Horoscop Sagetator mai 2011

In luna mai , Sagetatorul se concentreza cu hotarare si dedicare asupra vietii profesionale, patruns de credinta nemarturisita ca oportunitatile se ascund in spatele unei munci sarguincioase , astfel incat sa nu poata fi remarcate de oricine.

Luna noua din Taur marcheaza , odata cu 3 mai , debutul unei scurte perioade strabatute de dorinta de a desparti graul de neghina in toate sectoarele existentei tale , dar si de a te face util celor din jurul tau.Gandirea critica si analitica ajung la un varf , facilitandu-ti evaluarea corecta a realitatii.

O sporita energie, focalizata catre munca si activitatile zilnice este in masura sa apara din 11 mai , cu prilejul tranzitului initiat de catre Marte in Taur.

Evenimentele din viata amoroasa si cele din plan social tind sa se impleteasca cu zona profesionala din 15 mai , gratie prezentei lui Venus in Taur.Talentele sau abilitatile par a te sprijini in a te face remarcat , mai ales la serviciu.

Tranzitul lui Mercur in Taur iti ofera , incepand cu aceeasi zi de 15 mai , o perioada favorabila descalcirii si aducerii la zi a lucrurilor tinand de traiul zilnic.Vechi datorii si sarcini indelung amanate iti acapareaza mintea si timpul.Nazuinta de a-ti sterge de praf si a-ti lustrui ustensilele abilitatilor tale de baza poate face parte si ea din peisajul lunii mai.

Dupa o perioada de intensa implicare in lumea sociala si , mai ales, profesionala , din 17 mai , Luna plina din Scorpion iti ofera un scurt interval de relaxare si retragere in propria-ti vizuina , astfel incat sa poti readuce un echilibru necesar in viata ta. Pari a te adanci acum in strafundurile fiintei tale dar si a explora semnificatia ascunsa sub aparentele lumii inconjuratoare.Un secret sau o chestiune foarte intima este pe punctul de a iesi la suprafata.

Incepand cu 21 mai , Soarele intra in regatul Scorpionului , sporindu-ti nevoia de a armoniza obiectivele si interesele din viata sociala si cea personala. Intr-o astfel de perioada , simti mai mult ca oricand necesitatea de a te impartasi din energia celor din jur , de a te sprijini pe ceilalti si a-i vedea aproape de tine. Popularitatea iti este in crestere datorita capacitatii tale de a coopera si a netezi asperitatile dintre oamenii apropiati. De altfel, ceea ce te satisface si te stimuleaza in cea mai mare masura este felul cum interactionezi cu persoanele din mediul tau inconjurator.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in mai 2011


Din 15 mai , sub impactul tranzitelor lui Venus si Mercur in a sasea ta casa , dragostea nu pare a-ti mai acapara simtirea in forma ei pura si dezinteresata , mai ales daca nu esti angajat inca intr-o statornica relatie de cuplu.Ai vrea, parca , ca iubirea sa-ti satisfaca si alte aspiratii , legate de sfera materiala ori sociala.Cu atat mai mult , o oportunitate in viata amoroasa poate sa apara in sfera ta profesionala sau intr-un aspect asociat cu aceasta.

Nevoia de a te simti invigorat de prezenta si sprijinul unui partener de cuplu loial si intelegator se face simtita cu precadere odata cu 21 mai, ziua debutului calatoriei Soarelui in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) .Esti stapanit de senzatia ca numai prin fiinta iubita iti poti estima si amplifica potentialul , dar trebuie sa ai grija sa nu ajungi intr-o pozitie de subaltern sau intr-o dependenta in dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in mai 2011


Pe 3 mai , popasul Lunii noi in a sasea ta casa (casa sanatatii si a muncii) iti starneste vointa de a te apropia de perfectiune in sarcinile profesionale ori in afaceri , dar iti mareste si eficienta printr-o reorganizare a muncii sau , pur si simplu , prin mijlocirea unui nestavilit entuziasm.

Concentrarea catre toate aspectele asociate cu munca se intalneste cu un sporit volum de lucru incepand cu 11 mai , ca urmare a vizitei incepute de Marte in a sasea ta casa.Cu toate acestea , colaborarea profesionala cu cei din jur pare a deveni incomoda sau chiar dificila , aparand tendinta unor dispute si certuri cu colegii.Daca te simti cuprins de o stare de iritare sau neastampar , ar fi indicat sa te focalizezi catre proiecte mici sau detalii capabile sa iti absoarba energia in exces.

Stabilirea unui climat de armonie si intelegere cu colegii pare a te preocupa din 15 mai , sub efectul tranzitului lui Venus in a sasea ta casa.Planeta dragostei te face sa fii mai bine privit , placut si respectat , dar atmosfera amicala care te invaluie te poate impinge catre o oarecare delasare.Oricum, spiritul tau de echipa si bunavointa fata de cei din preajma nu au cum sa nu atraga atentia.Succesele in cariera pot apare acum tocmai prin activitatile implicand cooperarea si munca alaturi de ceilalti.

Mercur paseste in a sasea ta casa in aceeasi zi de 15 mai , inlesnindu-ti o atitudine logica ,plina de interes si placere fata de munca , cu conditia de a nu-ti risipi energia in prea multe proiecte in acelasi timp.Contactele, comunicarea si intrajutorarea cu colaboratorii te sprijina in obtinerea unor rezultate remarcabile , in special gratie abilitatii tale de a rezolva puzzle-ul unor semnificative detalii.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in mai 2011


Luna noua din sectorul sanatatii tale iti vesteste , incepand cu 3 mai , o vreme oportuna initierii unor noi obiceiuri , sanatoase , si a unor diete vitalizante.

Marea stare de energizare conferita din 11 mai de catre tranzitul lui Marte in a sasea ta casa se poate converti cu succes spre ingrijirea si intretinerea sanatatii , mai ales prin intermediul unor programe de exercitii fizice.Daca apar, totusi, probleme de sanatate in aceasta perioada , ele par a fi asociate cu febra sau infectiile.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Sagetator aprilie 2011


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Sagetator mai 2011 Horoscop Sagetator mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.