Nascut pe 16 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 16 aprilie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Neptun.

Esti stapanit de o foarte mare imaginatie si creativitate , si ai tendinta de a te lupta din greu pentru a-ti vedea visele transformate in realitate. Te apropii de aspiratiile tale cu o pasiune si un impuls intuitiv care il pot face pe partenerul tau de cuplu nesigur pe sine , dandu-i senzatia ca trebuie sa intre in competitie cu maretele tale obiective.
Telurile tale sunt atat de inalte incat ai de depasit o multime de obstacole interioare si exterioare pentru a incerca sa le materializezi.Trebuie intotdeuna sa nu te implici in mai mult de o singura relatie de dragoste si nu obisnuiesti sa iti folosesti puterea sexuala pntru a-ti domina partenerul.

Iti place sa fantazezi , sa asculti muzica si sa iti incerci mereu norocul.

Culorile tale norocoase sunt toate nuantele de verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul tigrului , turcoaz si ochiul pisicii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79

Nu te dai inapoi in fata nevoii de a castiga mereu , a fi intotdeuna pe primul loc si a ajunge pripit la o concluzie.

Personalitati nascute pe 16 aprilie : Anatole France, Charles Chaplin , Edie Adams, Ellen Barkin , Filaret Barbu , Gheorghe Grigurcu , Henry Mancini, Ioan Scarlatescu , John Millington Synge , Kingsley Amis, Lara Dutta, Peter Ustinov , Radu Ciuceanu , Salman Rushdie , Selena Quintanilla Perez , Tristan Tzara , Wilbur Wright.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 14 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 15 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 16 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 16 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on aprilie 16, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.