Horoscop Capricorn februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Capricornului vesteste o influenta neptuniana nu tocmai favorabila, ce pare a fi cumva anulata de energiile planetare tinzand sa stimuleze gandirea si sa dea frau liber comunicarii si aspiratiei de a invata noi lucruri despre lume.

Din 3 februarie, Neptun intra in tranzit, timp de circa 13 ani, in Pesti si a treia casa a Capricornului (casa comunicarii si a influentelor de mediu), deschizand un ciclu in care pot apare unele probleme din cauza lipsei de atentie fata de latura practica a vietii, fata de detalii si cifre. Cu atat mai mult, ar trebui sa faci recurs la intuitie si inspiratie, aceste inzestrari fiind stimulate din plin de catre Neptun. Este posibil ca multitudinea de ganduri provocate de fantezie sa isi gaseasca cu greu exprimarea in cuvinte, asa ca poti fi tentat sa te indrepti cu o mai mare motivare spre lumea artei si acreatiei.

Luna plina ivita pe 7 februarie in Leu aduce in prim plan dorinta de a degusta cat mai mult din placerile vietii, dar si necesitatea ca satisfactiile tale sa se armonizeze cu cele ale oamenilor din jur, mai ales ale celor foarte apropiati de tine.

Tot pe data de 7 februarie, gratie parcursului lui Venus in teritoriile Berbecului, pari a deveni mult mai atasat de casa si familie. Daca apar dispute sau certuri acasa esti gata sa faci orice pentru a le aplana.

Calatoria in care porneste Mercur, din 13 februarie, in teritoriile Pestilor tinde sa iti intensifice energia mentala. In lipsa unei preocupari intelectuale, capabile sa preia acest aflux energetic, poti ajunge sa nu iti mai gasesti locul si sa fii cuprins de nervozitate ori iritabilitate. Tocmai de aceea, acest tranzit este prielnic unei profunde implicari in comunicare sau angajarii in studiu ori invatare. O ruda, mai mult sau mai putin apropiata, este pe cale sa joace un rol insemnat in viata ta.

Cuadratul lui Venus cu Pluton, din 15 februarie, are potentialul de a da nastere unei tensiuni un viata sociala si in relatiile cu prietenii sau cunostiintele. Pari a fi traversat de suspiciune, de gandul ca cei din preajma ta nu sunt sinceri ori iti ascund ceva esential.

Din fericire, sextilul dintre Mercur si Pluton, din 18 februarie, te ajuta sa indepartezi influentele de rau augur. Posezi o mai patrunzatoare clarviziune si intelegere psihologica a lumii si esti strabatut de nazuinta de a descoperi ce se afla in spatele aparentelor. Mai mult decat atat, pari a apela intr-o sporita masura la strategie si rabdare in aproape tot ceea ce faci.Se intrevede o conversatie avand darul de a-ti lamuri niste lucruri care nu iti dau de mult timp pace.

Tranzitul anual al Soarelui in Pesti si a treia casa a Capricornului, care capacitatea de a contracara efluviile neptuniene, anuntand un interval de-a lungul caruia mintea iti devine mai alerta decat de obicei. Esti in stare sa te exprimi foarte eficient si relevant si, de aceea, ai ocazia de a te afirma in comunicarea si interactiunea cu ceilalti. In aceasta perioada a anului, predispozitia de a studia se impune de la sine, calauzindu-te spre domenii care te atrag de multa vreme.

Pe 21 februarie, Luna noua din Pesti si a treia casa a Capricornului intensifica tendintele anterioare, sprijinindu-te in integrarea nemijlocita in societate, atentia fata de detaliile vietii de zi cu zi si invatarea unor noi lucruri. Este o perioada oportuna pentru teste, examene, trimiterea de mesaje, depunerea unor cereri sau CV-uri.


Horoscopul dragostei Capricornului in februarie 2012


Prezenta planetei Venus in cea de-a patra ta casa (casa caminului si radacinilor), te determina sa fii mult mai receptiv si mai atent in relatia de cuplu. Loialitatea fata de fiinta draga constitue o prioritate in acest ciclu al vietii tale.

Pe 15 februarie, cuadratul dintre Venus si Pluton te aduce aproape de infierbantate sentimente de gelozie si posesivitate, iscate de teama ca ai putea pierde persoana iubita. Evita sa incepi o noua relatie de cuplu, intrucat aceasta ar putea fi caracterizata de energii negative, precum cele mentionate mai inainte. Uneori, acest aspect astral este asociat cu simtaminte de dragoste neimpartasite, dezamagiri ori deceptii sentimentale.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in februarie 2012


Trecerea lui Saturn in aspect retrograd in Balanta si a X-a casa a Capricornului te poate face, incepand cu 7 februarie, sa te temi de un esec in viata publica ori cea profesionala. Tinzi sa abordezi cariera cu mare grija si precautie. Dupa cateva dificultati, ar trebui sa iti canalizezi benefic energia spre munca si sa iti recastigi consideratia colegilor si superiorilor.

Tot pe 7 februarie, Luna plina din a opta casa a Capricornului (casa transformarii) anunta o vreme favorabila platirii sau renegocierii unor datorii ori obligatii financiare. Poti fi pus in situatia de a ajunge la o intelegere in privinta unor mari sume de bani.

Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
  Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2011
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Capricorn ianuarie 2012
Horoscop Capricorn februarie 2012 Horoscop Capricorn februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 25, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.