Nascut pe 7 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti aniversezi ziua de nastere pe data de 7 decembrie , ziua Sfintei Filofteia , esti un Sagetator guvernat de Neptun.Asemeni marii peste care stapaneste acest zeu , nu ai deloc astampar , esti tentat sa te lasi prada capriciilor si iti plac schimbarile si calatoriile. Ai o pasiune pentru apa , poate si pentru ploaie , si simti ca ai o conexiune speciala cu marea.

Esti insufletit de idei originale si neobisnuite , mai ales despre filozofie sau/si religie.Este probabil ca bunavointa si compasiunea ta fata de cei din jur sa te anime in cel mai inalt grad , fiind mereu gata de a face orice pentru cineva aflat in impas. Tocmai de aceea, ar fi necesar sa gasesti un echilibru intre nevoile tale si cele ale oamenilor apropiati , in caz contrar putand deveni o victima a nobilelor tale intentii.

Culorile tale norocoase cuprind toate nuantele de verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt turcoazul , crisoberilul ochi de pisica si ochiul de tigru.

Zilele tale norocoase din saptama sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase cuprind : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute in ziua de 7 decembrie : Barbara Weathers , Gian Lorenzo Bernini, , Henri Mathias Berthelot , Martina Klein , Mike Nolan , Noam Chomsky , Petru Groza , Sorin Titel, Tom Waits.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Numerologia datei de nastere

Simbolurile lunii decembrie
Nascut pe 7 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 7 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.