Horoscop Varsator martie 2011

In luna martie, Varsatorul devine constient ca pentru a comunica cu adevarat , trebuie sa ne dam seama ca suntem diferiti in modul de percepere a lumii .Numai prin aceasta intelegere putem primi si transmite mesajele de la si catre oamenii din preajma noastra.

Dorinta de a te rasfata in placere iti poate fi greu potolita odata cu 1 martie , ziua debutului tranzitului lui Venus in Varsator.Deliciile ce te ispitesc acum se impletesc cu nevoia de a-ti ajusta si infrumutesa aspectul exterior.Oricum , oamenii din preajma ta gasesc ca esti mult mai agreabil si serviabil decat de obicei.

Luna noua, rasarita pe 4 martie in Pesti , iti asterne in cale o perioada favorabila invatarii unor noi lucruri , marcata de facilitarea contactelor sociale si necesitatea aplecarii asupra amanuntelor din traiul cotidian. Poti deveni , intr-o mai mare masura , constient de mediul si oamenii care te inconjoara , iar norocul este gata sa ti se alature in eventualitatea unor teste, examene , noi inceputuri sau forme de comunicare.

In ziua de 9 martie , Mercur isi face intrarea in Berbec , inzestrandu-te cu o curiozitate patimasa , cu mestesugul de a manui vorbele si capacitatea de a indeplini mai multe lucruri deodata.Comunicarea cu toata lumea si in toate formele posibile pune stapanire peste viata ta , dar se asociaza si cu predispozitia de a face multa zarva pentru nimic.Mintea iti cade cu usurinta prada distragerilor , asa ca nu este bine sa te focalizezi pe un singur , important , proiect.

Conceptiile invechite , traditionale te plictisesc si iti repugna incepand cu 11 martie , fiind atras cu precadere catre idei si preocupari iesite din comun. Acesta este rezultatul tranzitului lui Uranus in regatul Berbecului.Noi sanse sunt pe punctul de a se ivi pe neasteptate , in special prin intermediul cuvantului scris si vorbit.Iti place sa aduci schimbari in viata , mai ales pentru a destrama rutina cotidiana.Te atasezi mai usor de oameni si esti dispus sa iti asumi riscuri in plus in conectarea cu semenii.

Luna plina aparuta in 19 martie pe cerurile Fecioarei te indruma sa echilibrezi balanta dintre atentia acordata celorlalti oameni si nevoile tale personale.

Incepand cu 20 martie , Soarele isi face si el simtita prezenta in Berbec , sugerand un plin de activitate si preocupari.Poti explora mediul social , sa iti faci noi cunostiinte folositoare sau sa acorzi o sporita atentie lumii din imediata ta apropiere.Esti inclinat sa acorzi oamenilor o mai mare atentie si consideratie si nu sovaiesti sa iti exprimi si comunici ideile care tind sa aiba o tenta ceva mai intelectuala.

Noi si proaspete inceputuri , legate mai ales de latura ta creativa , se intrezaresc din 26 martie, sub semnul conjunctiei dintre Neptun si Venus.Sensibilitatea ti se deschide catre frumusete si spiritualitate , esti mult mai influentabil , iar lumea imaginatiei catre care accezi este in masura sa te cufunde in iluzoriu si confuzie.

O atitudine oarecum hedonista isi pune amprenta asupra ta incepand cu 27 martie .Venus este prezenta din aceasta zi in regatul Pestilor , dar placerile care te imbie nu sunt deloc sofisticate.

O vreme de transformari si evenimente neprevazute isi face intrarea in lumea ta odata cu 30 martie, sub impactul trecerii planetei Mercur in aspect retrograd in Berbec.De fapt, toata aceasta vanzoleala nu face altceva decat sa te provoace sa iti reorganizezi prioritatile si valorile.Incearca sa depasesti din mers obstacolele si sa te adaptezi cu flexbilitate noilor imprejurari.


Horoscopul dragostei Varsatorului in martie 2011


Dragostea devine , incepand cu 1 martie, o prajitura savuroasa ascunzand delicii rare.Aceasta perspectiva nu iti poate fi daruita decat de parcursul planetei Venus in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).

Din 11 martie, vizita lui Mercur in a treia ta casa iti transmite o atitudine pozitiva in abordarea oamenilor apropiati , iar oportunitatile romantice par si ele a fi in carti.

Conjunctia lui Venus cu Neptun din 26 martie te face sa deslusesti vraja si iubirea din preajma ta.Poti fi la fel de usor sedus precum ai putea seduce .Magia iubirii te inconjoara , dar febrilitatea fanteziei te poate determina sa te indragostesti de cine nu trebuie sau sa te agati de sperante desarte.

Amagitoarele efluvii neptuniene dau putin inapoi pe 27 martie, ca urmare a tranzitului initiat de Venus in a doua ta casa (casa banilor si resurselor).Stabilitatea si armonia caracterizeaza de obicei acest aspect astral.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in martie 2011


Tranzitul lui Venus in a treia ta casa iti vesteste o perioada extrem de incarcata la serviciu.Este vremea potrivita pentru a culege informatii utile din mediul inconjurator , dar te poti expune unei supraincarcari in absorbtia vestilor din preajma.De altfel, telefoanele , comunicatiile si comisioanele iti lasa putin timp liber si te angreneaza intr-un vartej ce acapareaza intru totul.

Pe 19 martie, Luna plina rasarita in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti faciliteaza finalizarea sau reasezarea unor datorii financiare ori de un alt fel.In unele astfel de cazuri va trebui sa ajungi la o intelegere , in altele poti beneficia de un sprijin din partea unei persoane apropiate.

Venus se strecoara odata cu 27 martie in a doua ta casa , un sector peste care ii este asezata guvernarea.Capacitatea ta de a-ti crea bune relatii cu cei din jur iti inlesneste obtinerea unor castiguri banesti.De fapt, interesele tale financiare se imbina cumva cu viata sociala.In acelasi timp, ai predispozitia de a cheltui mai mult sau de a-ti cumpara lucruri nu foarte utile.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in martie 2011


Prezenta lui Mercur in a treia ta casa te supune unui mare consum nervos si te aduce in pragul stresului din cauza sarcinilor si comunicatiilor care se aduna claie peste gramada pe capul tau.Activitatile prin care te poti izola de lume , precum scrisul, cititul, studiul pot fi benefice in acest context.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Varsator februarie 2011 | Horoscop lunar

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Varsator martie 2011 Horoscop Varsator martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 03, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.