15 august: Ziua relaxării

Pe 15 august se celebrează anual Ziua relaxării, o zi în care ni se recomandă să o lăsăm mai moale cu treaba, să ne deconectăm, să intârziem mai mult în pat sau pe sofa, să ne dedicăm unei activități recreative preferate, cum ar fi lectura, vizionarea unui film bun, grădinăritul, masajul, exercițiul fizic, întâlnirea unor amici, rude, ba chiar shopping.

Din când în când avem nevoie să ne desprindem de ritmul rapid al traiului de zi cu zi, să ne ușurăm povara responsabilităților, să ne luăm un răgaz pentru a ne revitaliza trupul și mintea, a ne elibera de stres.                                 
15 august: Ziua relaxării

Ziua relaxării a fost fondată în 1985 de Sean Moeller, pe atunci doar în clasa a patra! El a sugerat că pe această dată oamenii nu trebuie să facă nimic important, atenționând totodată că munca și curățenia prin casă nu sunt activități relaxante. Mda, uneori copiii au cele mai bune idei!

Este remarcabil că pe 15 august, cel puțin în occident, o mulțime de societăți de caritate, organizații de tot felul și instituții publice postează pe social media mesaje despre necesitatea și avantajele relaxării. Printre acestea sunt US Army, Sport England, The NW Scientist, Mental Health Foundation și BBC Earth!

14 august: Ziua mondială a șopârlei
15 august: Ziua relaxării 15 august: Ziua relaxării Reviewed by Diana Popescu on august 14, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.