Nascut pe 2 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi sarbatoresc ziua de nastere in ziua de 2 decembrie sunt in zodia Sagetatorului si au drept astre guvernatoare Jupiter si Luna.

Daca esti nascut pe 2 decembrie , inseamna ca iti place sa dai glas sentimentelor pe care ti le starnesc cei din jurul tau si , desi esti strabatut adesea de capricii , te simti bine atunci cand esti in mijlocul oamenilor.Ai vrea ca toata lumea sa te placa , asa ca ar trebui sa ai grija sa nu iti risipesti personalitatea in incercarea de a te ajusta dorintelor celorlalti. Este posibil sa fii inzestrat cu talent artistic , avand in vedere faptul ca multi compozitori si oameni de arta au vazut lumina zilei pe 2 decembrie. Dai dovada de o mare imaginatie si te lasi de multe ori purtat pe aripile idealismului , astfel incat nu ar fi o surpriza ca unele persoane din jurul tau sa te considere un visator sau un fantezist.

Esti tolerant si nu pastrezi in suflet supararea, fiind gata mereu sa treci peste greselile celor din jur si sa le acorzi o a doua sansa. Te astepti ca oamenii sa dea tot ce au mai bun in ei si te bucuri atunci cand reusesti sa ii faci sa se simta bine sau in largul lor. Datorita generozitatii tale emotionale , viata ta este plina de prieteni si adesea ferita de griji financiare.

Esti insufletit adeseori de o buna dispozitie molipsitoare si ajungi la inima celorlalti printr-o atitudine deschisa , calduroasa sau amicala.Placerea ta de a darui si lipsa de meschinarie sunt binecunoscute in cercul tau de prieteni , astfel incat de multe ori esti cautat pentru a da un sfat , a alina o durere sau a acorda o mana de ajutor. Pasiunea ta de a trece cu vederea gafele celorlalti te face in multe ocazii sa daruiesti mai mult decat se cuvine.

Esti spontan , agreabil si mereu doritor sa privesti lucrurile intr-o maniera pozitiva ori optimista. Credinta ca totul se aranjeaza de la sine te poate face sa devii putin cam lenes si prea increzator in soarta.

Culorile tale norocoase sunt albul , verdele si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii de impact crucial sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 2 decembrie : Alexandru Cistelecan , Britney Spears, Cornel Fugaru , Dumitru Hărădău , George Iarin , George Seurat, Gianni Versace , Lucy Liu , Maria Callas, Mitica Popescu ,Nelly Furtado , Nicolae Labiș , Nikos Kazantzakis .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 2 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 2 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.