Nascut pe 1 septembrie – Horoscop general | Profil astrologic


Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 1 septembrie, faci parte din zodia Fecioarei si esti sub stapanirea planetei Mercur si a Soarelui.

Desi nu esti , poate, chiar un artist , te mandresti cu realizarile izvorate din creativitatea ta.Ai o personalitate plina de farmec , stii sa te imbraci cu stil si sa iti imbunatateasca mereu imaginea prezentata lumii.Adeseori, oamenii nu se pot impiedica sa fie atrasi de catre tine si sa doreasca sa fie asemeni tie.Ai abilitati innascute de lider , si pari a fi destinat sa ajungi intr-o inalta pozitie de autoritate si putere.
Esti foarte prietenos , poti fi un amic de nadejde dar, in acelasi timp , ai tendinta de a da dovada de egoism.Cu toate acestea , afectivitatea si grija ta fata de ceilalti cantaresc indeajuns de mult in felul cum te percep cei din jur.
Orienteza-te catre libertate spirituala , liberalism si simtul umorului.
Fereste-te de munca in exces , o prea mare sobrietate si singuratate.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82 .

Personalitati nascute in ziua de 1 septembrie : Bill şi Tom Kaulitz (Tokio Hotel) , Barry Gibb , Edgar Rice Burroughs, Gloria Estefan, Greg Errico , Jack Hawkins , James Rebhorn , Rocky Marciano, Ruud Gullit , Scott Speedman , Walter Reuther, Yvonne de Carlo.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 30 august – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 31 august – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 1 septembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 1 septembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on septembrie 01, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.