Nascut pe 20 august – Horoscop general | Profil astrologic


Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 20 august , faci parte din zodia Leului si esti sub guvernarea Soarelui si a Lunii.

Esti inzestrat cu un talent innascut de a-i intelege pe ceilalti , o abilitate pe care o poti utiliza in propriul interes , ca un mijloc de a castiga o inalta pozitie in viata.Esti sensibil si nu ai tendinta de a-i controla sau folosi pe ceilalti.Aceasta calitate este extrem de apreciata si , gratie ei , oamenii din jurul tau iti daruiesc adesea , fara ezitare , ajutorul sau prietenia , cu toata sinceritatea.
Desi dragostea si casatoria sunt valori importante pentru tine , natura ta schimbatoare te impiedica uneori sa te implici intr-o relatie de cuplu pe termen lung.In unele ocazii, dai dovada de o mare emotivitate si ai nevoie sa iti stavilesti pornirea de a reactiona disproportionat.
Orienteaza-te catre educatie, generozitate si optimism.
Fereste-te de indepartarea fata de autenticitatea propriei fiinte , evita raceala sentimentala si incapacitatea de a te adapta.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74 .

Personalitati nascute in ziua de 20 august : Amy Adams, Andrei Koncealovski , Benjamin Harrison, Bolesław Prus , Connie Chung, Constantin Giurescu , Dino Campana , Edgar A.Guest, Fred Durst , Howard Phillips Lovecraft , Ion I.C.Bratianu , Isaac Hayes , Jim Reeves, Joan Allen , Jons Jakob Berzelius , Octav Onicescu , Robert Clark, Robert Plant, Salvatore Quasimodo , Thomas Corneille , Van Johnson, Vasili Aksionov , Zoe Dumitrescu-Busulenga .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 18 august – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 19 august – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 20 august – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 20 august – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.