Horoscop Gemeni septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 anunta o perioada favorabila pentru Gemeni , un interval in care dragostea rupe zagazurile rutinei si limitarilor interioare , iar inspiratia si nevoia de afirmare se intalnesc fericit cu aprecierea si consideratia oamenilor din jur.

Gandurile ti se indreapta cu precadere catre familie , persoana iubita , trecut si copilarie incepand cu 9 septembrie , ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Fecioara.Memoria nu iti mai joaca feste si puterea de concentrare ajunge la un varf , asa ca , in cazul cand ai de studiat sau de inchegat un proiect important , nu iti mai lipseste decat o relativa izolare, astfel incat sa nu iti fie distrasa atentia de la ceea ce ai de facut.In caz contrar , timpul ti se poate aglomera cu o multime de treburi legate de locuinta si viata domestica.

Daca ai preferat sau ti s-a impus singuratatea si cenusiul anonimatului in ultima vreme , pe 12 septembrie , Luna plina din Pesti te aduce pe neasteptate sub lumina reflectoarelor.Ai ocazia de a evolua pe plan social ori profesional , dar trebuie sa o faci cu gratie, pentru a nu rani sentimentele si orgoliile oamenilor de care poti avea nevoie mai tarziu.

Un interval de relaxare , distractie si placere se intrevede din 14 septembrie , ca urmare a calatoriei initiate de Venus in Balanta.Nevoia de a-ti retrai copilaria sau de a te juca cu copiii te imboldeste de la spate.Unii Gemeni par a se cufunda in deliciile mai subtile ale artelor , in special ale muzicii , nu numai ca degustatori , ci ca si creatori.

Pe 16 septembrie , Pluton intra in aspect direct in Capricorn , anuntand o perioada oportuna punerii la punct a aspectelor neglijate din existenta ta.Ai oportunitatea si pofta de a te ocupa de tot ce ai trecut cu vederea in ultimul timp , de la casa si si pana la trupul tau.

Tranzitul pornit de Marte , pe 18 septembrie , in Leu si treia ta casa (casa resurselor si banilor) are de a face cu comunicarea si calatoriile scurte.Este timpul potrivit pentru a trimite scrisorile , faxurile si mesajele pe care amanarea le-a adus in pragul uitarii.Un plus de energie te mobilizeaza in indeplinirea unor comisioane si activitati pentru cei din jur.Daca ai o problema cu rudele sau vecinii , fii foarte precaut atunci cand Marte traverseaza a treia ta casa , intrucat certurile si disputele au tendinta de a izbucni ca din senin.

Tranzitul anual al Soarelui in Balanta si a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) este asociat , de obicei, atat cu invigorarea atitudinii pozitive cat si cu marirea vitalitatii.In aceste conditii , ai predispozitia de a te simti cuprins de un prea mare neastampar pentru a mai dori sa prelungesti intervalul de liniste si recluziune care caracterizeaza prezenta Soarelui in a patra ta casa.Atunci cand discul solar strabate cea de-a cincea ta casa , este de asteptat sa te bucuri de forta vietii care iti curge prin vene si sa fii rasfatat de aprecierea oamenilor din preajma ta.Se prefigureaza un ciclu excelent pentru inceperea unor noi si creative proiecte.

Exprimarea fiintei tale sub toate formele , relevarea abilitatilor si resurselor tale interioare devine prioritati din 25 septembrie , sub influenta parcursului lui Mercur in Balanta si a cincea ta casa.Acest aspect astral are capacitatea de a te inspira si a-ti clarifica relatia ta cu lumea , facandu-te capabil sa te regasesti fertil in matca individualitatii tale inconfundabile.

Nazuinta de a straluci si a capta atentia si respectul celor din preajma ta te sensibilizeaza gratie Lunii noi ivite pe 27 septembrie in Balanta.Gandirea efervescenta si inovatoare este in masura sa iti deschida in fata noi si ingenioase planuri si idei.


Horoscopul dragostei Gemenilor in septembrie 2011


Dragostea este gata sa puna stapanire intru totul peste viata ta din 14 septembrie , sub efluviile planetei Venus , prezente in a cincea ta casa.O aura de dulce atractivitate pare a-ti inconjura fiinta , deschizandu-ti porti ferecate cu o mie de lacate pana acum.Gemenii implicati deja intr-o relatie de cuplu au oportunitatea de a-si reimprospata si reinvigora iubirea , iar cei inca singuri sunt pe cale de a face o cucerire mult visata.
Atentia si aprecierea din jurul tau te poate tenta sa te implici prea mult in jocurile flirtului, o arma ce se poate dovedi adesea a avea doua taisuri.

Asemeni necazurilor , nici o bucurie nu vine de una singura in viata ta.Din 16 septembrie , Pluton , gazduit de a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , te pofteste sa te cufunzi deplin in deliciile senzualitatii si intimitatii.Dragostea trupeasca pare a fi la ordinea zilei , iar Gemenii care au sansa de a o impleti cu autentice sentimente de iubire se pot trezi , pe neasteptate , in al noulea cer.

Atractia catre frumusete si placere iti stimuleaza din nou aspiratia de a te scalda in apele clocotitoare ale iubirii din 27 septembrie , datorita Lunii noi din a cincea ta casa.Se intrezareste un nou inceput in actuala relatie de cuplu ori debutul unei magice povesti de dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in septembrie 2011


Luna plina rasarita pe 12 septembrie in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii personale) te poate pune in situatia de a-ti dovedi competenta profesionala pe nepusa masa , fara sa fii pregatit pentru asta , asa ca trebuie sa iti pastrezi sangele rece si sa dai tot ce ai mai bun in tine.Este posibila aparitia unei sanse neasteptate legate de o slujba ori un sprijin financiar asociat cu cariera , casa sau o proprietate.

Odata cu 16 august , Pluton isi face simtita prezenta in a opta ta casa .In aceasta conjunctura astrala , este indicat sa fii mai mult decat atent la necesitatea de a nu-ti multiplica datoriile mai mult decat te tine cureaua.Totodata , daca afacerile tale necesita o mare suma de bani imprumutati , beneficiile de care vei avea parte nu vor fi in nici un caz spectaculoase.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Previziuni astrologice 2012 Horoscop general 2012

Horoscop Gemeni august 2011

Horoscop Gemeni septembrie 2011 Horoscop Gemeni septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.