Horoscop Varsator august 2011

In luna august 2011 , Varsatorul exploreaza zonele superficiale si profunde ale personalitatii sale , in cautarea unei transformari dinlauntru catre in afara a relatiei sale cu lumea.

O regandire a modului cum iti porti imparti timpul si resursele , astfel incat sa iti eficientizezi demersurile in viata , se prefigureaza din 2 august , ca urmare a intrarii lui Mercur in aspect retrograd in Fecioara.Nu ar fi rau sa observi mai atent ceea ce se intampla in jurul tau , pentru a-ti plia obiectivele la realitate.Apeleaza la resurse interioare pe care nu le-ai mai utilizat de mult sau pe care le-ai neglijat.

Din 4 august , Neptun retrograd paseste in Varsator si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului tau exterior) , zguduind din temelii structurile rigide , conformiste ale fiintei tale.Esti dispus sa iti schimbi felul in care iti gandesti si simti propria persoana , iar acest lucru poate da nastere unei derute legate de identitate , afectandu-te atat pe tine cat si pe cei din preajma ta.Tinzi sa iti pui imaginatia la contributie in ceea ce priveste exprimarea in afara.O perspectiva spirituala ori idealista iti permite sa explorezi multiplele fatete ale personalitatii tale.

Uneori , parerea ta despre oamenii apropiati tie pare sa isi dovedeasca lipsa de temei , iar tranzitul retrograd initiat de Mercur pe 8 august in Leu iti ofera sansa de a face o noua evaluare.Poti rezolva problemele inainte de a lua amploare , dand deoparte lucrurile luate de-a gata ce tind sa iti incetineasca evolutia.Imbunatatirea relatiilor cu ceilalti se poate inscrie in aceasta ultima preocupare.De asemeni, impunerea propriei individualitati are potentialul de a-i lamurile pe ceilalti care sunt limitele pana la care te pot aborda.

Luna plina ivita pe 13 august in Varsator si intaia ta casa iti aseza in vizor importanta fiintei tale in lume.Intr-o astfel de conjunctura , ai predispozitia de a crede ca esti neglijat sau ca propriile tale esecuri sunt provocate de altii.Incearca , mai curand, sa iti pui la punct un mod de a-ti afirma pesonalitatea fara a-i calca pe ceilalti pe bataturi.

O roza fericire iti acopera ochii cu o panza iluzorie odata cu 21 august , sub impactul opozitiei dintre Venus si Neptun.Esti inclinat sa vezi numai ceea ce iti doresti sa vezi , iar abordarea realista a vietii este pe cale sa fie neglijata.

Din aceeasi zi de 21 august , calatoria lui Venus in Fecioara pune accentul pe revitalizarea relatiilor de parteneriat , indiferent daca este vorba despre viata sociala , profesionala ori personala.

Pe 23 august , Soarele isi face intrarea in Fecioara , indreptandu-ti atentia catre sfera personala a existentei , spre abilitatile tale native si capacitatea ta mentala.Esti preocupat de felul cum iti construiesti destinul , fiind interesat intr-un foarte mare grad de o transformare in profunzime a fiintei tale.Secretele vietii devin extrem de admenitoare si ai putinta de a descifra ceea ce se ascunde sub stratul superficial al aparentelor.

Revenirea lui Mercur in aspect direct in Leu si saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) iti poate demonstra , odata cu 26 august , ca nimeni nu este de vina pentru dificultatile porin care ai trecut recent.Ceea ce pareau a fi greseli nu reprezentau decat drumuri diferite catre aceeasi destinatie.Rezolvarea conflictelor sau negocierea asupra punctelor de vedere diferite constitue calea cea mai sigura de intarire a parteneriatelor .Oportunitatile de maine depind de cei cu care esti asociat , asa ca nu trebuie sa te agati cu orice pret de niste opinii trecatoare.

Luna noua ivita pe 28 august in Fecioara iti daruieste un interval de reinvigorare , propice dezvoltarii unor talente native si iti intensifica constientizarea propriilor motivatii , dar si a intereselor deghizate ale celor din preajma.

Pe 30 august , Jupiter devine retrograd in Taur si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , inaugurand o perioada buna pentru cei implicati in studiu , mai ales in cazul unor teste si examane.Se anunta dificultati in viata de familie si esecuri pentru Varsatorii care incearca sa isi gaseasca o noua slujba.


Horoscopul dragostei Varsatorului in august 2011


Pe 21 august , opozitia dintre Venus si Neptun este in masura sa provoace eruptia unor probleme latente pana acum in relatiile de dragoste.Incapacitatea de a privi lucrurile cu realism nu are cum sa aplaneze grave confruntari ori diferente de opinie.

Prezenta lui Venus, de pe aceeasi data de 21 august , in a opta ta casa indeparteaza , intr-o masura mai mare sau mai mica , influenta negativa anterioara .Te poti simti inclinat sa dai o noua profunzime legaturii tale de cuplu , atat din punct de vedere intim cat si comunicational.

Din 23 august , Soarele iti energizeaza cea de-a opta casa , determinandu-te sa te izolezi de sfera sociala , gasindu-ti consolarea si fericirea in bratele persoanei iubite.Intimitatea si senzualitatea reprezinta in aceasta perioada orientari distincte in iubire.

O perioada de impartasire a dragostei , mai ales la nivel fizic , este vestita iarasi de Luna noua aparuta pe 28 august in a opta ta casa.In astfel de conditii , senzualitatea face casa buna cu impartasirea reciproca a afectivitatii.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in august 2011


Tranzitul retrograd al lui Mercur in a opta ta casa deschide , odata cu 2 august , un interval oportun platirii ori revizuirii unor datorii , precum si redefinirii felului in care iti imparti resursele financiare.

Din 3 august , esti strabatut de sporita energie canalizata catre munca si sarcinile zlnice.Probabil ca vei avea mai mult de lucru decat de obicei.Pe de alta parte , iti va veni greu sa muncesti in echipa , fiind predispus sa fii antrenat in diverse dispute cu colegii.Daca te simti iritat sau fara astampar , ar fi indicat sa te focalizezi asupra proiectelor de o mai mica anvergura si a lucrurilor ce iti pot directiona in mod constructiv surplusul de energie.

Opozitia lui Venus cu Neptun din 21 august te face sa distingi cu greu diferenta dintre vis si realitate , asa ca ar fi bine sa nu te lansezi in achizitii de mare valoare .Evita chestiunile legale, financiare si sociale , precum si contractele de orice natura.

Tranzitul Soarelui in cea de-a opta ta casa iti daruietse , din 23 august , prilejul de a-ti pune la punct un buget inspirat al cheltuielilor si veniturilor.Este posibil sa ai de a face mai mult decat de obicei cu resurse financiare legate de o asociere in afaceri.

Un ciclu favorabil initierii unui nou plan financiar , de economisire , sau obtinerii unui imprumut avantajos demareaza din 28 august , sub efluviile Lunii noi din a opta ta casa.


Horoscop sanatate Varsator in august 2011


Incepand cu 3 august , intri in posesia unor resurse energetice favorabile initierii unor noi tehnici de intretinere a sanatatii , mai ales printr-un program de exercitii fizice.Daca sanatatea iti este afectata in vreun fel , este probabil sa ai probleme legate de stari febrile sau infectii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Varsator iulie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Varsator august 2011 Horoscop Varsator august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.