Horoscop chinezesc 2012 - Porc / Mistret

Porcul se va bucura de o sumedenie de oportunitati si beneficii in 2012, anul Dragonului Negru de Apa.Se anunta o perioada fericita, traversata de victorii personale, coincidente benefice si, mai ales, prosperitate materiala.
Porcul sau Mistretul, o zodie chinezeasca caracterizata de o atitudine deschisa, vesela si plina de afectiune, va fi in centrul atentiei in 2012, gratie dorintei nestavilite de a-i ajuta pe ceilalti, a generozitatii si nevoii de a-si impartasi realizarile cu oamenii apropiati de sufletul sau.
In ciuda tendintelor pozitive din noul an, unii Porci par a ramane insensibili fata de numeroasele oportunitati ivite in calea lor, din cauza dorintei de a-si trai cu nesat viata si a predispozitiei de a evita responsabilitati impovaratoare dar foarte productive in implinirea destinului lor.

Horoscopul dragostei Porcului / Mistretului in 2012

In anul Dragonului Negru de Apa, viata personala a Porcului nu va fi deloc linistita, dar ar putea straluci in toate nuantele fericirii daca nativii din acest semn zodiacal nu se angajeaza prea mult in activitati publice, avand potentialul de a umbri relatia amoroasa cu partenerul sau de cuplu. Daca legatura cu persoana iubita a supravietuit pana acum de la sine, purtata de valurile rutinei si obisnuintei, la inceputul lui 2012 este vremea ca ea sa fie reimprospatata de autentice dovezi de dragoste.
Primavara, norocul este in special de partea Porcilor singuri, ce au sansa de a initia o promitatoare poveste deiubire.
In vara, relatia dintre partenerii de cuplu pare a se scalda in lumina tandretii, evoluand spre fericite culmi de afectiune, cu conditia ca Porcii sa nu provoace tensiuni printr-o atitudine prea meschina sau materialista.
Odata cu toamna, Porcii solitari vor avea prilejul mai multor intalniri romantice, fiind pregatiti pentru o legatura in doi pe termen lung si descoperirea adevaratului lor suflet pereche.

Horoscopul carierei si banilor Porcului / Mistretului in 2012

Inca din primele zile ale anului 2012, Porcul trebuie sa se orienteze spre cel mai avantajos drum din cariera, astfel incat sa nu fie nevoit, mai tarziu, sa piarda un timp pretios incercand sa iasa din labirintul unor probleme de anvergura. Nativii din aceasta zodie care sunt dezamagiti de parcursul lor profesional trebuie sa se gandeasca bine inainte de a face un pas decisiv, intrucat, in 2012, nu se intrevede nici o oportunitate pentru o alta slujba, cat de cat avantajoasa.Chiar din cea dintai parte a noului an, este necesar ca Porcul sa aiba grija cum se chiverniseste si,mai curand, sa puna niste bani la ciorap, decat sa ii mizeze in afaceri ce se anunta a fi dezastroase.Reprezentantii acestei zodii au mari sorti de izbanda in cariera daca isi fixeaza niste obiective clare in fata. Porcul este mereu plin de neastampar, incearca mereu sa paseasca inainte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa forteze niste usi inca bine zavorate. Dragonul Negru de Apa ii sprijina pe cei cu inima calda, dar le cere sa nu isi scape din frau propriile interese. Parteneriatele guvernate de buna intelegere il ajuta pe Porc sa isi puna la punct afacerile si sa le apere de influente potrivnice.
Nativii din aceasta zodie par a se schimba sub impactul reverberatiilor favorabile de la debutul lui 2012, ajungand chiar sa fie de nerecunoscut de catre cei invidiosi ori rauvoitori. Cu toate acestea, Porcul poate sa isi piarda consecventa atunci cand este implicat in sarcini indelungate sau de rutina, riscand sa le lase neimplinite sau sa le faca de mantuiala.
La inceputul lui 2012, Porcul ar trebui sa isi rezolve vechile probleme, astfel incat sa inainteze nestanjenit in noul an.
Dificultatile ce se vor face simtite in primavara il pot determina pe Porc sa caute o transformare radicala a felului cum abordeaza munca.El nu trebuie, insa, sa se arunce cu capul inainte, sub impulsul unor idei de moment, pentru a nu pune in pericol tot ce a acumulat pana acum.In aceasta perioada, pot fi obtinute bune rezultate numai in masura in care Porcul se incadreaza fericit in munca de echipa si reuseste sa intretina bune relatii cu colegii ori colaboratorii.
Vara este oportuna pentru materializarea unor ambitii profesionale pe termen scurt, gratie flexibilitatii si marii energii mentale cu care este inzestrat Porcul in acest interval.El nu trebuie sa se increada in oamenii despre care nu stie prea multe atunci cand este vorba de chestiuni profesionale sau financiare, pentru ca sociabilitatea si credulitatea il pot face, cu usurinta, victima unor inselatorii sau intentii ipocrite.
In toamna si iarna, Porcul poate trece printr-o perioada ceva mai norocoasa.El are sansa de a descoperi o sursa suplimentara de venituri sau de a se implica intr-o afacere foarte profitabila.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Porc / Mistret Horoscop chinezesc 2012 - Porc / Mistret Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 08, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.