Horoscop zilnic 18 februarie 2011 | Horoscop azi 18.02.2011

"Nu te stradui catre succes daca tii neaparat sa ajungi la el ; fa doar lucrurile care te pasioneaza si in care crezi , iar succesul va veni de la sine."
David Frost


Berbec

Daca te pui in pielea unui detectiv particular , ai sansa de a descoperi cateva lucruri foarte placute sau de scoate la iveala un adevar ce iti permite sa scoti din bucluc pe cineva apropiat. Mintea iti este limpede precum cristalul, iar ideile inspirate te insotesc de-a lungul intregii zile. Aproape tot ce iti pui in gand astazi are mari sorti de izbanda. O visata sau planificata calatorie te preocupa mai mult decat altadata. Dupa amiaza te aduce in situatia de da da lectii sau a instrui o persoana mai tanara. Daca esti inca singur , poti profita de oportunitatea de a intalni o persoana speciala. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, vei descoperi noi mijloace de a-ti afirma dragostea si a fi mai apropiat de partener.

Taur

Munca te absoarbe intru totul si nu esti deloc rabdator cu cei care iti stau in cale. Trebuie sa iti acorzi o relaxare mentala. Exista posibilitatea sa intri in posesia unei noi perspective sau idei inspirate in legatura cu un proiect care te preocupa de multa vreme. Iti face placere sa mergi pe propriul drum al destinului si sa rezolvi orice problema intrata in sfera ta personala. Esti in stare sa citesti printre randurile din cartea vietii , asa ca poti fi solicitat sa daruiesti sfat si indrumare intr-o chestiune personala sau amoroasa.Incearca sa sortezi lucrurile care te avantajeaza de cele ce par a te trage inapoi.

Gemeni

Simti nevoia unor idei provocatoare care sa te incite catre discutii si controverse. Increderea pe care le-o inspiri celor din jur te poate ajuta sa indici o noua directie de urmat unor persoane sau grupuri. Generozitatea este cat pe ce sa te indrepte catre implicarea in niste cauze aparent fara sorti de izbanda.Dorinta de a te elibera de orice restrictie sau limitare are capacitatea de a-ti sprijini evolutia si prosperitatea. Astazi, un prieten apropiat iti poate oferi un sfat foarte constructiv. Dupa ce devin constiente de abilitatile tale, unele persoane pot pune umarul pentru promovarea sau afirmarea ta.

Rac

Ai mare grija in aceasta zi , intrucat emotivitatea este pe punctul de a-ti juca niste feste. Probabil ca vei incerca sa storci timpul la maximum pentru a inainta cat mai vizibil intr-un proiect .Esti in posesia unei mari energii ce te poate conduce, insa, si catre o graba paguboasa ori izbucniri temperamentale. Noile provocari sunt mijlocul cel mai potrivit de a pune la treaba o minte creativa , iar astazi ai parte de prilejul de a-ti testa inventivitatea. Inceteaza sa te mai agati de o atitudine sau o conceptie negativa si concentreaza-te asupra strictelor necesitati. Frustrarea te poate impiedica sa profiti de o mare oportunitate.

Leu

Priceperea manuirii vorbelor iti deschide noi oportunitati astazi .Chiar daca cineva incearca sa te puna in dificultate sau sa iti puna o intrebare incuietoare , nu va dura mult pana cand vei depasi cu seninatate toate obstacolele. Pe de alta parte, ideile tale se bucura de sustinere .Incearca sa constientizezi ceea ce se intampla dincolo de fiinta ta individuala. Marile realizari , respectul si aprecierea necesita rabdare si stapanire de sine.

Fecioara

Munca asidua de pana acum pare a-si arata roadele. Vei simti o atmosfera de sprijin si cordialitate din partea tuturor celor care te inconjoara. Nu numai ideile exprimate cu voce tare , ci si cele consemnate in scris iti pot darui mult asteptate avantaje. Astazi este o zi mai mult decat nimerita pentru a fi impreuna cu alti oameni sau a lucra in echipa. Stilul tau de lider sau calitatile manageriale intra fara echivoc sub vizorul unor oameni suspusi. Rude sau persoane apropiate sunt gata sa iti dea o mana de ajutor.

Balanta

Acorda o mai mare atentie detaliilor , mai ales atunci cand te pregatesti pentru o intalnire sau o consfatuire profesionala ori de afaceri. Adeseori , lucrurile marunte sunt un ingredient necesar al drumului spre succes. Orice nou inceput iti este invaluit intr-o aura promitatoare. Un amic sau o ruda poate avea o problema, dar nu vei intarzia mult pana cand ii vei oferi o solutie. Chestiunile financiare par sa iti surada astazi , iar o discutie sincera cu un partener sau un colaborator te ajuta sa scapi de unele indoieli sau suspiciuni. Catre sfarsitul zilei , se anunta o iesire in oras sau o distractie alaturi de familie sau de persoana draga.

Scorpion

Esti in preajma unei calatorii sau a unor bani in plus ca urmare a unui drum legat de profesie. Discutii practice dar pline de inventivitate iti pot transforma niste simple cunostiinte in buni prieteni. Probabil ca mintea iti va ocupata de orice altceva in afara de munca , dar pot apare niste oportunitati finaciare sau de afaceri de acolo de unde te astepti mai putin. Daca iti pui la treaba perspicacitatea , ai parte de mari avantaje. Ai facut o promisiune altcuiva sau tie insuti pe care trebuie sa o respecti in aceasta dupa amiaza .

Sagetator

Azi te concentrezi asupra muncii si esti cat pe ce sa devii un exemplu pentru cei din jur. Esti constient ca numai dedicarea in viata profesionala si studiul te pot sprijini sa iti atingi telurile. Frumusetea si deliciul aprecierii ei joaca un mare rol in viata ta acum.In aceasta dupa amiaza te poti relaxa cu un film bun sau o carte plina de inspiratie. Imaginatia te poarta catre ceruri , iar impartasirea ideilor tale cu altii capata o mare importanta. Esti hotarat sa pui niste bani deoparte , dar nu neaparat in diseara , atunci cand dragostea pare ca pluteste in aer.

Capricorn

Ajutorul pe care il dai cuiva iti inspira o decizie pozitiva. O negociere fructoasa iti garanteaza liberatea de miscare si posibilitatea de a-ti pune in aplicare planurile fara a te mai lovi de dificultati. Cineva apropiat intelege ce se intampla in sufletul tau , iar lucrul asta este de natura a te ajuta din mai multe puncte de vedere. De altfel, tu insuti pari a capata o mare perspicacitate in a descifra ce se intampla in mintea altora , un fapt ce te indreapta catre o perioada auspicioasa in relatia ta de dragoste. Idei inspirate si practice legate de munca sunt gata sa-i inspire pe ceilalti. Un ajutor pe care te oferi sa il dai poate ajunge mai departe decat te asteptai , secatuindu-ti resursele financiare.

Varsator

Ai mari sanse de a te ridica in ochii superiorilor daca accepti sa faci o munca in plus sau care nu face parte din indatoririle tale. Tentativa de a-ti pune la incercare limitele sau abilitatile se poate termina nefericit , dar acest lucru nu iti afecteaza prea mult atitudinea pozitiva si cordiala. Esti gata sa te bucuri de viata si sa apreciezi ceea ce este valoros in destinul tau. Discutii infierbantate cu amicii te pot de termina sa devii mai increzator in resursele tale creative .Cauta o noua modalitate de a-ti improspata energiile spirituale.

Pesti

Este o zi foarte nimerita pentru a pune in practica ceea ce ai invatat. Exista mari tensiuni in preajma ta , iar daca reusesti sa iti mentii calmul si sa fii intelegator iti poti face un bine tie insuti dar si celor din jur.Incearca sa discerni intre lumea reala si cea a visului. La timpul si la momentul potrivit , lucrurile se vor intoarce intru totul in favoarea ta. Deocamdata , indeplineste-ti cu constiinciozitate responsabilitatile , iar eforturile nu vor intarzia sa iti fie rasplatite. Desi niste prieteni te invita in oras, preferi , poate, sa petreci seara impreuna cu fiinta iubita.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodiacul celtic al arborilor | Astrologia arboricola a druizilor

Horoscop zilnic 17 februarie 2011 | Horoscop azi 17.02.2011
Horoscop zilnic 18 februarie 2011 | Horoscop azi 18.02.2011 Horoscop zilnic 18 februarie 2011 | Horoscop azi 18.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.