Horoscop chinezesc 2012 - Caine

In 2012, anul Dragonului Negru de Apa, Cainele se va simti relaxat si plin de vitalitate, gata oricand sa se implice in proiecte necesitand dedicare si perseverenta. Noul an ii va darui Cainelui tot atatea beneficii materiale si sociale cate teluri isi asuma cu responsabilitate si realism.Conjunctura astrala favorabila il va sprijini pe parcursul intregului an sa isi materializeze obiectivele, si chiar sa transforme piedicile si dificultatile in reale rampe de lansare catre noi succese. Nativii din zodia Cainelui nu trebuie sa se lase in voia ezitarilor si nesigurantei, ci sa ia hotarari cat mai rapide, mai judicioase si mai impartiale.

Horoscopul dragostei Cainelui in 2012

In 2012, Cainele pare a se angaja intr-o reorganizare de profunzime a vietii sale personale, mai ales ca are nevoie de un partener de cuplu sincer si loial, care sa ii fie mereu alaturi. Cainii singuri vor avea o existenta destul de agitata. Desi succesul in dragoste le este aproape garantat, avand prilejul de a fi antrenati in trepidante povesti de dragoste, ei vor fi mereu pe punctul de a le pune capat, pentru a se aventura in altele, mai proaspete si mai incitante. O astfel de implicare in viata amoroasa poate maguli orgoliul Cainilor, dar nu are cum furniza o autentica fericire, intrucat nativii din aceasta zodie au tendinta de a-si gasi implinirea in relatii solide si statornice.
In primavara, armonia va domni, netulburata, in casa Cainilor casatoriti, dar vara pare a da nastere unei tensiuni stresante in cuplu.Perioada verii ii va gasi pe Cainii solitari prea preocupati de ei insisi pentru a da atentie sentimentelor celor din jur sau a da o sansa dragostei.
Atat toamna cat si iarna prilejuiesc o vreme fericita pentru construirea unei noi familii, marturisiri ale iubirii si rezolvarea unor probleme din legatura de cuplu. Aceasta perioada pare a fi fertila transpunerii in viata a viselor erotice celor mai dragi Cainilor.

Horoscopul carierei si banilor Cainelui in 2012

Onestitatea, abilitatea de a comunica si a se intelege bine cu oamenii il vor avantaja pe Caine, in 2012, sa se integreze fara probleme in munca de echipa. El isi poate pune in valoare potentialul in cadrul unor responsabilitati sociale si in activitati avand de a face cu creativitatea si arta. Cainele va fi capabil sa isi organizeze cu brio viata profesionala si poate fi tentat, la un momemnt dat, sa isi initieze propria afacere. Nativii din aceasta zodie sunt caracterizati de tenacitate si perseverenta in munca, asa ca sunt in stare sa evolueze in ciuda dificultatilor aparute in calea lor, depasindu-si competitorii, chiar daca fac mari eforturi in acest sens.
Intrucat anul Dragonului Negru de Apa nu este unul extrem de favorabil Cainelui, primele luni ale lui 2012 il pot angaja intr-o activitate foarte sustinuta, ce ar trebui sa il faca precaut fata de orice eveniment neprevazut. Cainele trebuie sa isi pastreze cumpatul, sa isi utilizeze cu prudenta energia, concentrandu-se asupra zonei profesionale.Daca reuseste sa isi pastreze focalizarea si sa nu lase loc nici unei sovaieli, el va observa ca toate problemele si dificultatile dispar de la sine, clarificandu-i parcursul spre promitatoare orizonturi.
Oricum, la debutul anului 2012, Cainele nu trebuie sa isi asume sarcini in plus, pentru a tine strict sub control tot ceea ce se intampla in sectorul sau profesional.
Inceputul primaverii pare a aduce o stare de deruta in relatiile cu colegii ori colaboratorii, cu atat mai mult cu cat Cainele are inclinatia de a fi sincer si cinstit, riscand in acest fel sa fie prins in capcana unui conflict de rau augur. Totusi, de-a lungul primaverii, Cainele se poate implica intr-o munca creativa si poate incheia fericit niste contracte sau negocieri.
In timpul verii, nativii din aceasta zodie par a se desprinde cumva de latura practica a existentei, avand predispozitia de a fi atrasi de preocupari spirituale sau chiar religioase.
Toamna este in masura sa daruiasca Cainelui ameliorari semnificative ale situatiei financiare, dar si o perioada de impliniri profesionale, ce ii poate lasa indeajuns de mult timp pentru a se relaxa.
Sfarsitul lui 2012 marcheaza o vreme prielnica analizei si cercetarii actiunilor intreprinse in cursul intregului an. Nu este exclus ca unii dintre Caini sa primeasca o oferta de nerefuzat legata de un nou post de munca sau chiar de o noua slujba.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 - Anul Dragonului de apa
Horoscop chinezesc 2012 - Caine Horoscop chinezesc 2012 - Caine Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 08, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Ar fi frumos sa corespunda macar 25% din ce zice p-aici despre caine, dar am o mare nelamurire:"Normal"daca sunt nascut in anul cainelui de apa/1982 , ce ar trebui sa "iau in serios": anul de nastere si horoscopul chinezesc sau luna si ziua de nastere si horoscopul european?Ca deja nu stiu ce sa mai citesc :-) Horoscopul pentru Caine sau Fecioara...Bafta!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.