Mesaje de Paste | Felicitari, urari si sms-uri de Paste

Aceste mesaje, urari si felicitari prilejute de ziua Pastelui si a Invierii lui Cristos ar trebui sa ne aduca departe de interesele si ambitiile personale, indreptandu-ne catre renasterea noastra spirituala si bucuria celor mai putin fericiti dintre noi.
Cristos a inviat !

Pastele este o mareata promisiune prin care Domnul ne aduce in preajma renasterii noastre in fiecare an.
Fie ca promisiunea Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie! Paste fericit !

felicitari urari sms-uri de PasteFie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui. Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, succes si fericire.Un Paste fericit !

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat, fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din ceruri.
Un Paste fericit !

Fie ca toti barbatii si femeile de pe pamant sa se socoteasca nemuritori! Fie ca ei sa traiasca revelatia Invierii lui Iisus. Fie ca oricare dintre ei sa poata spune nu numai: "Cristos a inviat" , ci si " Eu voi invia !"
Phillips Brooks

Pastele ne daruieste veselie, Pastele ne ofera fericire!
Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire ... Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine !

Crucea purtata de Cristos ne dovedeste ca dragostea Domnului ajunge pana in cele mai nepatrunse profunzimi, ca ea se imparte fara nici o preferinta tuturor si dureaza o eternitate.
Fred Barlow

Iisus nu ne poate uita; am fost incrustati cu totii in palmele mainilor Lui.
Lois Picillo

Piatra ce inchidea mormantul lui Cristos a fost data de o parte nu pentru a-I permite lui Iisus sa iasa, ci pentru a le lasa pe femeile credincioase sa intre.
Peter Marshall

Invierea lui Cristos mi-a oferit sansa sa dau vietii mele un sens si o semnificatie si sa pornesc mereu pe un nou drum, indiferent de ceea ce mi se intampla.
Robert Flatt

Spiritul Pastelui este strabatut de speranta, dragoste si o viata implinita ! Un Paste fericit !

Simtamantul daruit de Paste nu se sfarseste niciodata; el este un semn al renasterii naturii si o promisiune a unei noi vieti in prietenie si dragoste.Un Paste fericit pentru cel mai bun prieten | cea mai buna prietena !

Pomii infloriti, florile proaspat deschise si cantecul zglobiu al pasarilor, cu toate imi soptesc ca a sosit Pastele. Iti simt sufletul cald si aproape cu prilejul fiecarui Pasti, dar si a fiecarei zi din viata. Un Paste fericit !

Iti doresc un Paste foarte fericit, dragoste din plin si cele mai bune urari. Fie ca zilele Pastelui si ale acestui an sa iti ofere o multime de fericire si bucurie in viata. Sa ai o viata imbelsugata in iubire si sa sarbatoresti Pastele de cel putin 100 de ori ! Un Paste fericit !

Cristos a inviat daruindu-ne o noua viata , astfel incat, fiecare dintre noi sa stie sa isi pretuiasca existenta si sa bucure de ea. Paste fericit !


Daca stii un mesaj frumos de Paste, astept cu nerabdare sa ni-l impartasesti !

Copyright © diane.ro 2011

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Pastele in traditii si superstitii romanesti

Ouale de Pasti - simbol, legenda si semnificatie
Mesaje de Paste | Felicitari, urari si sms-uri de Paste Mesaje de Paste | Felicitari, urari si sms-uri de Paste Reviewed by Diana Popescu on aprilie 21, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.