Horoscop Rac ianuarie 2012

In luna ianuarie 2012, horoscopul Racului anticipeaza o perioada de oscilare intre interesele proprii si nevoia de a te plia cerintelor celor din jur.

Din 8 ianuarie, tranzitul lui Mercur in Capricorn te face sa fii mai putin egoist si sa tii seama de ceea ce au nevoie cei din jurul tau in aceeasi masura ca si tine.Acest fapt te poate determina chiar sa tii cont prea mult de dorintele celorlalti, punandu-te , uneori, in incurcatura, pentru ca nu ai cum , niciodata, sa ii satisfaci, in acelasi timp, pe toti, inclusiv pe tine.Gandurile tale se clarifica gratie dialogului cu ceilalti ,iar Racii ce isi vad de treaba in domenii precum relatiile cu publicul , consilieri ori negocieri au sansa de a se bucura de mari reusite.

Pe 9 ianuarie, Luna plina ivita in Rac si prima ta casa te indeparteaza de atentia, poate prea mare, acordata celor din preajma ta , concentrandu-te asupra nevoii de a fi luat in seama de catre persoanele cu adevarat apropiate.Daca ti se pare nu esti apreciat asa cum trebuie, incearca sa eviti izbucnirile de furie si orgoliu ranit.Mai curand, gandeste-te cum ai putea sa iesi in evidenta prin propriile merite , fara a-i calca pe altii pe bombeu.

Ritmurile cotidiene nu te mai satisfac sau chiar iti repugna odata cu 14 ianuarie , ziua in care Venus intra in teritoriile Pestilor .Esti atras de tot ceea ce iese din comun si promite a-ti largi orizonturile , atat in plan personal, cat si in lumea exterioara. Locurile sau persoanele straine, aureolate de exotism, par a te ispiti cu precadere.

Intrarea Soarelui in Varsator, pe 20 ianuarie , iti poate sugera sa te retragi o vreme din valtoarea existentei sociale.Felul cum iti controlezi viata tinde a deveni sursa unor intrebari esentiale, uneori stanjenitoare. Esti traversat de nevoia de a face schimbari profunde ale destinului , a te debarasa de obiceiuri ori dependente paguboase.Explorarea nestavilita a fiintei tale interioare iti ofera sansa de a-ti descoperi talente sau puteri nebanuite pana acum.

Incepand cu 23 ianuarie , Marte trece in aspect retrograd in Fecioara si cea de-a treia casa a Racului (casa comunicarii si a influentelor de mediu).Oamenii din jurul tau sau chiar tu insuti sunt pe cale de a a se abate de la comportamentul obisnuit , asezandu-ti in drum piedici neasteptate.Se intrevad intreruperi si sincope bruste .Discutiile ori negocierile pe care le porti cu ceilalti in acest interval sunt benefice intrucat te indruma asupra aspectelor neglijate ale existentei sau celor ce trebuie sa fie tratate cu o mai mare seriozitate.Lipsa de rabdare nu are cum sa te ajute prea mult, asa ca este de recomandat sa nu te dedici unor proiecte de amploae , necesitand mult timp si o adanca concentrare.

Pe 23 ianuarie, Luna noua rasarita in Varsator si a opta casa a Racului (casa transformarii si sexualitatii) vesteste o perioada propice invigorarii eului tau interior , focalizarii pe viata personala si pe dezvoltarea unor abilitati ce au parut a nu da randament in ultima vreme. Ai ocazia de a descifra adevaratele intentii ale celor din preajma , precum si propriile motivatii interioare.

Tranzitului inceput de Mercur, pe 27 ianuarie , in regatul Varsatorului , iti stimuleaza si mai mult latura intuitiva, ajutandu-te sa citesti printre randuri comportamentul oamenilor care te inconjoara.Este timpul potrivit pentru abordarea , impreuna cu persoanele apropiate sau cu fiinta iubita, a unor subiecte delicate , de care nu ai indraznit sa te atingi pana acum.


Horoscopul dragostei Racului in ianuarie 2012


Din 14 ianuarie , prezenta lui Venus in a noua casa a Racului (casa filozofiei si exlorarii) iti inconjoara fiinta cu un farmec si o atractivitate aparte.Nativii din Rac casatoriti ori implicati intr-o relatie de cuplu statornica tind sa isi exprime cu expansivitate si generozitate o reimprospatoare dragoste.Cei singuri se pot simti atrasi de cineva familiar, a carui frumusete a fost, in mod inexplicabil, trecuta cu vederea pana acum , sau o de o persoana de sex opus provenind dintr-o alta zona sociala ori geografica.

Parcursul Soarelui in cea de-a opta casa a Racului te face sa acorzi o mare atentie relatiilor intime cu persoana iubita .Esti gata sa iti reversi afectiunea prin mijlocirea unei senzualitati subtile si lipsite de orice urma de egoism.


Horoscopul carierei si banilor Racului in ianuarie 2012


Tranzitul lui Venus in a noua casa a Racului pare a favoriza munca din relatiile cu publicul , promovarile si orice fel de aspiratii asociate cu zona profesionala.In aceasta perioada , ai capacitatea de a influenta oamenii nu atat prin ceea ce spui, cat prin felul in care iti exprimi ideile.

Odata cu 20 ianuarie, calatoria Soarelui in a opta casa a Racului deschide o etapa oportuna punerii la punct de noi strategii si proiecte financiare . Activitatile presupunand resurse financiare impartasite cu altii tind sa iti ocupe timpul mai mult decat de obicei.

Luna noua aparuta pe 23 ianuarie in a opta ta casa iti faciliteaza, la fel ca si tranzitul initat pe 27 ianuarie de catre Mercur in aceasi casa , inceperea unui plan financiar , de economisire , obtinerea unui credit in conditii avantajoase sau refinantarea altuia mai vechi.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac 2012

Horoscop Rac decembrie 2011
Horoscop Rac ianuarie 2012 Horoscop Rac ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 24, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. FELICITARI,pentru ceea ce reusiti sa ne informati ,prin intermediul acestui horoscop.
    LA MULTI ANI in noul an si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.