Nascut pe 23 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseza ziua de nastere pe data 23 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Uranus si Mercur.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere transmite o vibratie de poezie , fericire si spontaneitate a bucuriei. Probabil ca posezi intr-o mare masura darul vorbirii , astfel incat ai putea sa iei in considerare studierea limbilor straine ca si cariera sau ocupatie pentru timpul liber. De fapt , ai capacitatea de a invata foarte usor si te poti considera un permanent invatacel la scoala vietii .Tocmai de aceea , pare a ti se potrivi orice fel de profesiune care necesita abilitati de invatare si vorbire. Poti fi foarte convingator in a-ti afirma opiniile , si esti inzestrat cu originalitate in modul de gandire si in felul in care rezolvi probleme cotidiene.
Destinul iti rezerva multe surprize si schimbari neasteptate , dar natura ta adaptabila si firea patrunzatoare te ajuta sa treci peste orice fel de dificultati. Atitudinea ta fata de viata si starea ta de spirit au inclinatia de a se reflecta in starea ta de sanatate , asa ca ar trebui sa abordezi mereu viata cu optimism si pozitivism.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt acvamarinul, smaraldul si jadul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 ianuarie : Edouard Manet, Humphrey Bogart, Ileana Malancioiu , Jeanne Moreau , Mircea Horia Simionescu , Randolph Scott, Rutger Hauer,Serghei Eisenstein, Stendahl.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 21 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 23 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 23 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.