Horoscop Capricorn februarie 2011

In luna februarie, Capricornul porneste cu dreptul in viata dar ajunge , cu timpul, pe un camp de lupta contradictoriu , in mijlocul unor rafale incrucisate , care il obliga sa paseasca cu prudenta si sa fie atent la tot ce se intampla inlauntrul si inafara sa. Desi caile comunicarii i se deschid larg si ii dau sansa sa scape nevatamat , spre sfarsitul lunii ajunge la incrucisare de drumuri care il poate impulsiona sau deruta in functie de felul cum s-a conformat pana acum credintelor sale interioare.

Tot ce ai construit pana acum iti ofera un sentiment confortabil de siguranta , iar senzitivitatea ti se deschide intru totul catre lume sub influenta Lunii noi ivite pe 3 februarie in Varsator.Pare sa te infioare febrilitatea unui nou inceput , a unui start proaspat in viata in care ai vrea sa te ghidezi in functie de propriile valori si nu de parerile celor din jur. Cele cinci simturi iti ofera prilejul unor delicii fine si imbatatoare.

Incepand cu 4 februarie iti va fi foarte greu sa iti refuzi orice placere care iti da tarcoale. Tranzitul lui Venus in Capricorn iti deschide intru totul receptivitatea fata de lume si atractiile ei. Ai predispozitia de a iti ameliora infatisarea , asa ca nu este exclus sa te preocupe crearea unui nou look .Oamenii din jur te gasesc agreabil si cooperant.

Pari a te stradui peste poate pentru a iesi in evidenta sub efectul cuadratului lui Venus cu Jupiter din 6 februarie. De fapt , aceasta poate fi singura directie in care iti directionezi eforturile intrucat esti stapanit o senzatie de moleseala si de tendinta de a amana tot ce ti se pare decisiv .Este posibil sa fii prins in capcana unor oameni plictisitori sau a unor evenimente sociale sordide.

In ziua de 18 februarie au loc trei evenimente astrale care aparent se bat cap in cap : cuadratul lui Venus cu Saturn , debutul tranzitului Soarelui in Pesti si Luna plina din Leu.
Daca cel dintai aspect astrologic tinde sa iti dea senzatia ca nu esti indeajuns de apreciat sau dorit de catre ceilalti , Soarele pare a compensa acest lucru , daruindu-ti mai multa energie catre adaptare si intelegerea mediului tau inconjurator si a oamenilor din preajma ta. Daca cuadratul dintre Venus si Saturn te indeamna sa te izolezi si te incarca cu un potentail negativ , Soarele in Pesti te directioneaza intr-o directie contrara si iti imprima dorinta de a te implica in viata celorlalti , a le da mai multa atentie si a strange legaturile cu ei. Luna plina se alatura efluviilor solare si iti sugereaza sa gasesti un echilibru intre nevoile celor din jur si propriile tale necesitati. Asadar , sufletul tau pare a deveni un adevarat camp de batalie , iar fiecare nativ din Capricorn poate gasi o solutie diferita pentru a face fata acestor impulsuri contradictorii. Totodata , este o posibil ca aceste forte opuse sa dea nastere unei perioade complexe , de-a lungul careia sa oscilezi intre o sociabilitate optimista si o insingurare innegurata.Oricum , nu este momentul sa te arunci in vartejul actiunii si nici sa iei decizii hotaratoare.Mai curand , ar trebui sa te apleci , in singuratate , asupra ta si sa te dedici meditatiei si reflectiei.

Mercur paseste in regatul Pestilor din 21 februarie si iti ofera o sporita curiozitate in abordarea lumii , o mai mare abilitate de a manui cuvintele si capacitatea de a indeplini concomitent mai multe activitati.Se anunta o perioada incarcata de comunicare , marcata de numeroase convorbiri telefonice sau online , vizite , contacte si comisioane. De asemeni , poti cadea prada unei tendinte de face mult tambalau pentru nimic si a te agita prea mult pentru lucruri de detaliu sau insignifiante.Inflacarat de ambitia de a pune totul la punct cat mai repede , iti poti risipi in van energia , iar capacitatea ta de concentrare da sa se risipeasca sub navala de activitati.

Odata cu 22 februarie, tranzitul lui Marte in Pesti iti sporeste ocaziile de a-ti disipa energia printr-o multitudine de idei si proiecte care iti traverseaza , cu efervescenta , mintea. Daca iti canalizezi asa cum trebuie impulsul creator , ai ocazia de a-ti fructifica sau a-ti "vinde' ideile. Comunicarea continua sa fie in primul plan , dar influenta martiana ii confera o nota de agresivitate si emfaza. Drept urmare, poti deveni foarte impulsiv , fiind gata sa pornesti discutii in contradictoriu ori de cate ori cineva indrazneste sa te contrazica.

Perspectiva ta fata de viata poate fi obiectul unei mari transformari ca efect al cuadratului lui Jupiter cu Pluton din ziua de 25 februarie. Daca , pana acum , ai actionat potrivit idealurilor sau credintelor tale interioare , eforturile iti vor fi rasplatite si , mai increzator in soarta ta , vei avea ocazia de a-ti fauri proiecte foarte ambitioase. In caz ca, dimpotriva , tot ce ai facut in ultima vreme a fost in conflict cu aspiratiile si valorile tale , poti trece printr-o perioada tensionata , pe parcursul careia va trebui sa iti schimbi fie drumul in viata , fie convingerile personale. In cel de-al doilea caz , poti simti ca esti ingradit sau limitat de diverse obstacole si responsabilitati si iti doresti sa te eliberezi de poveri si sa iti iei zborul catre autenticele tale idealuri , o intreprindere presarata cu multe riscuri pe care ar trebui sa le iei in seama.


Horoscopul dragostei Capricornului in februarie 2011


Prezenta lui Venus in intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului tau exterior) nu are cum sa nu isi puna amprenta asupra ta incepand cu 4 februarie. Iti apar in cale noi perspective ori oportunitati romantice , iar senzualitatea nu iti permite sa stai mult pe ganduri atunci cand este vorba despre dragoste.

Cuadratul dintre Venus si Jupiter te starneste , din 6 februarie , sa iti exagerezi sentimentele si sa promiti marea cu sarea fara a te gandi deloc la consecinte. Elanul iubirii sau nevoia de placere te pot impinge de la spate catre lucuri nesabuite sau iesite din comun. Straduieste-te cat poti de mult sa nu faci din tantar armasar si ai mare grija ce anume fagaduiesti.

Daca pe plan social sau profesional efectul negativ al cuadratului lui Venus cu Saturn poate fi cumva stavilit si contracarat de aspectele Soarelui si Lunii , in domeniul afectiv lucrurile par a scapa de sub control. Sentimentul ca nu esti iubit indeajuns se poate conjuga cu o raceala afectiva semnificativa .Pot apare deziluzii in dragoste , iubiri neimpartasite sau chiar despartiri.Multe dintre aceste evenimente nefaste par a se datora subiectivismului si atitutudinii tale negativiste si neincrezatoare. Intr-un astfel de interval , cel mai bun lucru pe care il poti face este incerci sa iti corectezi , pe cat iti sta putinta , erorile simtamintelor cu ajutorul ratiunii ori logicii.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in februarie 2011


Luna noua aparura pe 3 februarie in a doua ta casa iti favorizeaza punerea la punct a unor obiective financiare realiste , legate de economisiri sau investitii. Este posibil sa descoperi noi modalitati de a face bani.

Nevoia de a iesi in fata si a te rasfata pare a da apa la moara unor cheltuieli nesabuite ori unei adevarate febre a cumparaturilor din 6 februarie , sub impactul cuadratului lui Venus cu Jupiter.

Incepand cu 18 februarie , climatul astrologic complex iti recomanda sa nu te aventurezi in nici o initiativa financiara, oricat de promitatoare ar putea sa para. De pe aceasta data incepe o perioada mai curand favorabila rezolvarii unor mai vechi probleme banesti , legate de datorii sau imprumuturi. Daca reusesti sa treci peste suspiciunile inerente complicatului aspect astral din a doua parte a lunii februarie si te lasi purtat de setea de comunicare si interrelationare insuflata de catre Soare , ai sansa de a beneficia de reale avantaje in sfera profesionala.

Din 25 februarie , ca urmare a cuadratului dintre Pluton si Jupiter , cariera ta poate ajunge la o cotitura decisiva. Nevoia de a te dezvolta si a-ti schimba sectorul de activitate are potentialul de a te impinge catre gesturi necugetate .Evalueaza cu atentie toate riscurile ce iti pot apare in cale !


Horoscopul sanatatii Capricornului in februarie 2011


Aglomerarea de sarcini , actiuni si diverse forme de comunicare prilejuita din 21 februarie de catre tranzitul lui Mercur in a treia ta casa iti poate da o stare de nervozitate ori iritare.Pentru a face fata stresului cotidian ar fi indicat sa te dedici in fiecare seara unor activitati relaxante , studiului sau lecturii.

Calatoria planetei Marte , initiata pe 22 februarie in a treia ta casa , te supune unor valuri de nerabdare si impulsivitate ce pot fi periculoase mai ales atunci cand sofezi sau esti in mijlocul unor munci manuale.Asadar , mare grija si calm in tot ceea ce faci !



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Capricornului si dragostea

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Capricorn februarie 2011 Horoscop Capricorn februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 23, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.