul si sa te intrebi daca drumul pe care il urmezi este cel mai potrivit pentru tine . Nu ezita sa iti pui cateva intrebari fundamentale pentru a ajunge la miezul problemei si a rezolva conflictul interior din inima ta.

Dupa data de 21 decembrie, gratie Lunii pline din Gemeni , lumina reflectoarelor se fixeaza pe neasteptate asupra ta si toata lumea pare sa fie atenta la ceea ce faci. Este vremea sa urci cu hotarare pe scara succesului , fara insa a calca pe bombeu pe cei din apropierea ta.

Din 30 martie , Mercur revine in aspect direct si iti intinde o mana de ajutor din punct de vedere intelectual si afectiv. Aceasta influenta, apta a se mentine si in decursul lunii ianuarie 2011 , iti mareste puterea de concentrare si capacitatea de retentie a memoriei. Ai predispozitia de a-ti indrepta gandurile catre familie , trecut si viata personala. Casa iti poate deveni scena unei agitate si voioase actiuni dramatice .Sarbatorile de iarna , in special revelionul , anunta multi oaspeti , unii chiar nepoftiti.


Horoscopul dragostei Fecioarei in decembrie 2010


Relatia de cuplu pare fi invaluita de o atmosfera stranie sau surprinzatoare si poti incepe sa simti ca nu te mai poti increde in partenerul tau ca efect al parcursului planetei Uranus in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , incepand din ziua de 5 decembrie. Legaturile amoroase mai vechi, tinzand sa se prafuiasca sub semnul automatismelor si obisnuintei , iti par a fi foarte greu de suportat. Nu este exclus sa ai parte de unele erori de comunicare sau testari in viata amoroasa .Unele Fecioare pot descoperi ca actuala relatie le ingradeste libertatea de miscare si, ca atare , sunt supuse unor presiuni psihice intense in timp ce exploreaza cateva posibilitati de a se elibera de o “sclavie” sentimentala.

Luna plina rasarita in a patra ta casa ( casa radacinilor si caminului) te indeamna din 5 decembrie sa nu mai inchizi ochii la problemele tale intime si sa iti analizezi vulnerabilitatea fata de pasii gresiti facuti de partenerul tau.
Poate fi vremea sa iei o hotarare definitiva si irevocabila.

Odata cu 10 decembrie , prezenta lui Marte in a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) te poate face sa cedezi isipitelor amorului , mai ales datorita setei tale nepotolite pentru placere. Dragostea aprinde butoiul cu pulbere al pasiunii si nu ai de gand nici in ruptul capului sa chemi in ajutor pompierii.

Aspectul retrograd in care se afunda Mercur din 10 decembrie in a cincea ta casa poate anunta revenirea unei mai vechi povesti de dragoste .La urma urmei , de ce sa nu ii acorzi o doua sansa ?

Incepand cu 30 decembrie si in luna ianuarie 2011 , impartasirea si dialogul cu fiinta iubita par a se intensifica multumita revenirii lui Mercur in aspect direct in a patra ta casa.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in decembrie 2010


Mercur retrograd in a patra ta casa iti atrage atentia din 18 decembrie asupra unor valori imobiliare si a finalizarii unor proiecte ramase in deriva. Desi starea ta emotionala nu este foarte echilibrata, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa purcezi , cu perseverenta, catre telurile profesionale prestabilite.

Ai nevoie de atentia celor din jur, iar Luna plina aparuta pe 21 decembrie in a zecea ta casa ( casa dezvoltarii exterioare si a carierei) iti faciliteaza implinirea in sfera profesionala. Probabil ca vei fi solicitat sa iesi in fata si sa iti expui punctele de vedere , sau va trebui sa iesi pe neasteptate in public , asa ca trebuie sa iti mentii calmul si sa dai adevarata masura a valorii tale. Nu este exclus sa se iveasca o oportunitate surprinzatoare pentru o slujba sau sa capeti un sprijin consistent in cariera sau intr-o chestiune legata de niste proprietati.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in decembrie 2010


Conjunctura astrala din aceasta perioada nu ti vesteste mari schimbari sau afectiuni in sectorul sanatatii . Incepand cu 7 decembrie, vitalitatea iti poate atinge cote inalte datorita tranzitului lui Marte in Capricorn.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Fecioarei Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.