Horoscop zilnic 26 februarie 2011| Horoscop azi 26.02.2011

"Nu te adaposti in trecut, nu visa la viitor , concentreaza-te pe clipa de acum."
Buddha

Berbec

Astazi te poti simti lasat cumva deoparte de catre cei din jur.Toata lumea pare a susoti cate ceva , iar tu nu stii ce se intampla... Nu te ingrijora , nu este vorba despre tine si vei afla totul la momentul potrivit .Fii rabdator cu ceilalti si calauzeste-te dupa indiciile oferite de intuitie.Azi tinzi sa apreciezi intr-o mai mare masura responsabilitatile si indatoririle.Afectiunea si intelegerea sunt calitati ce capata inataietate.Farmecul te insoteste de-a lungul intregii zile .Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu , a sosit poate vremea sa ii adresezi partenerului cateva intrebari decisive.

Taur

Pleaca intr-o mica excursie sau permite-ti o iesire in oras ! Vrei sa scapi de rutina zilnica si sa faci ceva deosebit sau neobisnuit.Astazi poti depasi orice obstacol ce iti rasare in cale.Te straduiesti sa te faci inteles de catre oameni si sa ii intelegi.Cineva poate observa atitudinea ta increzatoare , apreciindu-ti pozitivismul gandirii.Simtul intuitiv te ajuta sa descoperi noi oportunitati , mai ales in dragoste.Poti fi tentat sa meditezi mai mult asupra timpului , a trecutului si viitorului. Relaxeaza-te cu o carte buna sau un film incitant.

Gemeni

Siguranta zilei de maine capata o importanta vitala , asa ca esti inclinat sa treci in revista mai multe strategii financiare promitatoare.Tine cont de faptul ca lucrurile in aparenta mici au darul de a conduce catre mari transformari.Nu esti nevoit sa faci schimbari radicale chiar din aceasta clipa ! Treci printr-o vreme de transformare sau evolutie personala , iar magnetismul fiintei tale face minuni in relatiile cu ceilalti.Cateva evenimente de azi iti stimuleaza bucuria de a trai si a cauta noi placeri.Cauti sa descoperi un partener pentru o visata idee de afaceri.

Rac

Dupa o saptamana incarcata de probleme , ai ocazia de a te relaxa alaturi de un grup de amici.Impreuna cu un prieten , poti da o mana de ajutor unei cunostiinte vechi si indragite.Oricum, este o zi in care te bucuri sa fii implicat in activitati colective si sa simti ca ideile sau valorile tale iti sunt impartasite.In acest context , prietenia autentica iti hraneste resursele interioare ale fiintei , iar armonia interdependentei cu oamenii nu se lasa mult asteptata.

Leu

Este o zi mai mult decat potrivita pentru a da glas ideilor tale originale , dar unele persoane considera ca esti excentric sau cu capul in nori.In orice caz , mancarimea de limba nu iti da pace deloc , comunicarea cu cei din jur devenind prioritara.De asemeni , te poti astepta la o scurta si imprevizibila calatorie sau la o comunicare telefonica surprinzatoare.Prietenii ori rudele te vor face sa le simti din plin afectiunea. Increderea in tine insuti se intensfica si ai tendinta de a jongla cu cateva idei legate de obiective viitoare.Daca vrei sa intalnesti iubirea , caut-o in locuri noi sau printre oameni abia intrati in viata ta.

Fecioara

Cateva proiecte mai vechi sunt pe cale sa isi arate roadele si poti fi preocupat de felul in care sa le pui si mai mult in valoare.Un ideal statornic te mobilizeaza in continuare si iti poate aduce mari realizari , dar nu astazi si nici maine.Pentru a ajunge in pragul succesului pot trece chiar si cativa ani ... Ai ocazia de a incuraja si mobiliza unele persoane din jurul tau.Dupa amiaza te va gasi alaturi de buni prieteni ori vechi cunsotiinte , iar seara iti va potoli pe mai departe setea de a fi inconjurat de oameni. Ai sansa de a descoperi noi motive si mijloace de a te bucura de viata.

Balanta

Visele cu ochii deschisi tind sa puna stapanire pe tine aproape toata ziua , mai ales daca nu te-ai odihnit indeajuns in ultima vreme.Poate ca in aceasta dimineata vei discuta cu cineva despre semnificatiile ascunse ale acestor fantasme.De altfel , pasiunea pentru lucrurile oculte sau neobisnuite este pe cale de a te insoti intreaga zi.Dupa amiaza vei fi implicat in activitati avand de a face cu copiii , tinerii sau casa ta.Diseara se intrezaresc cateva clipe magice de iubire.

Scorpion

Sambata asta poate sa se scurga foarte incet , fara a fi perturabata de majore evenimente sau ocazii sociale.In astfel de zile , te poti focaliza pe invigorarea resurselor tale emotionale sau pe punerea la punct de noi planuri.Nu te judeca prea sever , mai ales daca crezi ca nu ai evoluat asa cum ti-ai propus.Dupa amiaza pare a fi rezervata unor activitati creative , implicand poate si scrisul.Diseara , gratie unui grup de prieteni , te poti razbuna pentru monotonia acestei zile .

Sagetator

Nevoia ta de a schimba macazul incepand cu fiinta ta interioara poate fi amenintata de cineva mai in varsta sau de o cunjunctura nefavorabila.Ai capacitatea de a intelege ce se intampla si a-ti croi mai departe drum catre o transfomare necesara.Persoane apropiate sunt pe cale sa te insarcineze cu ceva sau sa iti ceara sfatul.Probabil ca nu s-au orientata degeaba catre tine si le poti indruma cu adevarat prin cateva sugestii inspirate. Astazi si maine ai prilejul de le demonstra oamenilor apropiati afectiunea pe care o ai fata de ei.Bucura-te pana la capat de dragostea care pluteste in aer diseara.

Capricorn

Strategia de a-ti acorda ceva timp inainte de a vorbi este mai mult decat necesara astazi.Daca iti faci planuri ambitioase legate de invatatura, este indicat sa te asociezi in acest scop cu o persoana din familie sau cu un prieten calauzit de aceleasi intentii.Nativii din Capricorn cu profesiuni legate direct sau indirect de comunicare pot sa isi puna bazele unei ascensiuni in cariera.Bucura-te de clipele de relaxare de diseara , mai ales ca exista posibilitatea sa fii langa persoana iubita.

Varsator

Astazi poti profita de una din cele mai auspicioase zile din aceasta luna.Norocul pare a fi de partea ta , indiferent daca este vorba despre placeri , realizari sau descoperiri.Exista sansa unor oportunitati financiare intermediate de cineva din familie.Nu te sfii sa vorbesti cu glas tare si sa iti faci cunoscute optiunile si ideile.Poti fi traversat de tendinta de a fi prea strict cu tine insuti si sa incerci sa nu te dedici decat lucrurilor utile si practice. Lasa deoparte aceasta seriozitate excesiva si bucura-te fara ezitari ori complexe de aceasta zi de sambata.

Pesti

Inzestrarile intelectuale sau comunicative ale celor apropiati capata o mare importanta astazi.Prietenii sunt cat pe ce sa te puna la munca , solicitandu-ti un ajutor pe care nu il poti refuza.Calitatile tale ascunse te sprijina in luarea unor decizii serioase.Impulsurile instinctuale te conduc catre asigurarea unei mai mari sigurante emotionale si spre reconfirmarea faptului ca esti iubit de oamenii apropiati.Esti inclinat sa acorzi atentie mai ales banilor si vietii amoroase.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 24 februarie 2011 | Horoscop azi 24.02.2011

Horoscop zilnic 25 februarie 2011| Horoscop azi 25.02.2011

Rugaciunile zodiilor – Astrologie umoristica
Horoscop zilnic 26 februarie 2011| Horoscop azi 26.02.2011 Horoscop zilnic 26 februarie 2011|  Horoscop azi 26.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 25, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.