Horoscop Capricorn noiembrie 2011

Horoscopul lunii noiembrie 2011 anunta pentru Capricorn o perioada framantata , de-a lungul careia neglijentele si ignorarea propriilor interese se intrepatrund cu vointa de a-ti asuma si duce pana la capat aspiratiile atat in viata sociala cat si in cea personala.

Din 2 noiembrie tinzi sa fii mult mai intelegator si mai indatoritor cu cei din jur , gratie tranzitului pornit de Venus in Sagetator.Foarte sensibil la frumusete si dornic de a te lasa imbaiat de valurile imaginatiei , te poti bucura de resursele nebanuite ale singuratatii.Arta plastica , muzica sau poezia te pot acapara , indestulandu-ti nevoia de a te rafina.Mai putin motivat de egoism si de dorinta de castig , ai inclinatia de a-ti neglija interesele .Marea bogatie din sufletul tau nu isi gaseste mijloacele ori putinta de a se revarsa spre lumea exterioara , iar lucrul asta poate fi , uneori, foarte frustrant.

Calatoria inceputa de Mercur , in aceeasi zi de 2 noiembrie , in acelasi sector al Sagetatorului , continua sa te indeparteze de propriile teluri din viata sociala ori profesionala , tentandu-te sa iei in considerare mai curand interesele altora.Oricum nu este o perioada oportuna afirmarii tale raspicate , ci apararii valorilor acumulate pana acum , mai ales ca mijloacele tale de comunicare isi pierd eficienta .Desi aparent nefavorabila, noua atitudine fata de existenta ce te calauzeste in acest interval are posibilitatea de a-ti deschide ochii asupra unor perspective nebanuite despre tine insuti si cei care te inconjoara.

Masca de duritate pe care ai purtat-o in ultima vreme pentru a-ti apara vulnerabilitatea interioara tinde sa ti se dezlipeasca de pe fata odata cu 9 noiembrie, ziua in care Neptun paraseste aspectul retrograd din Varsator.Ranchiuna neexprimata fata de ceilalti si predispozitia de te invinovati fara vreun motiv dispar si ele , dar lasa loc unei neglijente fata de valoarea resurselor tale interioare si exterioare.

Tot pe 9 noiembrie , Marte isi face intrarea pe teritoriile Fecioarei , determinandu-te sa iti reevaluezi felul cum iti canalizezi energiile si iti exprimi sinele. Poate ca starea ta emotionala i-a facut adesea pe unii oameni apropiati sa te manipuleze sau sa profite de tine.Ei bine, a sosit vremea sa iti ridici fruntea spre ceruri si sa te focalizezi, fara vreun sentiment de vinovatie, asupra ambitiilor si viselor tale. Constiinta deplina a punctelor tale forte si energia coplesitoare care te strabate iti sunt aliati de nadejde.Simti nevoia sa iti extinzi raza de actiune dincolo de limitarile obisnuite, asa ca poti avea parte de o explorare interiora antrenanta sau de o si mai trepidanta calatorie.

Luna plina rasarita in bolta cereasca a Taurului pe 10 noiembrie ofera o atmosfera ale carei cuvinte cheie sunt amuzamentul, dragostea si copiii.Inocenta , curiozitatea ori starea de joaca a copilariei dau sa se strecoare printr-o porta laturalnica a fiintei tale , reamintindu-ti de placerile simple si bucuria pura de a trai.

Vizita anuala a Soarelui in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului debuteaza pe 22 noiembrie, dandu-ti prilejul de a trage linie si a aduna plusurile si minusurile acumulate in decursul ultimului an.Se deschide astfel o perioada incare devii mult mai constient de consecintele pe termen lung ale vorbelor si faptelor tale . Arareori astfel de treceri in revista sunt senine si satisfacatoare.Esti ispitit sa iti pierzi credinta in tine insuti si in eficienta actiunilor tale si , cu atat mai mult , trebuie sa incerci sa nu iti minimalizezi reusitele de pana acum.Pot apare situatii de viata capabile sa iti desluseasca nevoile tale emotionale ori sentimentale , lasandu-te sa intrevezi o perspectiva spirituala despre tine insuti si lumea din preajma.

Pe 24 noiembrie, Mercur trece in aspect retrograd in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului , dand nastere senzatiei ca lucrurile din viata ta incepe sa se adune si sa capete un aspect coerent , desi nu reusesti inca sa iti dai seama in ce fel se intampla asa ceva.Simti ca speranta si promisiunile plutesc nedefinit in aer si astepti sa se intample un eveniment hotarator.De fapt, aspectele diverse ale vietii tale se reconfigureaza in culise , iar ceea ce va rezulta poate fi cu adevarat surprinzator.Tot ce poti face este sa te tii departe de obisnuite si comoditati ale gandirii, si sa iti intinzi la maximum antenele intuitiei , astfel incat sa sesizezi la timp orice oportunitate strafulgerandu-ti prin fata.

Eclipsa lunara si Luna noua din Sagetator iti inspira , pe 25 noiembrie , dorinta coplesitoare de a te relaxa si a te reinnoi spiritual.Agitatia si responsabilitatile care te-au solicitat pana acum te-au indeparat de tine insuti si este timpul sa te ocupi intr-o sporita masura de propria-ti persoana.Viata privata isi cere drepturile si esti gata sa te regasesti in relatiile cu cei apropiati si aplecarea asupra lucrurilor care te pasioneaza. Unele secrete intime sunt pe cale sa fie date la iveala pe neasteptate.

Un interval fericit, cand te simti nemaipomenit de bine in pielea ta , se anunta din 26 noiembrie, ca urmare a intrarii lui Venus in Capricorn si intaia ta casa. Tinzi sa acorzi importanta mai curand tie insuti decat relatiilor cu altii , sa iti acreditezi obiectivele pe termen lung si sa lasi deoparte introspectiile, acceptandu-te asa cum esti. Mai mult decat atat , ai predispozitia de a-ti integra o filozofie ori o credinta avand capacitatea de a te ajuta sa te iubesti, respecti si ierti intr-o mai mare masura. Exista sansa ca un aspect decisiv din existenta ta sa ajunga la o apoteoza.

Pe 27 noiembrie, trigonul lui Venus cu Jupiter si cuadratul lui Venus cu Uranus produc efecte contradictorii , prefigurand un ciclu strabatut de suisuri si coborasuri.Pe de o parte , prietenia si optismul se pot remarca efervescent in viata ta, pe de alta parte goana dupa valori materiale este de natura a-ti resuscita egoismul in relatiile cu unii oameni apropiati.In acest context ar fi indicat sa eviti reactiile impulsive si sa iti acorzi un timp de gandire inainte de a lua o hotarare importanta.


Horoscopul dragostei Capricornului in noiembrie 2011


Ca efect al tranzitului initiat pe 2 noiembrie de Venus in a douasprezecea ta casa , pari a fi mult mai putin capabil sa iti exprimi opiniile si ideile esentiale ,si poti descoperi ca circumstantele iti cer mai curand sa daruiesti decat sa primesti.De exemplu , poti ajunge , din proprie initiativa , sa iti sacrifici propriile placeri ori dorinte in favoarea celor ale partenerului tau de cuplu.Venus iti inspira o dragoste mai curand spirituala sau cereasca decat una pamanteasca , dar are si potentialul de a te ademeni intr-o relatie secreta , ferita de ochii curiosi ai lumii.

Razele Lunii pline , ivite pe 10 noiembrie in a cincea casa a Capricornului , iti inspira ganduri si simtaminte romantice , rascolindu-ti sufletul cu idealurile unei iubiri adevarate.Luna plina este in masura sa rupa si sa inchege relatiile de cuplu , risipind sperantele desarte si dand aripi unei autentice comuniuni.

Cuadratul dintre Venus si Mercur din 27 noiembrie favorizeaza aparitia unor evenimente neprevazute in viata amoroasa si a unei instabilitati in relatia de cuplu.Fie tu, fie partenerul tau cadeti prada dorintei de a avea o mai mare libertate de miscare, iar acest fapt poate instiga gelozia , provocand aprige dispute.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in noiembrie 2011


Din 9 noiembrie , revenirea lui Neptun in aspect direct in cea de-a doua casa a Capricornului activeaza o oarecare nesiguranta financiara. Prea increzator in ceilalti, devii cam larg la punga si poti deveni cu usurinta victima unor inselatorii sau unor iluzorii investitii promitand sa iti aduca mari castiguri intr-un interval de timp foarte scurt.

Luna plina din 25 noiembrie este asociata , de obicei, cu finalizarea sau fructificarea unui proiect profesional de durata sau foarte laborios.

Impulsivitatea care te insufleteste din 27 noiembrie, sub influenta cuadratului lui Venus cu Uranus , trebuie sa fie supravegheata cu grija, mai ales atunci cand este vorba despre cumparaturi paguboase si decizii importante legate de bani.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Capricorn octombrie 2011
Horoscop Capricorn noiembrie 2011 Horoscop Capricorn noiembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.