Nascut pe 29 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 29 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetei Marte si a Lunii.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica o deosebita dragoste pentru casa si familie.Aproape orice domeniu avand de a face cu ospitalitatea si activitatile casnice pare sa se potriveasca personalitatii tale.Dai dovada de o subtila imaginatie si este probabil sa ai talent in a-ti asterne cuvintele pe hartie. Poti deveni foarte popular printre prietenii tai , iar atitudinea ta grijulie si binevoitoare nu are cum sa nu fie remarcata de colegii de munca.Nu este exclus sa fii o persoana spre care se indreapta adesea oamenii in cautare de consolare , sfat si indrumare.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 29 martie : Caius Iacob , Constanţa Buzea , Costache Caragiale , Christopher Lambert , Dan Bittman , Elena Farago , Elle MacPhearson , Eugene McCarthy, Jennifer Capriati , John Tyler, Lavrenti Beria , Pearl Bailey, Robert F.Scott , Vangelis , Violeta Andrei , Virgil Carianopol.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 27 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 28 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 29 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 29 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.