Horoscop Capricorn mai 2011

Pe 3 mai , Luna noua se iveste pe taramurile Taurului , daruindu-si din plin efluviile creativitatii.Resursele reinnoirii primavaritice , ale veseliei si vitalitatii isi fac aparitia in aproape toate aspectele vietii tale .Se evidentiaza mai ales nevoia ta de aprobare si interactiune cu cei din jur , prin care se manifesta cu precadere impactul revarsarii inspiratiei tale.Reincrederea in tine insuti se cladeste statornic , facandu-te sa radiezi in mijlocul celorlalti.

O intensa energizare a exprimarii fiintei tale , care nu se canalizeaza neaparat inspre disciplinarea sinelui , isi face aparitia din 11 mai , sub efectul tranzitului initiat de Marte in Taur.Creativitatea isi face simtita din plin prezenta , mai ales in plan personal , in activitatile din timpul liber si in cele romantice.Nevoia de a te simti bine si gusta din placerile vietii pune cumva stapanire peste tine , avand tendinta de a te consuma asemeni unei lumanari de Pasti.

Venus , zeita dragostei te acapareaza intru totul odata cu 15 mai , atunci cand paseste in regatul Taurului.Poti fi atras de frumusete in orice forma , estetica sau vulgara , si simti nevoia sa te joci cu cei din jur , cu atat mai mult cu cat oamenii iti par a fi niste piese pe o tabla de sah.Inspiratia pare a te calauzi in aproape orice aspect al vietii , astfel incat ai talentul de a te amplasa mereu in cea mai avantajoasa perspectiva.

Incepand cu aceeasi zi de 15 mai ,Mercur isi face si el simtita prezenta in Taur , dandu-ti prilejul sa iti exprimi pe deplin potentialul personalitatii tale. Increzator in ideile tale si avand abilitatea sa ti le exprimi in cele mai ademenitoare forme , ai sansa de a face impresie printre cei din preajma ta.Tocmai de aceea, cuvintele tale par a fi incarcate de o mai mare spiritualitate si o dulce ironie.Jocurile de orice fel te atrag cu precadere , stimulandu-ti pofta de eliberare a gandului si simtirii.

Placerile si pasiunile continua sa iti ocupe timpul si sa se accentueze sub obladuirea Lunii pline ivite pe 17 mai in Scorpion.Totodata , oamenii din jur si problemele lor pot sa iti capteze intr-o mai mare masura atentia , fiind gata sa acorzi ajutor chiar si oamenilor de la care nu ai cum sa te astepti la reciprocitate.

Soarele isi aseaza razele binecuvantate peste taramurile Gemenilor din 21 mai , sugerandu-ti sa desparti graul de neghina in tot ceea ce ti s-a intamplat in ultima vreme. Daca pana acum ai fost cu capul in nori , a venit timpul sa te apleci asupra detaliilor existentei si sa iti reglezi conturile cu viata cotidiana.


Horoscopul dragostei Capricornului in mai 2011


Pe 3 mai, Luna noua din a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) te deschide catre o noua faza , improspatoare , in relatia de cuplu, sau iti daruieste prilejul infiriparii unei povesti de dragoste avand darul de a-ti da o noua perspectiva asupra vietii.Indrazneala ivita in sinele tau cu aceasta ocazie te sprijina in relevarea unei sincere si nestavilite exprimari a resurselor tale interioare.

Pasiunea este pe cale sa te joace pe degete odata cu 11 mai sub influenta parcursului lui Marte in a cincea ta casa.Ratiunea poate pierde teren in fata asaltului imperativ al patimii si , in aceste conditii, ar trebui sa ai mare grija cui ii imparti chiar si cele mai mici semne de afectiune , cel mai indiferent sarut sau cea mai spontana imbratisare , putand da nastere unor ambiguitati nedorite.

Venus te inconjoara cu o aura de farmec din 15 mai , asa ca pari a trage oamenii din jur fara nici cel mai mic efort, fara a catadicsi macar sa misti un deget.Cei care te indragesc pot trece acum prin clipe dramatice, cu ata mai mult cu cat ai tendinta de a te juca cu ei asemeni unor papusi.Un simplu zambet sau o ridicare de spranceana au capacitatea de a-ti atrage adepti, unii dintre ei chiar fanatici.Daca nu te joci cu focul, nu ai cum sa te arzi ! Orice relatie inceputa in acest interval este , de obicei, caracterizata de pasiune si imense satisfactii.

Odata cu aceeasi data de 15 mai , Mercur iti starneste si mai mult dorinta de a te implica in teatrul de papusi din jurul tau , mai curand, desigur, ca un papusar.O usoara tenta rautacioasa este pe punctul de a-ti crea satisfactie , in special cand te simti dorit.Da, este o vreme cand tachinarea se ingemaneaza cu adevarat cu iubirea, iar ambiguitatile acestui joc te poate multumi la culme , in special datorita faptului ca perspectiva ta intelectuala da nastere unui fel de striptis al imaginatiei.

Luna plina din a unsprezecea ta casa (casa sperantei si prieteniei) te indeamna sa culegi pe mai departe roadele gratiei tale , dar este in masura, in acelasi timp, sa ii ofere unele daruri unui prieten indragostit de tine , fata de care nu ai cum sa te simti atras.Nu ceda ispitei de a face cadouri fara acoperire , fiecare gest de compasiune al tau putandu-i urma un altul , si mai semnificativ.In acest mod , poti ajunge sa fii implicat intr-un lant al slabiciunilor care iti poate compromite fiinta ta autentica.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in mai 2011

Atat afacerile cat si sfera profesionala pot ajunge intr-o faza ascendenta gratie farmecului tau personal.Acesta este felul in care isi face simtita prezenta Mercur in a cincea ta casa .Atractivitatea ta lasa loc unei abordari logice, practice a vietii si , chiar daca nu este fair play , poti profita de niste avantaje care nu tin tocmai de capacitatile tale profesionale.

Soarele aparut pe 21 mai in a sasea ta casa ( casa muncii si sanatatii) iti intensifica preocuparea fata de viata de zi cu zi .Daca ai neglijat intr-o oarecare masura pana acum zona profesionala, trebuie sa iti iei revansa si sa te dedici mai mult rutinei cotidiene. Sarcini mult timp amanate isi cer rezolvarea , mai ales ca tinzi sa iti apreciezi fiinta in functie de felul cum esti apreciat la serviciu sau in zona in care iti desfasori cu preponderenta activitatea. Oricum, eficienta in lucrurile de care depind traiul tau zilnic isi spune cu o mai mare vigoare cuvantul.


Horoscopul sanatatii Capricornului in mai 2011


Calatoria Soarelui in a sasea ta casa iti ofera din 21 mai ocazia de a profita de un interval favorabil grijii fata de sanatate.Dependentele si obiceiurile nesanatoase iti pot captiva cu adevarat atentia , punanadu-ti serioase semne de intrebare asupra viitorului.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Capricorn aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Capricorn mai 2011 Horoscop Capricorn mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Nu e rau sa fi nascut de ziua muncii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum mai s-a intamplat un lucru pe 1 mai. Moartea lui Bin Laden :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa spun ca acest horoscop mi se potriveste de minune. Chiar si cel aferent lunii aprilie a fost senzational, iar dupa cum vad eu viata mea, acest horoscop pare sa fie foarte aproape de mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa zic...e scris foarte frumos,me-ar placea sa se adevereasca,dar e total opus.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.