Horoscop dragoste 2011 - Zodia Capricornului

Zbuciumata viata amoroasa din anul 2011 te poate face sa iti doresti intalnirea cu cineva care sa iti spuna ca esti frumos si nu sexy , care sa te caute atunci cand ai cea mai mare nevoie de el/ea si sa stea intins(a) alaturi de tine sub plapuma instelata a cerului , ascultandu-ti cu tandrete bataile inimii , sau pur si simplu sa vegheze asupra ta atunci cand dormi.

In decursul lunii ianuarie , dragostea te poate indeamna sa pescuiesti in ape tulburi , sa iti ascunzi pasiunea fata de cei din jur sau chiar fata de tine insuti.O parte dintre Capricorni pot cade prada frustrarii sau unui simtamant de singuratate romantica din cauza unei timiditati excesive.

Desi , in aparenta , viata amoroasa iti este favorizata in februarie , problemele nu intarzie sa apara.Poate fi o perioada in care faci mari eforturi pentru a fi observat de catre cel/cea la inima caruia/careia aspiri.Dragostea care iti strabate sufletul precum un fier rosu te ispiteste sa iti exprimi cu un prea mare patos sentimentele sau sa promiti luna de pe cer.
In a doua jumatate a lunii , atat lumea din jur cat si partenerul par sa isi raceasca sentimentele fata de tine.Nu este exclus sa te simti neiubit, neapreciat sau nedorit.Este un interval astrologic specific dezamagirilor romantice , dragostei neimpartasite si despartirilor !

Luna martie anunta o vreme de stabilitate si armonie in cuplurile care au reusit sa supravietuiasca cutremurelor sentimentale din februarie.Nativii singuri din Capricorn arunca deoparte atitudinea negativa si sunt gata sa riste pentru a dobandi atentia unui potential partener.Totodata , ei isi doresc parca sa experimenteze mai curand decat sa se implice intr-o relatie serioasa.Este posibil sa te simti atras de aspecte inedite ale vietii amoroase .

A doua parte a lunii aprilie te expune unor tendinte contradictorii , inconjurandu-te cu o aura de farmec si atractivitate de zile mari , deschizandu-ti larg drumul catre noi oportunitati romantice , dar facand loc si unei atitudini negative , mai mult decat paguboase. Desi esti insufletit de o mai mare receptivitate si afectiune fata de partener , iar loialitatea fata de el pare a deveni stindardul pe care il porti in viata , efervescenta pasionala iti poate juca feste , pregatind terenul unor dezlantuiri de gelozie si posesivitate .Aceste energii nefaste nu sunt tocmai potrivite pentru inceperea unei noi povesti de dragoste.

Viata tinde sa iti ofere aproape tot ce are mai bun in dragoste in luna mai , inzestrandu-te cu un magnetism aparte si cu posibilitatea de a alege intre mai multi potentiali parteneri. Bunele auspicii cu care te invaluie Cupidon iti pot starni cheful de joaca , astfel incat nu este exclus sa manipulezi oamenii doar pentru propria ta placere , pe o tabla de sah inchipuita , fara a realiza intru totul dramatismul situatiilor pe care le provoci. Oricum , acesta luna este cat se poate de favorabila unui nou inceput in iubire.

Luna iunie iti deschide cu totul baierile creativitatii si inspiratiei , si da cep unor efluvii intense de afectiune si vioiciune in relatiile de dragoste.Cei singuri pot intalni o persoana speciala , angajandu-se in iubire numai datorita impulsului inimii, fara a se gandi la consecinte sau la aspectele materiale. O parte dintre Capricorni pot fi surprinsi de sagetile lui Amor chiar la serviciu sau intr-o situatie legata de sfera profesionala. Finalul lui iunie prevesteste o atitudine angajata in relatia de cuplu, nevoia de impartasire si chiar de a fi sprijinit de catre partener.

Prima parte a lunii iulie sta sub semnul presiunii exercitate de o eclipsa de Soare , cand relatiile autentice au sansa de a se reinvigora , iar cele superficiale sau conflictuale sunt pe cale sa se destrame cu totul.Influentele venusiene te provoaca sa cauti mai mult decat de obicei intimitatea din viata de cuplu , sau pot prilejui o intensa atractie sexuala ori emotionala , sau o intalnire incarcata la maximum de electricitatea pasiunii. Mai vechi tendinte , ascunse sub pres pana acum , ies la suprafata , intr-un mod adeseori exploziv , oferind un teren fertil geloziei sau suspiciunilor in dragoste.Din fericire, tranzitul Soarelui in opta ta casa iti energizeaza sectorul transformarii , regenerarii si sexualitatii , si te invita catre o intimitate profunda alaturi de cel iubit .

Atractivitatea iti este un aliat de nadejde in luna august , iar natura ta pasionala din acest interval te poate face sa ceri mult sau chiar prea mult de la o relatie de cuplu. De altfel , impulsurile egoiste ale eului abia asteapta sa faca ravagii in viata intima , astfel incat se prefigureaza un interval in care aversele reci ale certurilor par a lasa loc adesea cotropitorului soare al impacarilot tandre.
In a doua jumatate a lui august , inapetenta fata de cotidian iti trezeste gustul pentru aventuri erotice neobisnuite sau exotice. Intr-o astfel de perioada, poti face o brusca pasiune pentru cineva strain sau cunoscut doar din vedere pana acum , oricum o persoana sub a carei infatisare aproape comuna se ascunde un vulcand de pasiune si afectiune.

In septembrie , o subtila dar puternica influenta neptuniana poate aduce la suprafata sentimente si dorinte suprimate pana acum. Unii Capricorni pot deveni mult mai dominanti in dragoste , iar altii, care se opun acestei tendinte , pot descoperi ca atrag oameni care nu le sunt pe plac.De fapt, Pluton are darul de a te face mai constient de intentiile ascunse ale celor din jur, inclusiv de cele ale unui partener mai putin sincer. Finalul lui septembrie iti deschide cateva oportunitati romantice in sfera ta profesionala sau ocupationala.

Raceala lunii octombrie iti poate patrunde pana in adancul sufletului .Mult mai interesat de viata sociala , pari a neglija legatura de cuplu .Cei solitari pot initia o noua relatie, strabatuta mai curand de fairplay-ul camaraderiei decat de focul pasiunii.

Daca in prima parte a lui noiemebrie , viata ta amoroasa isi poate gasi adapost in alcovuri secrete sau sub deghizari ingenioase , in ultima parte a lunii iti deschizi intru totul iubirea , intr-o maniera sensibila, chiar sentimentala.

Luna decembrie are capacitatea de a se transforma intr-un camp de batalie intre multiple tendinte negative si pozitive .Pe de o parte , farmecul care te invaluie , trepidatia pasionala a trupului si spiritul activ de initiativa te sprijina in implinirea unor fantezii senzuale sau in armonizarea relatiei de iubire , iar pe de alta parte , dorinta de a avea mereu ultimul cuvant , neincrederea in partener sau chiar tradarea acestuia te imping spre o stare de tensiune si pesimism.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

Zodia Capricornului si dragostea

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop dragoste 2011 - Zodia Capricornului Horoscop dragoste 2011 - Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 05, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.