Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 22 februarie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Uranus.

Cele trei cifre 2 prezente in data ta de nastere ( ziua 22 si luna a II-a =februarie) subliniaza o energie emotionala de exceptie. Trebui sa iti controlezi cu grija si discernamant impulsurile interioare pentru a nu deveni o victima a sentimentelor si simtirilor tale. Totodata , ziua de 22 februarie indica o vibratie existentiala favorabila succesului.Daca esti patruns de sarguinta si nu te dai inapoi din fata muncii ai sansa de a ajunge la mari realizari. Uneori , esti stapanit de un mare potential, dar nu reusesti sa profiti de oportunitatile ivite in cale. Nu astepta pana in ceasul al douasprezecelea pentru a actiona .Vegheaza la ce se intampla in jurul tau si preia initiativa.

Culorile tale norocoase sunt albul intens si albastrul electric.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 22 februarie : Arthur Schoepenhauer, Drew Barrymore, Frederic Chopin, George Washington, Giulietta Anna Masina , Grigore Alexandrescu , Heinrich Hertz , James Russel Lowell , Jules Renard , Luis Bunuel , Miou-Miou , Niki Lauda , Robert Young, Tudor Musatescu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 20 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 21 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.