Nascut pe 8 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 8 aprilie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Saturn.

Uneori poti fi cuprins de fiorii pesimismului , asa ca trebuie sa aduci un echilibru stabil in viata ta printr-o mai mare infuzie de bucurie si pozitivism.Incearca sa te indepartezi atitudinea cinica fata de viata si sa depasesti limitele naturii tale foarte precaute. In acest fel, fara nici un dubiu, vei avea parte de mai mari succese pe calea destinului tau.
Stii sa te descurci foarte bine cu banii , esti plin de resurse in castigarea lor dar esti strabatut , in continuu, si de o mare prudenta in tot ceea ce intreprinzi.Posezi o mare ambitie si reusesti mereu sa iti mentii drumul catre obiectivele tale , iar asta poate fi o garantie a realizarilor tale.
Ai tendinta de a munci pe branci si de a te adanci in detalii pierzand astfel viziunea intregului. Adu-ti aminte ca viata inseamna mai mult decat munca si ofera-ti mai multe perioade necesare de liniste si relaxare.


Culorile tale norocoase sunt albastru inchis si negru.

Pietrele tale norocoase sunt lapis lazuli , ametistul si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 8 aprilie : Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen , Edmund Husserl , Emil Cioran , Florentin Delmar , Franco Corelli , Francois Villon , George Grigoriu , Gheorghe Magheru , Jacques Brel , Kirsten Storms , Kofi Annan , Mary Pickford , Patricia Arquette, Robin Wright Penn, Sonja Henie , Timur Lenk.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 6 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 7 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 8 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 8 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on aprilie 08, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.