Nascut pe 24 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Cei care isi sarbatoresc ziua de nastere pe data de 24 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si au drept planete guvernatoare pe Uranus si Venus.

Esti strabatut de un puternic atasament fata de familie si , indiferent pe ce drum apuci in viata , ai nevoie de sprijin din partea acesteia. Ai , de obicei, de castigat din partea sexului opus , dar mereu ti se pare ca nu ti se ofera indeajuns. Conjunctura astrala a zilei tale de nastere iti imprima talente artistice si abilitati sociale , dar asta nu inseamna neaparat ca te vei dedica unei cariere artistice sau legate de arta.
Posezi mari abilitati in relatiile cu publicul , asa ca te-ai putea descurca fara probleme in publicitate si vanzari , succesul fiindu-ti , de asemeni, facilitat de colaboratorii sau persoanele de sex opus. Probabil ca esti daruit cu o stare de sanatate ireprosabila si atat din punct de vedere fizic cat si psihologic ori spiritual ai darul de a a trage si a incita oamenii.

Culorile tale norocoase sunt rozul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul , safirul alb si diamantul.

Zilele tale norocoase sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 ianuarie :Daniel Auteuil , Edith Wharton, Gheorghe Cartan (Badea Cartan), , John Belushi, Nastassia Kinski, Neil Diamond , Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais , Silviu Stanculescu , Stela Enache , Victor Eftimiu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 22 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 24 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 24 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.