Nascut pe 13 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 13 aprilie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Uranus.

Pentru tine , viata este in continua miscare, schimbare si pare a se ramifica in multiple directii.Uneori, noile evenimente se intampla subit, fara nici un fel de avertisment ; chiar atunci cand credeai ca ai ajuns la un echilibru , hop , inca o problema ! Incearca sa iti aduci liniste in viata si sa iti planifici cu grija existenta , astfel incat sa ai in fata un viitor mai sigur si mai previzibil.Lectia pe care trebuie sa o inveti in timpul popasului tau pe pamant consta in a deprinde arta de a-ti controla emotiile fara a te lasa cuprins de frustrari.

Culorile tale norocoase sunt albastru si alb.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76

Personalitati nascute pe 13 aprilie : Caroline Rhea, Catalina Buzoianu , Catherina de Medici , Ioan T. Morar , Jacques Lacan , Jose Agustin Goytisolo , Nicolae Tonitza , Nicolae Velea , Pompiliu Eliade , Rick Schroder , Robert Alexander Watson-Watt , Samuel Beckett, Seamus Heaney , Sergiu Nicolaescu, , Sylvie Meis , Thomas Jefferson, Thomas Lawrance.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 11 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 12 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 13 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 13 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Cel mai important este sa nu ne lasam cuprinsi de frustrare si ganduri negative, acestea ne fac doar rau prin distrugerea incredereii in propria persoana.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ceasuri: te referi la cifra '13'? E o prostie să crezi în chestiile astea, serios :D

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.