Horoscop Scorpion august 2011

In luna august 2011 , Scorpionul are parte atat de dezamagiri cat si de satisfactii in conectarea cu oamenii apropiati.La urma urmei , asa cum spunea Epicur, nu conteaza atat ajutorul oferit de prieteni, cat increderea pe care o avem in faptul ca acestia ne vor ajuta.

O perioada de deruta si frustrare in relatiile cu prietenii este de asteptat din 2 august , ca urmare a trecerii lui Mercur in turnura retrograda in Fecioara si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor).Poate ca ai nevoie de sprijinul amicilor , dar acestia nu mai sunt de gasit sau iti raspund numai cu scuze si justificari superficiale.Nu cumva te-ai focalizat prea mult in ultima vreme pe propriile interese si ai neglijat intretinerea unor relatii calde cu oamenii din imediata ta apropiere ?

Fiorii unei renascute indrazneli si ai unei vitalitati de zile mari par a te strabate odata cu 3 august , ziua de debut a tranzitului lui Marte in Rac si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii).Poti cade prada si unui fel de neastampar ori unei dorinte de a te implica intr-o aventura.Incerci sa iti extinzi zona de actiune si esti gata sa iti reversi energia in exces in studii , calatorii sau noi preocupari .Ca orientare negativa , poti fi mult prea sigur pe propriile opinii , fiind predispus sa ti le sustii pana in panzele albe , in aprige dispute si confruntari.

Din 4 august , Neptun retrograd traverseaza teritoriile Varsatorului si ale celei de-a patra tale case (casa caminului si radacinilor) , incercand sa destrame aspectele artificiale , lipsite de autenticitate din existenta ta.Desi esti predispus sa te focalizezi asupra casei si familiei , acestea pot da nastere uneori unei stari de dubiu si dezorientare , mai ales in cazul unei abordari in care sinceritatea si realismul au de suferit.

Dupa 8 august , chiar atunci cand credeai ca succesul in plan social iti este garantat , trebuie sa depui mai multe eforturi pentru a intra in gratiile celor din jurul tau.Tranzitul retrograd al lui Mercur in Leu si a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te determina sa iti imbunatatesti imaginea publica si sa iti echilibrezi existenta , micsorand decalajul dintre opiniile personale si statutul tau social.Abordarea potrivita a barierelor asezate in calea ta si asumarea unei viziuni globale a telurilor tale te pot ajuta sa evoluezi pe mai departe.

Pe 13 august , Luna plina din Varsator si a patra ta casa te solicita sa iti armonizezi tendintele divergente din viata profesionala si cea personala.Este cazul sa faci o prioritizare , indreptandu-te catre aspectele esentiale ale celor doua planuri din viata ta.

Integrarea in relatii prietenesti , eventual in cadrul unui grup, se configureaza odata cu 21 august , ca urmare a vizitei initiate de Venus in Fecioara.Mult mai relaxat si mai senin , esti departe de a te implica in dispute sau situatii tensionate , fiind chiar putin detasat din punct de vedere emotional.

Apartenenta la un grup , o colectivitate sau un cerc de amici devine un aspect foarte important din 23 august , sub impulsul calatoriei Soarelui in Fecioara si a unsprezecea ta casa.Noi prieteni si contacte sunt pe cale sa apara in viata ta , iar mai vechile legaturi cu oamenii par menite a-ti darui satisfactie.Esti stimulat de perspective neconformiste , iesite din tiparele cotidianului , iar ideile tale sunt inconjurate de o aura de originalitate si eficienta.Este vremea sa iti urmezi visele si sa sadesti noi idealuri in pamantul promitator al viitorului.

Din 26 august , Mercur revine in aspect direct in Leu , scapandu-te de incurcaturile si deruta din ultimele saptamani.Corectarea conceptiilor gresite despre tine ale oamenilor din preajma reprezinta o prioritate in reluarea ciclului ascendent din sfera sociala si profesionala.

Pe 28 august , Luna noua din Fecioara accentueaza orientarile anterioare , antrenandu-te in largirea retelei tale de cunstiinte si amici.Tinzi sa iti apreciezi fiinta nu atat ca individualitate, cat ca parte a unui grup ori a unei colectivitati.

Jupiter ajunge in aspect retrograd in Taur incepand cu 30 august .Se intrezareste un interval dificil , mai ales in privinta educatiei , studiilor, calatoriilor si vietii familiale.Atentie ! Toate aceste aspecte negative sunt in masura sa te aduca in pragul unei depresii.


Horoscopul dragostei Scorpionului in august 2011


Din 21 august , patrunderea planetei Venus in a unsprezecea ta casa iti sugereaza sa dai o sporita atentie valorilor prieteniei in pofida celor ale dragostei.Tocmai de aceea , orice poveste de dragoste infiripata in aceasta perioada poate fi mai curand caracterizata de puternice simtaminte de camaraderie , dar nu si de o impartasire senzuala ori pasionala.

Aspectul retrograd al lui Jupiter in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) pare a crea probleme in legaturile de cuplu incepand cu 30 august. .Neintelegerile se pot ivi pe fondul unor tensiuni acumulate dar nemarturisite pana acum.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in august 2011


Odata cu 26 august , iesirea lui Mercur din turnura retrograda in a zecea ta casa iti inlesneste reactualizarea a unor relatii utile in viata profesionala.Ai ocazia de a iesi din zona de penumbra in care ai fost pana acum , afirmandu-ti din plin abilitatile si competentele.

Luna noua ivita pe 28 august in a unsprezecea ta casa iti deschide calea catre obtinerea unor venituri substantiale in afaceri si te constientizeaza asupra rolului pe care il joci in mijlocul colegilor de la serviciu.

Din 30 august , Jupiter retrograd in a saptea ta casa pare a prevesti pierderi financiare si probleme in parteneriatele de afaceri.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion iulie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Scorpion august 2011 Horoscop Scorpion august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.