Horoscop chinezesc 2012 - Oaie / Capra

Potrivit horoscopului chinezesc 2012, anul Dragonului Negru de Apa va fi pentru Oaie / Capra unul calm, senin, dar nu lipsit de mici dificultati. Nativii din aceasta zodie se pot bucura de succes daca profita de toate oportunitatile ivite in plan profesional si isi pun cat mai mult in valoarea abilitatile de comunicare. Oaia are sansa de a iesi in evidenta gratie talentelor sale deosebite de natura artistica, dar pare a fi mereu infricosata de esecuri si greseli, considerand orice insucces, cat de mic, drept o tragedie personala. Instabilitatea dispozitiei sale si inclinatia catre depresie o pot aduce, uneori, in pragul unei caderi nervoase sau a unor probleme legate de somn.


Horoscopul dragostei Oii / Caprei in 2012


Lupta dintre incapatanare si pasiune, dintre sentimente si triste experiente anterioare, poate pricinui mari complicatii in viata personala a nativilor din Oaie. Numeroasele dispute si neintelegeri cu partenerul de cuplu, ce se intrezaresc in aceasta perioada, pot fi evitate numai daca Oaia invata cum sa interactioneze in relatia sa de iubire, cum sa isi stapaneasca tendintele de a domina si sa fie mereu deschisa unui dialog constructiv. Oile singure vor avea noroc in relatiile cu persoanele de sex opus si isi vor putea gasi sufletul pereche pe parcursul primaverii ori al toamnei.


Horoscopul carierei si banilor Oii / Caprei in 2012


In anul 2012, banii nu vor reprezenta o problema pentru Oaie. Nu vor apare gauri negre in bugetul personal, dar nici nu se vor ivi, peste noapte, castiguri fabuloase. Nativii din aceasta zodie stiu intotdeuna sa isi gestioneze banii cu istetime, astfel incat sa nu ramana niciodata in pana si chiar sa ii inmulteasca putin.
Inceputul lui 2012 ii va pare Oii lipsit de greutati, intrucat va avea ocazia sa se remarce si sa isi indeplineasca cu brio sarcinile si responsabilitatile. Cu toate acestea, se poate lovi de diverse conflicte cu colegii ori colaboratorii, din cauza atitudinii sale arogante sau chiar dispretuitoare fata de cei care ii par mai putin talentati ori activi decat ea.Oaia trebuie sa isi supravegheze cu grija comportamentul, intrucat confruntarile cei din jur ii pot pune in pericol cariera si promitatoarele realizari.
Primavara va prilejui un interval favorabil reflectiei asupra propriilor actiuni ori initiative din cariera. Problemele intampinate in afaceri sau la serviciu pot fi solutionate cu usurinta.Pentru a avea parte de o viata mai relaxata, in aceasta perioada, Oaia trebuie sa acorde o mai mare atentie comunicarii cu colegii si muncii in echipa.
Vara lui 2012 pare sa limpezeasca afacerile si viata profesionala, daruind Oii calm si toleranta fata de ceilalti. Creativitatea ii este stimulata, iar imprejurarile o avantajeaza in castigarea unei excelente reputatii din punct de vedere al competentei si al spiritului de intrajutorare.
Odata cu toamna, Oaia este pe punctul de a se avanta, cu capul inainte, in valtoarea muncii ori afacerilor, dar impulsivitatea care o insufleteste trebuie sa fie supravegheata, pentru a nu o aduce in pragul neglijentei si comiterii unor erori grave. Atat toamna cat si iarna sunt potrivite pentru activitati desfasurate la relanti, mai putin greoaie ori complicate. Oricum, in a doua jumatate a anului nu se recomanda luarea unor decizii hotaratoare, in special din punct de vedere financiar.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Oaie / Capra Horoscop chinezesc 2012 - Oaie / Capra Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.