Horoscop Capricorn august 2011

In luna august 2011 , Capricornul trece cu succes peste o perioada de cautari si regasiri , pentru a se deschide apoi intru totul catre lume si a incerca sa se aventureze in placeri ce depasesc zona cotidiana a responsabilitatilor.

Din 2 august , Mercur trece in aspect retrograd in Fecioara si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) , indreptandu-ti atentia care detaliile aparent neinsemnate ce sunt uneori in masura sa-ti dea peste cap, pe neasteptate, planurile si responsabilitatile.In acest fel, ai posibilitatea de a regasi resurse interioare si exterioare de valoare , neglijate de-a lungul timpului.

Adversari ramasi in umbra dar si o tendinta negativa a propriului tau eu sunt pe cale sa te atraga in mijlocul unor puternice conflicte oadata cu 3 august , ziua de debut a tranzitului lui Marte in Rac.Foloseste-ti intreaga energie pentru a readuce pe calea cea buna relatiile tale cu oamenii din jur mai ales ca , in curand , vei avea nevoie de sprijinul lor.

Pe 4 august , Neptun retrograd paseste pe teritoriile Varsatorului , determinand transformari legate de valorile tale personale.Pretuirea ta tinde sa se focalizeze asupra unor aspecte spirituale ori desprinse din zona practica a existentei.Aceasta noua perspectiva se poate integra sau nu idealurilor tale dintotdeuna.

Necesitatea de a-ti relua niste planuri abandonate sau de a evalua daca nu cumva ti-ai extins preocuparile dincolo de puterile tale poate apare odata cu 8 august , ca urmare a tranzitului retrograd al lui Mercur in Leu.Inainte de a-ti lua zborul spre noi obiective este indicat sa analizezi daca pregatirea ta si conjunctura externa iti sunt favorabile.Te poti simti atras spre noi prietenii , dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la altele , mai vechi.Daca cele dintai sunt de argint , ultimele sunt , in mod sigur, de aur.

Zona ta de confort devine prioritara de pe 13 august , sub impactul Lunii pline din Varsator.Acorda-ti permisiunea sa te cufunzi in placeri , dar straduieste-te sa nu eclipsezi dorintele si nevoile celor apropiati.

Impulsul de a gusta din deliciile vietii iti este amplificat gratie vizitei incepute de Venus , pe 21 august , in Fecioara.Simti nevoia de a-ti largi orizontul , atat pe plan mental cat si fizic , si esti ispitit de tot ceea ce iese din tiparele rutinei si conformismului .Alte meleaguri sau altfel de oameni te atrag cu promisiunile unor aventuri inedite si fermecatoare.

Soarele , prezent in Fecioara odata cu 23 august , continua sa iti stimuleze reflectarea in afara a personalitatii si activitatilor tale.Mai mult decat in oricare alta perioada a anului , iti doresti sa traiesti la maximum clipa si sa lasi deoparte sarcinile cotidiene.Pari a cauta o semnificatie mai inalta a existentei tale ori o experienta care sa te desprinda cu totul din viata de zi cu zi.In astfel de conditii , nu ar fi rau sa iti permiti o vacanta , mai ales ca puterea ta de concentrare tinde sa se risipeasca chiar atunci cand te astepti mai putin.

Pe 26 august , Mercur , revenit in turnura directa in Leu , te scoate din mijlocul unor contradictii si probleme ce te macinau zilnic si iti ofera solutii clare pentru rezolvarea unor dileme aparent de netrecut.Cu toate acestea , este necesar sa desparti in continuare graul de neghina.

O accentuare ori chiar exacerbare a lipsei tale de apetenta fata de monotonia cotidianului se intrevede din 28 augut , ca efect al Lunii noi rasarite in Fecioara si a noua ta casa.Nazuinta de a evolua , explora si a te aventura dincolo de limitele obisnuite te impinge de la sapte , asa ca ar trebui sa faci un efort pentru a te implica in proiecte ori activitati apte de a-ti starni imaginatia.Ai ocazia de a te simti improspatat de o noua viziune despre viata , de natura filozofica sau spirituala.

Intrarea lui Jupiter in aspect retrograd in Taur pe data de 30 august este asociata , de obicei, cu un interval de prosperitate si oportunitate a unor calatorii indepartate.Sunt posibile probleme legate de sanatatea parintilor.


Horoscopul dragostei Capricornului in august 2011


Sub efectul parcursului lui Marte in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , din 3 august , relatiile de cuplu par a fi sortite unor mari framantari , osciland intre momente de magica armonie si conflicte de anvergura.Desi nu mai suporti sa treci cu vederea peste lucruri nemarturisite ori ascunse , esti mereu gata sa aplanezi contradictiile.

Luna plina ivita pe 13 august in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) pune accentul pe echilibrul dintre primire si daruire in legaturile de iubire.Nu este exclus sa apara si tendinta de a distinge cu claritate rolul fiecarui partener in relatia de cuplu.

Un aer de atractivitate se alatura fiintei tale din 21 august , ca urmare a tranzitului lui Venus in a noua ta casa .Daca o poveste de dragoste se infiripa intr-o astfel de conjunctura , ea este legata de o persoana cu totul diferita de tine, din punct de vedere al culturii , nivelului social ori al traditiei.

Trigonul dintre Venus si Pluton din 25 august are darul de-ti releva dimensiunile profunde ale iubirii.Sentimentele tale devin intense si pasionale , fara a pacatui insa prin agresivitate.Ai sansa de a reinchega o legatura de iubire sau de a simti o atractie karmica , neobisnuita , pentru o persoana de sex opus.Uneori, acest aspect astral iti dezvaluie un lucru intim si semnificativ despre partenerul tau de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in august 2011


Neptun retrograd in a doua ta casa este in masura, din 3 august , sa iti schimbe felul de apreciere al finantelor sau posesiunilor materiale.Unii Capricorni tind sa acorde o mai mica importanta banilor .

Odata cu 8 august , ca efect al turnurii retrograde a planetei Mercur in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , ti se recomanda sa iti rezolvi , pe cat poti , problemele legate de datorii financiare si sa iti reprioritizezi cheltuielile.

Pe 13 august , Luna plina din a doua ta casa conduce catre o reevaluare si restructurare a raporturilor de forte sau a impartirii banilor intr-o asociere de afaceri.

Vizita lui Venus in a noua ta casa ii favorizeaza incepand cu 21 august pe Capricornii implicati in relatiile cu publicul sau intr-o activitate din sfera sociala.

Sub impulsul trigonului lui Venus cu Pluton , odata cu 25 august , ti se deschide in fata o perioada oportuna nu numai iubirii ci si finantelor.O oportunitate surprinzatoare isi croieste calea catre tine.

Revenirea lui Mercur in aspect direct in a opta ta casa inaugureaza un interval propice obtinerii unor imprumuturi dar si recuperarii unor resurse financiare ce pareau a fi secatuite.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Capricorn iulie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Capricorn august 2011 Horoscop Capricorn august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.