Personalitatea ta in functie personajul preferat din desenele animate

"Toate personajele si povestile din desenele animate trebuie sa fie exagerari ori caricaturizari.Aceasta este adevarata natura a fanteziei si povestilor."Aceste vorbe nu aveau cum sa apartina decat lui Walt Disney , un clasic si un maestru incontestabil in arta sa. Chiar daca nu mai suntem copii , pe unii dintre noi desenele animate continua sa ne fascineze , dand nastere , uneori , unei dependente pe care ne ferim sa o recunoastem chiar si fata de cei mai apropiati oameni.Tocmai pentru ca sunt exagerari si caricaturizari , desenele animate preferate nu fac decat sa ne reflecte personalitatea , fara a fi , adeseori, constienti de lucrul acesta. Drept exemplificare , va propun cateva personaje celebre din animatie care , daca se intampla sa se numere printre favoritele voastre , par a avea ceva de spus despre fiinta si interioritatea voastra.

Scooby Doo

Daca iti place Scooby Doo , ar trebui sa recunoasti ca , cel putin uneori, oamenii din jurul tau se gandesc la tine ca la o pacoste. Indiferent daca dai apa la soricei sau nu te mai saturi sa ii bati la cap , prietenii tai sunt , de multe ori , pe punctul de a o lua razna. Daca ai probleme in viata , incearca sa nu le mai afisezi si subliniezi cu fiecare ocazie. Dintr-o perspectiva pozitiva , esti foarte indatoritor si iti place sa rezolvi problemele si misterele altora. Dragostea pare a fi foarte indepartata de mintea si inima ta. Cel mai potrivit sfat pentru tine ar fi sa inveti sa iti infrunti necazurile de unul singur.

Diavolul tazmanian

Adeptii diavolului tazmanian au cel putin o doaga sarita ! Daca faci parte dintre ei , probabil ca esti in centrul atentiei la toate petrecerile , iti place sa manaci si obisnuiesti sa raspandesti haos in jurul tau. Atunci cand mergi la o intalnire romantica , tu esti cel dintai care face o miscare indrazneata. Dragostea vine si pleaca de la tine asemeni trenurilor din gara de Nord. Ar fi , oare , gresit sa spun ca esti un "jucator" in domeniul relatiilor umane ?

Daffy Duck

In cazul in care esti un fan al lui Dafyy Duck , oamenii probabil ca adora sa fie in preajma ta , datorita spiritului si umorului care te insotesc mereu.A face oamenii sa rada pare a fi specialitatea ta. Pe de alta , in strafundul inimii tale esti un romantic incorigibil , convins ca fiecarui om din lume ii este destinat un suflet pereche.Dragostea autentica pare sa fie un lucru pe care nu l-ai intalnit inca , dar "sufletul tau pereche" ar trebui sa fie aproape de tine, mult mai aproape decat crezi.

Bugs Bunny

In mod categoric , esti cel mai bun prieten pe care si l-ar putea dori cineva.Istetimea si intelepciunea sunt de partea ta si esti mereu plin de idei.Iubitorii personajului Bugs Bunny nu trebuie sa se teama de nimic in viata , intrucat ei sunt capabili sa gaseasca solutii pentru orice problema. Dragostea tinde prezenta in orice loc te afli , dar pari a nu cunoaste semnificatia cuvantului fidelitate.

Sylvester

Daca esti pasionat dupa Sylvester inseamna ca iti place distractia si esti usor de satisfacut.Oamenii te vorbesc adeseori pe la spate din cauza invidiei pe care le-o inspiri.Rasul si hazul sunt lucrurile care iti reusesc cel mai mult , iar plansul reprezinta o stare prin care pari a trece cel mult o data in viata. Emani o unicitate stralucitoare , asa ca cei din preajma ta gasesc ca esti "tare" si isi doresc sa fie ca tine. Dragostea nu pare a fi niciodata o problema pentru tine.

Speedy Gonzales

Esti inteligent si ambitios , intotdeuna mobilizat in atingerea telurilor tale.Istetimea si mintea alerta te fac de multe ori remarcat.Dragostea pare a iti iesi in cale o singura data in viata , dar ai intotdeuna alaturi de tine , gata sa te sprijine, oamenii apropiati din familie.De fapt, pentru tine, familia este mereu pe primul loc.


Copyright © diane.ro . 2011

Articole pe aceeasi tema din blog:

Desenele tale iti dezvaluie personalitatea

Despre copii in citate, aforisme , maxime

Sarutul si personalitatea | Saruta-ma si-ti voi spune cine esti
Personalitatea ta in functie personajul preferat din desenele animate Personalitatea ta in functie personajul preferat din desenele animate Reviewed by Diana Popescu on iunie 07, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Mi-a placut din totdeauna personajul de desene animate Sylvester si din aceasta cauza vad ca ma si aseman cu el tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac la fel de mult si Taz si Speedy, cred ca am o dubla personalitate .. chiar daa sunt caractere foarte diferite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place Bugs Bunny, dar cea ce scrie este un pic drutabi. Adica sunt prietenos, dar infidel. Ma intreb, cum poti fi prieten cu cineva daca il inseli?

    RăspundețiȘtergere
  4. mie imi place daffy duck si vad ca seman cu el

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.