Horoscop Gemeni aprilie 2011

In luna aprilie , Gemenii ajung sa inteleaga pe deplin valorile prieteniei si comunicarii cu oamenii , si pot sa se bucure privilegiile si placerile impartasirii gandurilor si aspiratiilor lor cele mai intime.Prietenia netezeste calea spre fericire si indeparteaza nenorocirile prin multiplicarea bucuriilor si impartirea grijilor .

Din 2 aprilie , sub influenta tranzitului lui Marte in Berbec , devii dintr-o data mai constient de oamenii din jurul tau , de sentimentele si nevoile lor.Iti este favorizata activitatea in cadrul unei colectivitati ori a unui grup si redescoperi rolul pe care il joci in viata celor din preajma.Agenda ti se incarca cu o multime de treburi , cele mai multe dintre ele fiind destinate ajutorarii persoanelor apropiate.

Luna noua rasare pe 3 aprilie in sectorul Berbecului si a unsprezecea ta casa.Aceasta casa este asociata cu interconectarea umana , crearea de noi contacte , actiunile de grup si veniturile obtinute din afaceri.Luna noua te focalizeaza spre largirea retelei tale sociale si comunicarea fertila cu oamenii, atat din punct de vedere profesional cat si social.Ai inclinatia de a-ti aprecia pozitia in viata mai curand prin prisma unei colectivitati umane decat dintr-o perspectiva individuala.Toate obiectivele tale legate de conexiunea cu alte persoane capata prioritate si sunt pe cale sa iti aduca satisfactii.

O stare interioara de neastampar si dezorientare este pe punctul de a pune stapanire peste tine odata cu 4 aprilie , sub impactul tranzitului inceput de Neptun in Pesti.Drumul spre telurile tale devine din ce in ce mai intortocheat sau neclar si poti trece printr-o perioada de dezamagire si frustrare pana cand reusesti sa te adaptezi la aceasta conjunctura.Efluviile neptuniene pot lua da nastere unor imprejurari neobisnuite , unor coincidente surprinzatoare , dar pot prilejui si aparitia unei pacle de mister si taina ce se asterne peste cariera ori reputatia ta. Oamenii din jur tind sa nu te vada asa cum esti in realitate , ci asa cum si-ar dori ei sa fii.Desi ai putea fi tentat sa le faci pe plac , risti in acest fel sa te indepartezi de autentica ta identitate.

O incursiune in cele mai adanci aspecte ale sinelui iti este inlesnita incepand cu 9 aprilie , ca urmare a intrarii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn .Ai nevoie sa iti confirmi ca esti cu adevarat ancorat in lumea reala si sa iti reconstruiesti o baza solida in vederea materializarii visurilor tale.

Responsabilitatile sau straduintele de a inainta catre ambitioasele tale obiective par a se eclipsa sub presiunea dorintei tale de a-ti oferi un timp de relaxare si deconectare.In acest fel se manifesta influenta Lunii pline ivite pe 17 aprilie in Balanta.Desi viata cotidiana nu inceteaza sa te solicite , nu ai cum sa nu iti permiti o eliberare a tensiunii acumulate si o desfasurare a resurselor creative ce par a da in clocot.

Din 20 aprilie , Soarele isi face intrarea in teritoriile Taurului , marcand o perioada de retragere si regenerare , improprie debutului de noi proiecte , dar potrivita reflectiei si cufundarii in visare. Ai ocazia de a trece in revista si a te elibera de lucrurile , oamenii si obisnuintele de care te simti atasat, dar care par a-ti ingreuna evolutia. Energia se canalizeaza catre viata ta privata si problemele personale. Este vremea sa acumulezi forta necesara viitoarei intrari a Soarelui in prima ta casa.

Integrarea intr-o atmosfera colocviala in cadrul unui grup sau colectivitati ce iti impartaseste interesele ori pasiunile se configureaza din 21 aprilie , ca efect al tranzitului initiat de Venus in Berbec. Intovarasirea cu oameni capabili sa te inteleaga si sa iti treaca cu vederea niste asa-zise defecte este de natura a te stimula si insenina in acest ciclu al vietii tale. Valorile prieteniei sunt pretuite intr-o mare masura , esti predispus catre o atitudine calma si relaxata , spre o stare de neimplicare in tumultul lumii si sinelui.

Trecerea lui Mercur , din 23 aprilie, din aspectul direct in cel retrograd in Berbec , te elibereaza de eventualele probleme aparute in prietenie in ultima vreme.Conflictele de interese sau neintelegerile din relatiile cu amicii sunt pe punctul de a se disipa , astfel incat esti gata sa te lansezi in interminabile si ademenitoare discutii vizand subiectele tale preferate , mai ales ca mintea iti devine sclipitoare si alerta , capabila sa se agate de idei inedite si inovatoare. Comunicarea cu ceilalti se desfasoara nestanjenit , atat la nivel verbal cat si intuitiv.


Horoscopul dragostei Gemenilor in martie 2011


Daca in decursul acestei luni te-ai lasat antrenat cu precadere de obligatiile si placerile sociale ori profesionale , din 17 aprilie , Luna plina din a cincea ta casa iti sugereaza imperativ sa te focalizezi asupra dragostei.Poti fi strabatut de o dorinta coplesitoare de a-ti descarca povara de pe inima persoanei iubite , iar relatia de dragoste capata o tenta spirituala sau usor idealista.

Atunci cand Venus patrunde in a unsprezecea casa , ea nu este purtatoarea unor mari pasiuni sau efuziuni romantice , ci a unei usoare detasari in care dragostea se impleteste mai curand cu prietenia.Ei bine, aceasta este tendinta careia ar trebui sa te supui din 21 aprilie.Vulcanul senzualitatii nu mai rabufneste cu violenta , iar iubirea se apropie de o tandrete in care primeaza impartasirea gandurilor si preocuparilor.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in aprilie 2011


Munca in echipa este de natura a aduce mari satisfactii si realizari incepand cu 2 aprilie , ca urmare a prezentei lui Marte in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor).Mai mult decat atat , pari a prefera sa te asezi in fruntea unui grup , dar trebuie sa iti supraveghezi tendinta de a-i calca pe ceilalti pe bombeu .Ai de partea ta o sporita energie , ce se indreapta spre latura organizatorica a activitatii profesionale.

Aspectul retrograd capatat de Pluton in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) odata cu 9 aprilie te poate pune in situatia de a te folosi de resursele financiare ale altora sau de a veghea asupra unor tranzactii ale unor persoane apropiate.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in aprilie 2011

Daca la inceputul lui aprilie Neptun are posibilitatea de a te incarca cu o stare stresanta , in care straduintele mintii ajung in pragul unei mari tensiuni , influentele Lunii pline si ale Soarelui din cea de-a doua parte a lunii iti inlesnesc o stare de relaxare si purificare mentala si spirituala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

Horoscop Gemeni martie 2011
Horoscop Gemeni aprilie 2011 Horoscop Gemeni aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 18, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.