Horoscop Capricorn ianuarie 2012

In luna ianuarie 2012 , horoscopul Capricornului anticipeaza o redefinire realista a telurilor, asociata cu tendinta de a intelege in profunzime ceea ce te implineste cu adevarat in viata de zi cu zi.

Tranzitul initiat de Mercur, pe 8 ianuarie, in Capricorn si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) , anunta o perioada in care esti inclinat sa dai glas unor lucruri care te framanta de multa vreme.Mintea pare a guverna asupra inimii , asa ca ai capacitatea de a te exprima limpede si la obiect.Relatiile cu rudele , colegii si prietenii pot deveni o preocupare majora. Este de asteptat sa pornesti mai multe dialoguri cu cei din jur , sa iti evaluezi cu grija aspectul exterior si impresia pe care o faci asupra celorlalti.Este timpul sa fii direct si sa iti comunci nemijlocit nevoile si interesele , putandu-te bucura de succes in orice initiativa avand de a face cu cuvintele , ideile si cifrele.

Trigonul lui Mercur cu Jupiter din 8 ianuarie reprezinta o influenta favorabila pentru scurte calatorii , studiu, invatatura , observarea lumii inconjuratoare , afirmare si depunerea de cereri ori CV-uri.Pari a fi predispus sa gandesti pozitiv , iar oamenii din preajma tind sa te caute mereu , dornici de a gasi sfat si indrumare.

In aceeasi zi de 8 ianuarie , Mercur intra in cuadrat cu Uranus , daruindu-ti clarviziune in aspectele de ansamblu , dar si tendinta de a fi cu mintea imprastiata in existenta zilnica .Acest aspect astral poate contrabalansa influentele pozitive anterioare , intrucat opiniile si ideile tale par a fi privite cu suspiciune de ceilalti , din cauza inconsistentei ori lipsei de conformism. Poti fi strabatut de o constanta neliniste , manifestata prin iritabilitate , vorbe sarcastice sau egocentrism .Rutina cotidiana poate sa nu te mai atraga , in acest caz existand posibilitatea de a amana sau a lasa neterminate o multime de lucruri.

Luna noua rasarita pe 9 ianuarie in Rac semnaleaza necesitatea armonizarii parteneriatelor , indiferent daca este vorba despre relatii personale, sociale ori profesionale.

Pe 13 ianuarie , conjunctia dintre Mercur si Pluton te ajuta sa intelegi niste lucruri nedeslusite pana acum sau sa intri in posesia unor informatii pretioase.Gandurile , ideile si comunicarea cu ceilalti cunosc o benefica intensificare.Puterea ta de convingere , gandirea strategica si simtul observatiei te sprijina sa fii mult mai eficient in tot ceea ce intreprinzi.

Trigonul lui Mercur cu Marte , din 23 ianuarie , stimuleaza comunicarea , iti creste randamentul si iti aseza in fata o multime de responsabilitati.Angrenajele mintii se misca cu usurinta si ai ocazia de a-ti transforma cu usurinta proiectele in realitate.Actiunile spontane iti confirma inspiratia, atragand avantaje de partea ta.

Reajustarea telurilor tale poate fi benefica odata cu 23 ianuarie, cand Marte devine retrograd in Fecioara si a noua casa a Capricornului (casa filozofiei si explorarii) .Cheia acestei interventii ar fi sa te apropii de esenta fiecareia aspiratii si sa nu iti fie teama sa faci niste compromisuri.

Pe 23 ianuarie, Luna noua aparuta in Varsator iti sensibileaza toate simturile fata de tot ceea ce este in jurul tau , mai ales daca ai castigat , intre timp, o evaluare solida a destinului tau. Poti simti ca ai nevoie sa iti aranjezi viata in asa fel incat sa simti ca merita sa o traiesti si ca nu te risipesti in ocolisuri desarte.

Caile vietii pot pare putin incurcate din 27 ianuarie, ca urmare a cuadratului dintre Mercur si Saturn.Se pot ivi bariere neprevazute in comunicare , iar gandirea negativa pare a-ti da tarcoale. Chiar daca apar intarzieri in finalizarea unor proiecte, nu trebuie sa iti pierzi speranta.


Horoscopul dragostei Capricornului in ianuarie 2012


Luna plina rasarita pe 19 ianuarie in cea de-a saptea casa a Capricornului (casa parteneriatului si relatiilor interumane) pune accentul pe necesitatea regasirii unui echilibru in viata de cuplu.Intr-un fel sau altul , nevoile si placerile tale trebuie sa atarne la fel de greu ca si cele ale partenerului in balanta dragostei.Este, asadar , un interval de negocieri si compromisuri , ce nu exclude , insa, aparitia unor teste ale iubirii.Capricornii singuri au sansa de a intalni o persoana foarte speciala.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in ianuarie 2012


Soarele isi trimite razele, din 20 ianuarie, peste teritoriile Varsatorului si ale celei de-a doua case a Capricornului , focalizandu-te asupra valorilor materiale. Siguranta economica poate ajunge sa te bantuie mereu si te poti descoperi, dintr-o data , extrem de interesat in acumularea de noi posesiuni.Daca iti canalizezi energia spre munca si afaceri , ai posibilitatea de a pune niste bani in plus in buzunar sau in contul bancar.Oricum, nu esti deloc dispus sa faci cheltuieli nesabuite , atat timp cat ai la indemana mijloace mai putin costisitoare sau gratuite de a te bucura de viata.

Luna noua din a doua casa a Capricornului (casa banilor si resurselor) iti aseaza in fata chestiunile financiare legate de existenta de zi cu zi. Ai toate sansele sa iti asumi , cu realism, noi obiective financiare, si sa te ingrijesti sa iti limitezi bugetul personal strict la lucrurile pe care ti le permiti. Nu este deloc exclus sa explorezi noi mijloace de a face un ban in plus.

Odata cu 27 ianuarie, tranzitul lui Mercur in Varsator si a doua casa a Capricornului lasa sa se intrevada o perioada de analizare la sange a bugetului tau, a balantei de venituri si cheltuieli. Atitudinea ta practica fata de existenta continua sa iti dea un impuls in gestionarea corecta si multiplicarea banilor. Poti obtine niste avantaje financiare prin intermediul comunicarii cu persoanele din apropiere.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Capricorn 2012

Horoscop Capricorn decembrie 2011
Horoscop Capricorn ianuarie 2012 Horoscop Capricorn ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 31, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.