Horoscop Gemeni iulie 2011

In luna iulie 2011 , Gemenii nu se mai multumesc sa priveasca lumea inconjuratoare prin periscopul prudentei si chibzuintei.Curiozitatea si nevoia de comunicare ii arunca fara ezitari in valtoarea vietii , iar nazuinta de a-si pune pe tapet gandurile si ideile le stimuleaza din plin mintea si sufletul.

O focalizare fericita asupra evolutiei personale , atat din punct de vedere material cat si spiritual , are loc odata cu 1 iulie , ca urmare a Lunii noi si eclipsei de Soare din Rac.Domeniul financiar capata o importanta aparte.

Din 2 iulie, tranzitul lui Mercur in sectorul Leului vesteste o perioada de intensa comunicare cu cei din jur , cu rudele , prietenii si cunostiintele.Sarcini, cereri , rugaminti , responsabilitati te asalteaza din toate partile , dar lucrul asta pare a te stimula si ambitiona , dorinta de a te implica in tot si toate provocandu-te uneori sa faci mult zgomot pentru nimic. Mintea iti zboara ca un fluture de la nectarul unui subiect mereu catre un altul , asa ca nu este vremea cea mai nimerita pentru a te concentra asupra unui unic si important proiect.

O intrepatrundere stransa a chestiunilor financiare cu cele publice sau chiar personale are loc de pe 4 iulie , ca efect al calatoriei incepute de Venus in Rac.

Sextilul dintre Marte si Saturn din 6 iulie anunta un ciclu favorabil actiunilor hotarate si efortului canalizat cu eficienta.Mult mai constient de ce se intampla in jurul tau , poti fi patruns de un viguros sentiment de responsabiliate , dar si de o mare motivatie in urmarirea obiectivelor tale.

Odata cu 9 iulie , Uranus devine retrograd in Berbec si a treia ta casa (casa invatarii , comunicatiilor si calatoriei) .Idei stralucite , neconventionale , dar si oarecum nepractice isi fac loc dintr-o data in mintea ta.Deschis catre orice iese din comun , poti aduce revelatii celor din preajma prin felul tau direct dar inspirat de a vorbi.Comunicarea devine , in mod clar , o prioritate , iar calatoriile sunt pe cale sa-ti daruiasca cateva surprize , sub forma unor oameni inediti sau a unor noi oportunitati in viata.

Luna plina , aparuta pe 15 iulie in Capricorn , iti aduce in atentie necesitatea de a gasi un echilibru benefic intre ceea ce te face sa te simti bine si in siguranta , pe de o parte , si nevoile oamenilor apropiati , pe de alta parte.

O redesteptare a interesului fata de mediul si oamenii care te inconjoara se produce incepand cu 23 iulie , sub impactul tranzitului Soarelui in Leu.Curiozitatea te calauzeste in aproape tot ce faci si in putinul timp care iti ramane la dispozitie din cauza avalansei de responsabilitati si sarcini care se pravalesc peste tine.Vitalitatea iti este un aliat de nadejde in aceste zile , sprijinindu-te in preocuparea de a-ti comunica ideile si opiniile.

Vizita inceputa de Venus , pe 28 iulie , in Leu , iti accentueza tendintele anterioare si iti furnizeaza satisfactie in tot ce inseamna dialog si dezbatere.Cuvintele potrivite iti apar pe buze la momentul potrivit si simtul diplomatic iti este de ajutor mai mult decat de obicei.

Din 18 iulie , parcursul lui Mercur in regatul Fecioarei iti aduce in vizor viata personala, casa, familia si amintirile ce iti marcheaza inca destinul.Este un interval promitator pentru munca sau studiu individual , atat vreme cat memoria si puterea de concentrare par a fi atuurile tale de necontestat.

Mediul tau social iti rasare cu o sporita pregnanta in ochi si in minte de pe 30 iulie , gratie Lunii noi ivite in Leu si a treia ta casa .In aceasta conjunctura , ti se inlesneste invatarea de noi lucruri , aplecarea asupra detaliilor existentei si initierea ori mentinerea unor legaturi cordiale cu cei din jurul tau.Se intrezareste o vreme norocoasa pentru inceperea a ceva nou , pentru comunicare , teste si examene.


Horoscopul dragostei Gemenilor in iulie 2011


Odata cu 4 iulie , prezenta lui Venus in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) anunta un interval de echilibru si stabilitate in dragoste si relatiile de cuplu.Un soi de comoditate ori dorinta de a fi rasfatat de cineva care iti cunoaste gusturile si tabieturile capata intaietate in fata optiunii de a te implica intr-o noua poveste de iubire.

O atmosfera senina , propice dialogului deschis , neingradit de nimic , cu persoana iubita se intrezareste din 28 iulie , sub influenta tranzitului lui Mercur in a patra ta casa (casa caminului si radacinilor) .Lucruri ocolite , trecute cu vederea sau banuite sunt gata de a fi dezvaluite , intr-un joc integru si rational , cu cartile pe fata.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in iulie 2011


Eclipsa de Soare si Luna noua din a doua ta casa iti indreapta atentia din 1 iulie spre domeniul financiar.Ambitia si vointa de a te afirma se concentreza catre statutul tau material , intr-un evantai de optiuni contradictorii.Unii Gemeni tind a risca peste masura sau a-si supradimensiona generozitatea, in vreme ce altii se straduiesc din greu sa adune bani albi pentru zile negre.

De pe 4 iulie , patrunderea lui Venus in a doua ta casa este , in general , un eveniment norocos , desi unii dintre Gemeni pot fi inclinati sa cheltuie peste masura , impinsi de la spate de dorinta de a se inconjura cu cat mai multe lucruri.Abilitatea de a te relationa cu ceilalti este apta a-ti spori veniturile in aceasta perioada.

Un interval oportun punerii la punct a problemelor financiare , indeosebi a datoriilor , se intrevede odata cu 15 iulie , ca efect al Lunii pline din a opta ta casa (casa transformarii) .Te poti descoperi in situatia de a fi fortat sa faci unele intelegeri financiare sau de a fi nevoit sa apelezi la sprijinul altora.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

Horoscop Gemeni iunie 2011
Horoscop Gemeni iulie 2011 Horoscop Gemeni iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.