Nascut luni – Astrologie & horoscop

Daca te-ai nascut luni , in prima zi a saptamanii , tinzi sa fii copilaros si spontan , jucaus si plin de inventivitate.Obisnuiesti sa abordezi problemele dintr-o perspectiva constructiva , incerci sa eviti conflictele si sa instaurezi o atmosfera de calm si armonie.Respecti spatiul personal al celorlalti si posezi un simtamant puternic fata de spatiul tau privat , asa ca poti fi atat amabil cat si ferm , in functie de felul cum oamenii interactioneaza cu tine.Indiferent ce se intampla , iti pastrezi sangele rece , bazandu-te pe intuitie si vocea ta interioara.

Ziua de luni , guvernata de Luna , este caracterizata , de obicei, de neliniste si schimbari.Emotiile si capriciile sunt pe cale sa se intensifice , iar starile de spirit romantice sau visatoare se manifesta cu o mai mare putere.Lunea stimuleaza imaginatia fiind, asadar , oportuna pentru creatori, artisti si scriitori.In astrologie, Luna simbolizeaza principiul feminin , motiv pentru care ziua de luni este considerata ca guvernatoare si protectoare a femeilor.Se spune ca fetele nascute luni au predispozitia de a deveni mame si sotii foarte devotate.Pe de alta parte , sensibilitatea reprezinta o trasatura frecventa printre cei nascuti lunea.Aflata sub semnul emotivitatii si a unei usoare nervozitati , ziua de luni este potrivita pentru treburi ori activitati legate de casa sau gospodarie.Lunea este indicat sa stai cat mai mult acasa (in afara orelor de serviciu sau scoala , desigur) , impreuna cu familia sau cei dragi , astfel incat sensibilitatea crescanda sa nu iti fie pusa la incercare .Calatoriile terestre sunt vazute ca fiind nepotrivite lunea , intrucat exista posibilitatea de a te confrunta cu mici dar sacaitoare probleme.Luna este stapanitoarea apelor, asadar orice calatorie pe apa intr-o zi de luni pare a fi sortita succesului.

Se spune ca femeile nascute luni tind sa aiba trasaturi curbate ale fetei si corpului , sunt voluptoase si foarte fertile.
Multe dintre femeile care au vazut lumina zilei lunea s-au afirmat ca actrite sau cantarete de renume : Linda Ronstadt, Cher, Janet Jackson, Natalie Cole , Vanessa Williams, Jodie Foster, Brooke Shields, Joan Crawford, Alicia Silverstone, Miley Cyrus, Reese Witherspoon, Shannen Doherty, Fran Drescher, Bridget Fonda, Kim Novak , Patricia Arquette.
Femeile de luni sunt bune mame , precum Erma Bombeck, Barbara Bush sau Laura Bush.Femei ale caror trasaturi fizice reprezinta un arhetip al zilei de luni : Roseanne Barr si Monica Lewinsky.

Exista credinta ca barbatii nascuti lunea sunt inzestrati cu o bogata podoaba capilara si se remarca printr-un usor aer de orgoliu ori vanitate.Iata cateva exemple : Michelangalo, Mick Jagger, Kris Kristofferson, Billy Joel, Patrick Swayze, Johnny Mathis, Nat King Cole, Chuck Berry, Paul Simon, Buddy Holly, Peter Gabriel, Kurt Cobain, Neil Young.
Actori care si-au facut intrarea in lume intr-o zi de luni : Tom Hanks, Sean Connery, Colin Farrell, Christian Slater, Telly Savalas, Robert Wagner, Robert Mitchum, Robert Duvall, Leonardo DiCaprio-, Paul Newman, Michael Douglas, Jeff Bridges, Harrison Ford, Eddie Murphy , Roberto Benigni, Mel Brooks .
Politicieni : Franklin D. Roosevelt, Ronald Reagan, Che Guevara , Bill Clinton .
Scriitori : Bram Stoker , Mark Twain .
Nu trebuie uitat ca lunea este si ziua de nastere a lui Mohamed , intemeietorul religiei islamice.


Nu stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut ? Da click pe calculatorul zilei tale de nastere si inscrie ziua , luna si anul cand ai venit pe lume.Pentru cei care nu stiu limba engleza : Monday-luni , Tuesday – marti, Wednesday – miercuri , Thursday- joi , Friday-vineri , Saturday-sambata , Sunday-duminica.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Lunea / luni in citate , aforisme, maxime

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Ziua de nastere in aforisme, citate, maxime
Nascut luni – Astrologie & horoscop Nascut luni – Astrologie & horoscop Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.