Nascut pe 12 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 12 aprilie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Jupiter.

Trebuie sa nu mai ceri atat de mult celor din jurul tau.Incearca sa nu te mai astepti la lucruri prea mari si nu vei mai avea motive de dezamagire.La urma urmei, oamenii sunt oameni si nu zei , asa ca au dreptul de a gresi si a se indeparta de perfectiune.Esti insufletit de inalte idealuri , planuri marete si ambitii cutezatoare cu care , adeseori, colegii sau prietenii tai nu pot tine pasul.Poate ca aceasta tendinta a ta este o forma de cautare a atentiei celor din preajma , provocata de dorinta de aprobare. Straduieste-te sa te impaci ori sa te multumesti cu propriul tau sine.

Culorile tale norocoase sunt galben si tonalitatile cromatice nisipii.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul, safirul galben si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 12 aprilie : Andy Garcia, Claire Danes , David Cassidy, David Letterman, Florin Zamfirescu , Mihail Steriade , Mircea Martin , Montserrat Caballe , Paul Miclau , Robert Delaunay , Shannen Doherty, Tudor Teodorescu Braniste.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 10 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 11 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 12 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 12 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on aprilie 12, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.