Nascut pe 6 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

In cazul in care iti aniversezi ziua de nastere pe data de 6 februarie , destinul iti este oranduit sub zodia Varsatorului si au drept planete guvernatoare pe Uranus si Venus.

Ai o personalitate foarte agreabila , dar uneori te agati in zadar de niste prietenii care s-au perimat sau s-au erodat in timp. Invata sa te dezbari de astfel de relatii , care nu iti aduc nici un plus de valoare in viata. Esti inzestrat cu o puternica atractivitate fata persoanele de sex opus , asa ca , probabil , nu vei duce niciodata de lipsa de admiratori .
6 este o cifra armonioasa , aflata sub directa influenta a lui Venus , planeta dragostei.Atat semnul zodiacal al Taurului, cat si cel al Balantei sunt asezate sub obladuirea lui Venus , lucrul acesta indicand succes social si realizari in domeniul relatiilor personale , cu conditia de a-ti focaliza si eforturile si peseverenta in aceste directii. Dragostea , afectiunea , simpatia , armonia , toate sferele artistice si culturale sunt revelate de catre Venus , planeta ce iti guverneaza soarta. Asta inseamna ca personalitatea ta are tendinta de a fi placuta si agreata de cei din jur , desi poti da dovada uneori de o atitudine prea relaxata.Ramai ferm si orientat catre principiile si perspectivele tale interioare. In acest fel , te vei afirma in societate ca un om demn de incredere si constient de responsabilitatile sale.
Esti entuziast , plin de farmec si spirit.In astfel de conditii, o cariera in domeniul artelor poate fi mai mult decat potrivita pentru tine.

Culorile tale norocoase sunt albul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul , safirul alb si cuartul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 6 februarie : Adrian Maniu , Axl Rose , Bob Marley , Catalin Crisan , Christopher Marlowe, Florence Aubenas , Francois Truffault, Gabriel Tepelea , Geo Bogza , Mamie Van Doren, Natalie Cole , Ramon Novarro , Ronald Reagan, Sorin Holban , Zsa Zsa Gabor.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 4 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 5 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 6 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 6  februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 06, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Daca m-am nascut la 10 seara in anul sarpelui de metal asta ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.