Nascut pe 31 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 31 decembrie , inseamna ca destinul iti este supus zodiei Capricornului si ai drept planete guvernatoare pe Saturn si Uranus.

Conjunctura astrala a zilei de 31 decembrie indica impletirea unor forte si energii capabile sa iti insufle o mare forta in cazul in care stii sa le utilizezi cu discernamant si diplomatie. Potrivit unor interpretari numerologice , numarul 13 sau 31 iti ofera potentialul de a-i controla pe cei din jurul tau si a te ridica pe inalte trepte in ierarhia sociala.

Desi unele dezamagiri si dificultati tind sa iti infraneze evolutia , onestitatea te poate conduce catre succese si impliniri in tot ce intreprinzi. Pentru a te bucura cu adevarat de binefacerile dragostei este nevoie sa renunti la egocentrism , sa inveti cum sa te deschizi catre partenerul tau si sa intelegi ce se intampla in sufletul lui.

Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul stralucitor.

Pietrele tale norocoase sunt agatul si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 31 decembrie : Anthony Hopkins, Bartolome Esteban Murillo , Donna Summer , Giovanni Pascoli, Henri Matisse, Iacob Negruzzi, Ilarie Voronca , John Denver , Simon Wiesenthal , Val Kilmer.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 29 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 31 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 31 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 31, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.