Horoscop Rac martie 2011

In luna martie , Racul se avanta in repetate randuri spre ceruri , purtat de aripile unor aspiratii sublime , dar se prabuseste de tot atatea ori la pamant , ingreunat de balastul responsabilitatilor zilnice si a ambitiilor personale.Un echilibru sau o impletire armonioasa a celor doua tendinte poate aduce o eliberare din acest calvar sisific.

Incepand cu data de 1 martie , Venus isi face simtita prezenta in Varsator si isi revarsa efluviile de binecuvantare asupra relatiilor de dragoste si a sferei financiare.

O senzatie de sastisire fata de rutina zilnica iti provoaca o stare de neastampar si lipsa de satisfactie.In acest fel isi pune amprenta asupra ta Luna noua rasarita pe 4 martie in sectorul Pestilor .Intr-o astfel de ocazie , esti cat pe ce sa iti asumi o proaspata perspectiva asupra vietii , marcata de un nou sens spiritual ori filozofic.Unii Raci , mai putin pasionati de zona intelectuala a existentei , se pot bucura de o trepidanta aventura care ii teleporteaza in afara monotoniei cotidiene.Oricum, pari a fi gata de a face un efort in plus in initierea unor proiecte sau activitati apte de a-ti largi orizonturile mintii si a-ti da frau liber imaginatiei.

Preocuparea pentru implinirea unor inalte aspiratii profesionale sau sociale capata intaietate din 9 martie , ca urmare a tranzitului lui Marte in regatul Berbecului.Comunicarea reprezinta prioritatea numarul unu in aceasta perioada, atat ca semnificatie cat si ca modalitate de invesmantare a mesajelor.

Dezvaluirea unor talente sau abilitati despre care nu-ti trecea nicicand prin minte ca ai putea sa le stapanesti pare a se prefigura odata cu 11 martie , sub influenta parcursului lui Uranus in Berbec.Totodata , scanteia revoltei sau indraznelii este mereu cat pe aci de a da nastere unor incendii spectaculoase in viata de zi cu zi.

Daca in ultima vreme pareai a nu-ti gasi locul in tentativa de a evada de sub presiunea cotidianului , din 19 martie , sub efectul Lunii pline din Fecioara , rutina isi instaureaza dictatura asupra ta.Oamenii stau claie gramada peste tine , gata sa-ti invadeze pana si sufletul , iar sarcinile ti se aduna de-a valma pe cap , in timp ce telefoanele nu inceteaza nici o clipa sa zbarnaie .Este posibil sa ai parte de o scurta calatorie , eventual in interes profesional , iar document sau un act important este pe cale sa iti parvina.In fata acestei avalanse de activitati nu poti face altceva decat sa pui osul la treaba si sa tragi din greu, astfel incat sa te poti elibera si sa iti faci timp pentru pasiunile ce iti incanta inima.

Incepand cu 20 martie, ziua echinoxului de primavara , Soarele isi face si el aparitia in sectorul Berbecului , accentuand tendinta de a-ti orienta fiinta catre lumea exterioara.

Nevoia de a scapa cu orice pret din inchisoarea rutinei te incearca din nou din 27 martie , sub impulsul tranzitului inceput de Venus in Pesti.Esti strabatut de aspiratia de a-ti "clati" mintea si trupul in suvoaiele spumegande ale aventurii.Talpile te furnica sub ispita unei calatorii sau a unui drum spre o experienta inedita.Persoane de pe alte meridiane ale lumii par a-si croi o carare catre destinul tau.

Chiar atunci cand soarta parea sa iti surada cu o excesiva generozitate , esti gata de a te poticni de niste obstacole rasarite ca din senin in calea ta .Incepand cu 30 martie , Mercur paseste in aspect retrograd in Berbec , sugerandu-ti sa iti reactualizezi imaginea publica si sa aplanezi niste diferente de opinie legate de statutul tau social.Poate ca te-ai multumit pana acum numai cu detaliile existentei , neglijand sa iti formezi o imagine de ansamblu.Aduna-ti resursele potentiale , mobilizeaza-te si te vei regasi pe autentica si optima cale a destinului tau.


Horoscopul dragostei Racului in martie 2011


Relatia cu partenerul tau de cuplu devine electrizanta si castiga in profunzime chiar din prima zi a lui Martisor , gratie patrunderii planetei Venus in cea de-a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii).Eventualele asperitati din dragoste dispar ca prin minune drept urmare a vointei tale sau a fiintei iubite de a ajunge la o conexiune intima si revitalizanta.

Din 11 martie, ca efect al intrarii lui Mercur in a zecea ta casa (casa dezvolatarii exterioare si a carierei) , poti fi surprins de modul in care evolutia relatiei tale de cuplu sau de iubire aduce unele transformari asupra carierei sau reputatiei tale.

Valurile starnite de debutul tranzitului planetei Uranus in a noua ta casa (casa filozofiei, explorarii si calatoriilor) te aduce in preajma unei persoane de sex opus straine sau cu o personalitate mult diferita de a ta , care iti poate tulbura mintea si simtirea , atragandu-te intr-o poveste de dragoste de exceptie.



Horoscopul carierei si banilor Racului in martie 2011


Odata cu 1 martie , iubitoarea Venus tinde sa inlature disputele si diferentele de opinie din cadrul unor parteneriate profesionale sau de afaceri.Pana spre finalul lunii , te poti astepta la un mare castig financiar , favorizat in special de catre un asociat sau o persoana apropiata.

Sub impactul calatoriei facute de Mercur in a zecea ta casa , din 9 martie poti fi pus in fata a doua alternative : fie te vei concentra intr-o mai mare masura asupra carierei si / sau afacerilor , fie cariera iti va solicita o sporita comunicare fata de felul in care te-ai obisnuit.Vorbele tale au o mai mare putere de a transforma realitatea si a influenta oamenii , in special pe cei aflati in functii de conducere.Nu este exclus sa devii un fel de "guru" al celor din jur , fiind adeseori in pozitia de a darui sfaturi si indrumare.Statutul tau social sau treapta pe care doresti sa ajungi in ierarhia profesionala te framanta fara incetare si iti mobilizeaza toate fortele.

Chiar atunci cand lucrurile pareau sa mearga neasteptat de bine , Uranus intervine zgomotos si turbulent in sectorul carierei tale , gata sa darame tot ceea ce ai construit cu mare grija si efort.Intrarea acestei planete , pe 11 martie, in cea de-a zecea ta casa , poate modifica in rau sau in bine traseul carierei tale si are capacitatea de a tensiona relatiile cu superiorii.Nevoia de libertate iti explodeaza in impresionante focuri de artificii si te indeamna la nesupunere sau la revolta.Incearca sa iti controlezi impulsurile interioare !

Din 20 martie, calatoria Soarelui in a zecea ta casa iti tempereaza starea de efervescenta si te obliga cumva sa ramai in banca ta si sa te conformezi regulilor jocului.Este o perioada in care simti nevoia de a te concentra pe realizarea unui lucru important.Tii mortis sa iti demonstrezi competenta si sa iesi in evidenta dar , in acelasi timp , esti calauzit de o viziune practica care te face sa iti doresti sa vezi rezultate concrete ale stradaniilor tale. Probabil ca recunoasterea meritelor tale nu va intarzia sa apara , dar va fi insotita de responsabilitati pe masura.

Tranzitul initiat de Venus in a noua ta casa aduce avantaje consistente in cariera Racilor in general , a acelora dintre ei angajati intr-o activitate de PR in special.Din nou , ai posibilitatea de a-i impresiona pe ceilalti nu prin subiectul abordat cat prin maniera il care stii sa il expui.


Horoscopul sanatatii Racului in martie 2011


Pendularea continua intre zone extreme ale existentei , precum si stradaniile din viata sociala sau profesioanla te pot aduce in preajma stresului ori a unei oboseli cronice.Incearca sa impaci impulsurile contrare care te strabat si acorda-ti mai mult timp pentru relaxare.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac februarie 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Rac martie 2011 Horoscop Rac martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. mersi pt ceia ce ai prezis pt luna martie racullui si sa stii k mai inkurajat foarte mult fiindka aveam cv dubii asupra viitorului

    RăspundețiȘtergere
  2. E mai ok decat celelalte previziuni!Cam asa este,nu a prevazut ca am luat o amenda de circulatie ::))))

    RăspundețiȘtergere
  3. este OK ACEST HORSCOP! Bravo!

    Maria

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.