Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 23 februarie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a lui Mercur.

Ziua in care te-ai nascut combina o serie de energii benefice.Ea prevesteste succesul in viata dar , uneori , apare o stare de neastampar datorata lui Mercur , ce poate da nastere unor contradictii. 23 este un numar cu o aura de mercantilism , favorizant si pentru aceia care lucreaza in contabilitate sau sunt implicati in afaceri. Posezi o agilitate si o inventivitate a mintii care te face popular printre prieteni si iti poate asigura respectul superiorilor din cariera careia i te dedici.
Intrucat Mercur guverneaza scrierea , limbile si jurnalismul , oricare din aceste preocupari pare a fi potrivita profesiei pe care o alegi.Desi vei avea parte de multe cotituri in viata , ele vor fi , in general, favorabile , intrucat numarul 23 este un semn al norocului si prosperitatii.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt acvamarinul, jadul si smaraldul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 februarie : Eta Boeriu , Georg Friedrich Handel , George Fotino , Gheorghe Cucu , Patricia Richardson, Peter Fonda, Romulus Vulcanescu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 21 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 23, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.